![]() |
Linolada FTW. :) Nikakve inostranske otrove ne trošim. :)
|
ti si baš najgluplju odabrao... ako ćemo tako i srpski eurocrem je bolji od nje, a kamoli nutela brate.
|
Bijela linolada je super...to je ljubav na prvu žlicu :D
Makar, meni su svi ti namazi dobri, pa i oni no-name iz konzuma, merkatora i sl., bitno da je čokoladno :D Kad si se spomenuo eurokrema...kupili neki dan u Metrou čoksu eurokrem blok, to mi je bila čokolada odlična u djetinjstvu, a sada mi je tak čudnjikava...kaj se to okus promijenio ili smo se navikli na fine delicije pa je sad ovo izgubilo svaku draž? Makad eurokrem namaz je čist pristojan |
Citiraj:
što se eurokrema tiče, ja obožavam na blagajni već opjevanog brkinog marketa uzet tablu i definitivno me baca u djetinjstvo okusom... e sad jedino kad je bilo moje djetinjstvo, a kad tvoje :D :D :D :p |
Citiraj:
|
@hamm... pa i čingač je homemade, eno prave pred tobom direktno :D
simpa su ti išleri, pogotovo ove zvjezdice desno :D :D :D @ejmi... in jor drims! :D za ozbać sad... meni je okus identičan koliko se sjećam, ali i da nije te tablice su mi najdraži slatki snack. |
Keksi su bili epic. :p Doduše malo predebeli ali ajde za prvu ruku se dalo gricnuti. :p
Sljedeći put direkt u tijesto umijesiti orahe i malo tanje razvući tijesto. :) |
Sad sam još i stara....kmeeeeeeeeee
@hamm super su ti keksići, me like :D Nebi smjeli bit pretanki jer se jako posuše onda. A kaj ovo je posipano odozgora sa orasima, pa ona spajano s pekmezom ili su ti sami za sebe? |
Gore je posipano sa orasima i kasnije sam spajao s pekmezom. :p
I kasnije malo posipao sa staub šećerom. :) I rol kod nje doma nije baš bajan. Termostat je u banani tak da ima dva moda - radi max - ne radi. :D |
Jučer naručio pizzu, uff. Rekao malo jače zapečenu. Došla je taman. Fina (ne stavljaju zamjenski sir i dodatke), zapečena i masna (jebga, sa toliko kulena nemreš). Ubio se njasvi :D Super je kaj im je i šprek baš reš pečen, hrskav i nikad nisam dobio komad sa hrskavicom.
Pizzeria Stross - Slavonska - sa Martinovke ![]() rajčica, sir, kulen, špek, ljuti feferoni, ajvar/vrhnje Inače, pizza fakat oscilira koju uzmeš, ali ova je najbolja. Uzeo sa vrhnjem, a može se birati sa vrhnjem ili ajvarom. |
Za gablec pašteta i onaj kruh od sinoć.
Kad se već Jelc hvali presjekom kruha eto budem i ja :D http://www.pohrani.com/f/40/dd/4eX3kIFE/2012-12-19-115439.jpg |
Citiraj:
Danas čobanac takodje! :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Danas katastrofa od dana, obišli plac i dva dućana, žena zabila zadnji čavel u lijes nepostojećeg kućnog proračuna i i još mi mrtva hladna rekla da si napravim sendič ak sam gladan:D |
Nutela iz Milera u City Centru (ali samo iz tog Milera) je kvalitetnija od Nutele kupljene bilo gdje drugdje. Uspoređivala sam sastojke i ova iz Milera ima više kakaa i lješnjaka i made in Italy je a sve druge su iz Poljske ili Češke.
Isto tako je Ariel iz Milera kvalitetniji od Ariela kupljenog u drugim dućanima. Inače, meni ništa od tih namaza nije baš :D (da, znam, blasfemija) :D Meni je sve to prejako. Jedino kaj mi je bilo dobro je bio onaj Viki namaz (ako se netko toga sjeća :) dok sam bila klinka. Sad si radije namažem paštetu na kruh ili putar i neki domaći kiseli pekmez nego bilo kakav čokoladni namaz :D |
Citiraj:
A tek probati nutele i recimo milke iz austrije i njemačke ? joj, nemre se ni usporedit s ovim sranjem kaj nama prodaju :D |
Umak od gljiva, vratina njemu, piletina meni i pomfri :D
|
Kod bake....pohani svinjeci....umak od vrganja,makedonski ajvar....neki kolac...foot loose :-)
|
ima netko postupak salamurenja da ga može prepisat, tj napisat tu?
hvala unaprijed. |
Citiraj:
Mokri pac za sušenje špeka i mesa (Za 10 kg) Potrebni Sastojci: 5% soli (0,5 kg ili 50 dkg) 1 jušna žlica papra 1 jušna žlica šećera 1 jušna žlica crvene slatke paprike ½ (pola) jušne žlice ljute paprike 1 lovorov list (razmrviti ga) 0,5 dcl alkoholnog octa ili crnog vina 10 režnjeva češnjaka (izmiksati u kašu sa dodatkom malo vode) • Meso – špek sa ovom smjesom dobro utrljati i složiti u posudu. Potrošiti svu smjesu. • Nakon dva dana presložiti meso u posudi. Staviti odozgora uteg i zalijati običnom hladnom vodom da pokrije meso 1 – 2 cm. • Držati u pacu 3 tjedna i povremeno ga presložiti u posudi. |
Mislim da u subotu delam pizzu. :) Ovo kaj je mad duke stavio od tog mi cure sline i sad bi dao 100kn za takvu pizzu. :zdero:
|
Citiraj:
|
Ima tko za preporučit dostavu chevosa u centar (uži centar), a da su fini i da dostava ne traje sat vremena. :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma treba mi više od pol sata za to. :) Nisam u državnoj firmi pa da imam pauzu od koliko mi se da. :p
|
Citiraj:
|
Kaj na dolcu valjaju? :) Koji? Znam da je svojevremeno dok mi je majka radila tamo zabranila da jedem tamo čevape jerbo su određeni kupovali loj i maltene smeće kaj ostane iz mesarni i od toga radili "cevose". :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:38. |