![]() |
hijaooooooo ja jučer mislio radit sarmetinu kadli dobar samaritanac jedan iz kvarta došao sa jedno 10ak kg komadinama teletine i eto propalo mi, pa sam morao samo da krumpira narežem i napravim najepskiju goveđu juhetinu ikad!!! :D
|
Uf, baš bi mi dobro legle 2-3 sarmice:D
Danas bolognese i špagaći, cikla:) |
Jučer sam radila samoborske i uz njih pečeni batat, mrkvu i krumpir. I pitu s čokoladom i narančama s rumom :goood:
Danas salata od tune. |
Citiraj:
|
Imaš to negdje dokumentirano?
|
imam snimljeno u medija centru tu cijelu epizodu/akademiju... zapravo su tamo svi recepti bili epic, gulaš mi je isto mrak izgledao i bilo je još neke ribetine i tako svašta nešto.
ako se ne varam možeš gledat te fajle i na drugom kompu (prek wmc-a) tako da idući put kad dođeš zemi neki stick malo veći pošto nije baš maleno. |
Citiraj:
|
ma to je za klanje, pardon, kolinje :D
|
Danas pol domaćeg ćiknšita, krumpač i kisela paprika punjena zeljem:)
|
gablec u oro goro...slavonska.
papa :-) |
Jučer jeli zagorsku jumbo u Oro Goro, pa ta pizza više nije ni sjena prošlih pizza... samo obična hrpetina sira i tu i tamo koji špek. Wtf? Kaj su promijenili majstora ili kaj?
|
Citiraj:
:chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
odma mi na pamet padne taj ludi krumpač i bok... samo bi htio još nekaj dodati na ovo povrće kaj sam kasnije probao - kockice celera ;) |
Citiraj:
|
@orogoro sapunica... :wtf2:
daj saznajte obavezno gdje covjek otisao i javite, pa to je bila jedna od rijetkih solidnih zagrebstyle pica u ovim krajevima :stoopid: |
:zdero2: Faširanci, pire + cikla na salatu
|
|
Medvedgrad? :)
|
ured :D :D
|
Citiraj:
|
Pitanje je bilo od kud si naručio. :) U medi sam bio sto milijona puta i dobro znam kak izgleda njihov prostor. ;)
Upravo sam ubio sendvičinu! :D Bučino pecivo Šunka u vlastitom soku Dimljena vratina Majoneza mediteran Zelje, paradajz i paprika Pola litre jogurta Idem preživati. :D |
Danas na poslu za dorucak sir,mortadela i caj, za marendu 2dcl mlijeka i keksi, rucak juha, pire i kupus sa svinjskim kotletom.Nakon toga 3dcl Terana.Cekamo veceru za koja tri sata,govedji gulas sa pastom uz ostatak Terana i Yeni Raki:D,nakon toga nocni dodatak neko pohano svinjce u sendvicu i jabuka:goood:
|
Juče sam napravio holokaust navečer s onim bonovima u McDonaldsu,3 vreče,kofera,torbe hrane.... probavni trakt danas jasno daje do znanja da to nije u redu :D
Danas pečenice i mahune na kiselo... Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo prvi glas da se je pizza u OroGoro pokvarila. :(
Isto se je dogodilo sa pizzeriom Plima na Bistri. Zadnje smo naručili prije tri mjeseca. Zadnje dvije pizze na njoj je bio zamjenski sir, a pizza je samo izgledom ostala velika. Počeli su štedjeti na materijalu i to im se bude obilo u glavu. U zadnje vrijeme svijetla točka je pizzerija Špiro na Donjoj Bistri. Kvalitetan materijal, ne štede na tijestu niti na nadjevu i odličnog je okusa. Imaju i kuhinju pa tako imaju roštilj, vlastite lepinje, gablece... http://dobraklopa.net/index.php?opti...id=21&cf_id=24 http://www.finapapica.hr/default.aspx?id=8&pid=23 Još malo pa je kuhana filana paprika. :) |
Inače, čuo sam iz pouzdanih izvora da je pizzerija Amor odmah iza SLO granice na malom prijelazu Bregana odlična... idem tamo za koji dan pa poslikam i napišem iskustva
|
kaj su i Plimu ubili? :( those bastards...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:55. |