![]() |
Sretna nova s malim zakašnjenjem :D puno dobre hrane i slastica :)
Nakon silnog mesa, danas su bile mahune na varivo. A imamo i desert :D |
Sretna nova žderonje :)
Nije me bilo neko vrijeme, morat ću pregledat topic malo unatrag za inspiraciju :D Danas klasika - pizza... |
neznam zašt svi dizu u nebesa sarajevske ćevape...nisu ništ posebno, kod kremenka na savskoj su mi puno bolji :)
ps. bio i kod želje...uzeo 15 komada i trebal ih smazati u 5min jer je konobar doslovno tjeral ljude :banned: da sad ne ispadnem pesimista, samo ćevapi su me razočarali jer sam možda očekivao previše, ali ipak nisam ocekival da me istjeraju iz restorana :lol2: rolovana teletina - nešto fenomenalno baklava - taman slatko kak treba biti ona njihova jabuka punjena orasima - prefino salep - da se sve zasladi, fenomenalno i nakon svega otici u neki muslimanski kafic, popit njihov čak dok se puši nargila...neprocjenjivo :) |
Sarma i pire:p
|
Čvapi s lukom. :D
|
Danas meso na naglo, friški kruh i salata. Uz to sam još napravila zapečene prokulice sa sirom i šunkom, nije bilo loše.
|
|
...ja biram prokulice :p
|
zovite policiju!!! zapravo ček malo...
:D :D :D |
Citiraj:
|
Svatko ima svoje ukuse, meni Sarajevski uopće nisu sočni, bolji su mi u Travniku, a najvolim Banjalučki šiš ćevap (oni veliki začinjeni).http://hem.passagen.se/bosanski.rece.../sis_cevap.jpg
:zdero: |
Zaželjela se žena pohanog filanog lungića a ja moram bit kuš i pojest:p
|
Goveđa juha, faširanci, pire i špinat :D
|
Teleći štencl, komad flama i hrpa grincajga-božanstveno šnjofa već sad:)
|
I ja bih jela juhicu i kuhano meso :)
Danas za gablec: sendvič u pecivu od tijesta za pizzu - piletina s grila + hrpa povrća i majoneza :) Našla sam recept za neku pitu od mesa pa ću to doma raditi. Sutra javim jel čemu :) |
ujutro sam si bacio sviježeg lososa na sviježu kruh ,podjelio ih je maslac :) fakat odlično
ručak ramstek na naglo i krpice sa zeljem |
Jučer i danas pašticada s njokima.
Milina. :) |
A ja upravo pečem palačinke :roller:
|
Trouble, sušeni losos ili kako? Oni fileti?
Ona moja mesna pita nije uope loša samo ju drugi puta moram malo više začiniti. Gabalal sam ju uz zelenu salatu s bučinim uljem i suncokretovim sjemenkama. Muško ima slobodan dan pa doma kuha http://www.coolinarika.com/recept/ku...a-s-piletinom/. To često jedemo jer je prefino :) |
Taman bi takva riža fino legla danas ko prilog uz ostatke odojka:D
|
|
Ostatak juhe sa taranicom, kuhane kobase, hren i domaći kruh:)
|
Granatirmaš bio za ručak. :)
Za večeru isto. :D |
Fini ti i ručak i večera :D
Danas je bilo fino varivo. |
Žena napravila čokoladnu parfe tortu ali mi ne da Žderat do sutra:( :suicide:
|
Citiraj:
|
Jučer piletina na kineski - kineski rezanci s piletinom (napacana s chinese five spices i balzamičnim octom) i povrćem (mrkva, tikvice, paprika, luk), plus kikiriki, soja umak, malo paradajz sosa i čili. Ubili se :)
Danas je u planu carbonara sa šampinjonima. |
Danas juha, pol zigorske purice, mlinci i čokoladna parfe torta...hijaoooooooo:D
|
Pale lignje na poslu, a doma me čeka pastrva. :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:46. |