![]() |
sharkoon 430W dovoljan?
pozdrav ljudi
uzeo sam nove komponente , neznam dali će mi biti dovoljno napajanje koje trenutno imam. Kad sam ga uzimo prije koje 3 godine bilo je dosta skupo pa možda prolazi.. dakle radi se o ovim komponentama: intel i5 750 4x2.66 gigabyte gtx 460OC 1gb asus P7P55D 1tb samsung spinpoint f3 kingston 2x4gb trenutno napajanje je sharkoon silentstorm SHA430-9A hvala |
Trebalo bi gurat te komponente.
Meni Fortron 400W drzi ovo pod "moj komp",moja grafa je slabija al ne trose 460ke nesto puno vise. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
I mene nekako više vuče LC, svugdje ga hvale, provjereno je da je tih, i ima dobru efikaksnost. |
Koje napajanje za konfu iz profila??
550W OCZ napajanje Fatal1ty 500W OCZ PSU ModXStream Pro Ili provjerenu stvar: 550W XFX Core Edition 80 Ne znam kakva su ova OCZ-ova ali sviđa mi se što su modularna. A ovo XFX znam da je brutalno, a opet ne da mi se imat bunt kablova u kučištu :) Ili ako imate preporuku nekog modularnog do 600kn. |
|
Citiraj:
|
Odbija pošlusnost Phantom 500, šta vazet?
HD6850 XXX @ Crossfire i5 @ def 8GB Dominator ASUS GENE-z Ostalo optika, HDD i SSD. U CF se ruši u igrama, bez CF radi OK. |
XFX 550W
|
Citiraj:
Seasonic? Lova nije problem, kad san vec uzeo gene-z govno? |
Citiraj:
|
Ako ti lova nije problem, ja bi ipak išao na nešto malo jače :D Sigurno da će XFX550 biti dostatan al kad već kupuješ novo, nema razloga da neuzmeš nešto malo jače kao zalog za budućnost :)
|
Ako nofci nisu problem, uzmi kvalietnu Sisu X -560.
|
Može li ovo napajanje vrtit hd3870x2,2xhdd,E7200,4gb dddr2...?
http://www.optimum-online.hr/detalji...tx-akcija.aspx Koje napajanje preporučate,a da je dostatno sa dotičnu konfiguraciju ? |
Ne bi preporučio tog MS-a :)
Xilence 420, LC POWER 460 GP3, LC POWER 560 GP3, XFX 450 ili najjeftinije MS 400 FSP. |
Ja sam preporučio ovo...
http://www.jonnyguru.com/modules.php...Story&reid=225 Za nekih 480kn novo...s tim da je čovjek miran na duži vremenski period...nadam se da nisam pogriješio s tim napajanjem jer po reviewu gledam da napajanje ima visoku ocjenu,a cijena i nije tako paprena kao i kod seasonica i corsaira s kojima drži korak po kvalteti izrade i materijala. Kolika je garancija na XFX napajanja ? |
Mislim da sam negdje vidio 24mj(Links), a glede kvalitete koja nije upitna pošto ih radi Seasonic:D
|
Citiraj:
"PSU XFX Core Edition 80 550W PSU - EasyRail technology - jamstvo 60 mjeseci putem registracije na XFX webu" |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.posta.hr/main.aspx?id=194 |
Citiraj:
|
Hpekspres ti je brza posta..dostava u roku 24h za hrv. Mislim da mozes slat i van granica brzom poston a dode ti puno skuplje. Posaljes da te ispadne sta jeftinije ( preporuceno )
:goood: |
Citiraj:
|
Na svakom paketu mozes oznacit "lomljivo" sto povecava sigurnost.
Razlika je samo u vremenu dostave |
Citiraj:
Citiraj:
Evo TX650 uzeo od prike i radi OK, znači definitivno je Phantom za penziju / slabiju konfu... |
i5 2500k (probam ga navuć na 4.5 ~ 4.8 (imam true neće bit problem :P))
gtx 560 ti (ili gtx 560) 4 keksa od 4 GB (mushkin) DDR3 2 x HDD sata2 7200 rpm (1TB + 320 GB) sada me interesira hoće li ovaj moj vx450 od 3,4 godine moć gurat sve to kada ga natjeram na full load ili da uzmem tx650 za cca 800 kn? |
Držat će ti za prvu ruku bez problema, možda i konstantno. Ako baš želiš drugo napajanje, čekaj HX/TXa 550, 650 i slična napajanja da se pojave na tržnjaku. Jer nije da ti napajanje neče držat tu konfiguraciju pa da kao sutra moraš kupit napajanje.
800kn za novo 650W napajanje je dosta para koje nemoraš potrošiti. Ušparat ćeš sigurno 300tinjak kuna. Čekaj dobru priliku na tržnjaku i to je to. |
Citiraj:
VX450 to tjera bez ikakva problema. |
Citiraj:
Citiraj:
:chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:30. |