![]() |
Sinoć sam si napravila focacciu punjenu svježim sirom i posipala odozgora s cvijetom soli. Danas to za gablec uz jogurt...ljudi moji fantazija :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Danas pečem neke kupovne šiševe i imam neki čušpajz od mahuna... |
ja nisam čuo da bilo koji strejnđer je ikada rekao za sarmu nakon prvog kušanja da je ono - oke... sve za koje sam ja čuo i od drugih da ljudi ono polude koliko im je dobro.
|
Danas pečeni krumpirići na moj način. Prokuhani pa premazani mješavinom otopljenog maslaca, ulja, češnjaka i peršina, pa zapečeni.
Upravo pečena pogača....i još jedna slikica. Eto to bi mogao napravit i syss, obzirom da mu ne treba mikser :D Panorama eto slikice, da ne ispadnem uvijek baš zlobna da ju nećem stavit :) |
Lijepo kao i uvijek. Znaš da ja volim vizualno...
Ja sam za večeru ispekao klasični pomfri na masti i luk za prilog. Sad si guštam vlastito vinčeko... |
Probali West Food u Vlaškoj....Philly Steak & Pommes....fakat inovativno i jebeno....za 35kn hebeni Bestbuy :)
|
znači valja nam tamo... kakvi su burgeri? znam da si probao makar griz od kolege :D
|
|
Danas za ručak....ramen!
Jedva čekam! |
prestani naslikavat tu žensku hranu i daj nam prave namirnice na ekran!!! :D
|
Citiraj:
A desert kaj to kao ne jedeš, da da moš mislit :D Nema muških namirnica, jer ih ne jedem iz vjerskih razloga :p |
u ovih tjedan i pol jedino slatko što je ušlo u mene je žlica-dve meda u čaju svaki dan, dvije kocke pite od jabuka (jedna prisilno doma) i 3 toblerone kockice onaj single pack... I PREVIŠE ako se mene pita :)
|
Bio u starom susjedstvu,Buffet Zvonimir u Bestovju na staroj samoborskoj :) mazno čevape,ništa spektakularno ali za razliku od gradskih bikarbona-soje i ostalih steroida,ovi su bar prirodni i to se osjeti :)
|
Musaka danas:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Danas grah i zelje. Jučer je pao bolonjez. :p |
Pa nisam napisao da pokrije dno bačve, ili prvi red mesa. Nego da pokrije sa 1 do 2 cm vode meso u bačvi. A podrazumjeva se sve.
|
Neki dan je moja firma imala božićni party u Savskom Mlinu. Očekivala sam puno i jako sam se razočarala. Svi su pričali kak je tamo super klopa kad ono...šipak. Plate su bile premale tj. nije bilo dovoljno klope pa sam ostala gladna :( a i kvaliteta nije baš bila bogznakaj. Ovo je valjda prvi puta da sam na plati vidjela hrenovke :stoopid: s roštilja. Ne znam da li su i inače tako male porcije ili su to moji škrtarli ali u svakom slučaju ne bih nikom preporučila Savski Mlin.
Danas mi je muško na godišnjem pa će me doma dočekat domaće krpice sa zeljem :care: |
bolje da si kod dede otišla ;)
|
Je pa kao da sam mogla birat :P...Da sam mogla birat izabrala bih Mlinaricu prije svega :)
|
Citiraj:
|
Danas Žderonjska krumpač-šalata i jetrica na naglo u masti malog pu-ajceka:)
|
Citiraj:
za prejest (da budemo kulturni) se je super, hehe |
evo me iz lidla, uzeo neku kobaj premium kobaju, veli govedina i jagnjetina za sitan novac... ajde da vidimo i to, a zapravo pišem jerbo ću napokon prvi puta probati buffalo mozarelu!
sad sam vesel :D |
pusti ti to... velika većina tih stvari je iz dojčland, tipa i ova kobaja, a deklaracija veli vako - na 100g je potrošeno 36g jagnjeta i 94g govedine ;)
250g je ispod 30kn, e sad jedino ako je receptura crap onda joj ništa neće pomoći. |
Danas grah s žutom mrkvom i suhim mesom. Pogača, opet :goood:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:13. |