![]() |
Citiraj:
|
Kukuruzni, grah s rebrima, par glavica luka. :)
|
bijo maloprije u ruž marinu... pojeo najbolji hamburger ikada i vidio jankovića kako brblja naokolo.
žena i ja pol-pol čizburger i specijalitet dana (junetina, umak od luka i dinstano povrće). madre de dios kako su dobri... inače fyi srijeda, četvrtak i petak su večeri sa obaveznim rezervacijama gdje delaju ovi freelanceri (škuf, gaga, janković i ekipa), 4 slijeda 160kn po glavi, a klopa na papiru boli glava i vjerujem okusima da ne zaostaje... imho korektno skroz. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Burek + jogurt.
|
Citiraj:
Talijasko tijesto... |
Citiraj:
|
Sjetio se ja da imam nikad korišten ekspres-lonac u špajzi.
Turski. Skinuo ga, nazvao ga Onur i krknul tranu jedno juneće rebro, ramstek i koščobu i čim je zapištal pobegel van iz kuhinje:D Već bu se čulo kaj bu ispalo od toga:p |
Ja sam na sarmi ovih dana. :) Predivno jelo. ;)
Danas za gablec lignje. :) |
mogao bi baš ovaj vikend napraviti sarmica malo ;)
stevo karapandža pokazao kako! :D |
Ali gro onih malih sarmica da ih možeš kao čevose samo bacati u usta. :D I naravno par velikih na kojima se mogu zguštati uz pire krumpač. :) Ihjo opet mi se sarma jede. :)
|
Citiraj:
Daj nemoj štrikat, pravi muži se ne boje ekspres lonca. Turski : Ekspres pot efendim Jelc korkuyor olmayın Danas za ručak: za mene kranjske od Fiolića i kiselo zelje na salatu s bažulom, a za drugaricu frigane raže. |
Fino je Onur to odradio, mrak juhica.
UJ, da mi je pravog flama od stare kravice-to bi bila juha za bogove:) Citiraj:
|
Sutra se kuha pivo. Obično vulgaris sa dodatkom caramel i amber slada. :p
Nešto poput staročeškog crvrnog ili žuje amber 120etke. |
Danas za ručak ostatak juhe, meso sa hrenom i kruhom i jedan svinjski sendič u somunu sa kuhanom šunkom, majonezom i kiselim krastavcima:p
|
danas lazanje od bake...njupa :)
|
|
Danas je bio za ručak vinski gulaš :goood:
|
Za večeru čobi od bambija :D
|
Vratina-carsko peceno u tavi.
Dva para krvavica. Restani krumpac. Zelje salata. Dio s obicnim, a dio sa bucinim uljem. Predivno. Za desert studla-jabuka. Zelje, krvavice, krumpac, jabuke i tijesto za jabuke su iz domace proizvodnje. |
Ja sam danas u nemilosti, dobio sam sendvič i bananu:D
|
Somalia style :D
Ja danas pečenu teletinu i krumpir :) |
Danas juha, pohana vratina i bijelo pileće meso, đuveđ, zapečeno bijelo meso u umaku od vrhnja s njokima, salata.
|
Ajmo znalci, gdje ima dobar kebab na krugama/trnje/savica...nasao sam par preko googla ali nista ne znam o njima a neki su i dalje da idem pehaka...najbolji kebab sam jeo u shoping centru precko, kebab zvan ali baba :D ali je daleko :(
|
ali kebab također imaš i na Kvatriću, ali mislim da ti je i taj predalek.
|
Prije par dana ja i bolja polovica uzeli jumbo pizzu iz blue sky pizzerie. Pizza je pol mješanam, a pol slavonska i rub je punjen sirom. :D Odmah sam gladan kad se sjetim. :D
p.s ta pizza je dosta za tri muška da se najedu. :) |
Za doručak sir vrhnje i kukuruzni kruh,sve s placa....jer masa je mama :D
|
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:35. |