![]() |
Pa da, vidiš, nisam ni mislio o tom, ja odma ravnam kako mi istočnije radimo pa ni ne razmišljah da negdje nije tako. :)
Znači, na žderonje se nose čvarci (ovak, sa slike, jako dobro se doimlju) za pokazat kak se to radi. :D:D:D |
uf... dečki su ih propisno i prepržili i iscijedili... jedni od boljih u životu što sam probao.
imaju skillz svakako, inače kraljevački novaki je "kvart". |
Danas ostatak mesine od jučer+domaći pomfač i saft od vrganja:)
|
Večeras krvavice i čvaraka. :)
|
Chili con carne i tortilje. Za desert domaća pita s čokoladom i orasima :goood:
|
|
Danas pečeni krumpač + pješavina pečenih lignji i kozica na pariški + domači tartar :)
|
Sarma...drugi dan. :D
|
Citiraj:
|
Jelc - opet provociraš :spam:..nema više malina na Jarunskom placu :( (niti u Prečom ni u Španskom. Drugi placevi su mi daleko :D)
Ja sam danas za gablec maznula burek i jogurt a doma planiram radit zapečene palačinke sa sirom :care: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
danas - rizoto s gljivama i paprikom dan 2. Kriva salica rize, jbg :D |
Citiraj:
To Organ tvrdi:p |
Citiraj:
Odlična je. Obožavam je. Još su mi moji iz zigorja dofurali valjda sto kila krumpača pa se to kombinacija i pol. :p Citiraj:
Prema onomu kaj mu gospođa stavlja tu na temu dotični sacrpa dobiva dobar "napoj". :p |
sarmu mogu žderat valjda tjedan dana bez greške... malo nutra bunceka i obavezno kožice, pire sa strane.
|
Danas juha, marinirana pikantna pileća krilca i domaći pomfač+šalata od kiselog zelja.
Taman:) |
|
nadjevali smo jedino želudac :D
|
Slabi ste onda :p
|
za prvi put i apsolutni nerad - ja presretan.
oke sve sam bio isprobavao, žedarao i pijo... tako da nemrem reć baš apsolutni nerad :D |
Pojeo sam pileći faširanac veličine tanjura. :D Uz to pomfri i kristalka. Sutra sarma..idem preživati. :D
|
Bio danas u jednom restaču (Verona konkretno, u SLO) i jeo na te studentske bonove. I gledam ja imaju pod dnevne gablece pečeno pile i neki krumpač, i ajde ja ću to. Kad ono, doslovce pol ČUČEKA i masa krumpira. Prežderal sam se :)
|
Citiraj:
Palačinke su bile odlične:goood:. Danas za gablec - pastrva i grah salata. |
Danas pileća jetrica "na lovački" sa špekom i vrganjima, pire:)
|
ja idem sad u buldog jesti nekaj meksicko.... valjda bu dobro...
|
Danas filane paprike i pire. Jedan od onih lijenih dana za kuhanje pa dobro dođe zaliha iz škrinje :D
|
Jučer sam nabrao definitivno zadnji urod puzica i ubio ih danas s jajcima za ručak. Ostatak je u škrinji s natpisom "Jelc" na vrećici...:D:D
|
Danas bio na najboljem u gradu na savskom okretištu xD Kebabu naravno xD
|
Citiraj:
Svaka čast, ali nije fer stavljati sliku prije bez poslje... :D Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:46. |