![]() |
Ma najbolje, odeš, pojedeš i pohvališ kuhara pa doma...nema suđa za prat:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Upravo sam došel s ranča, s pretoke vina. Nabrali usput u šumi 5 kg maglenki ( Clitocybe nebularis ) pa su bile sad za večeru pržene i servirane s parmezanom. Zalijevam sa sivim pinotom&chardonnay iz vlastite proizvodnje.
Zbog gljiva, zlobnici mi kažu da bum "hodal po zidu"...:goood: |
Danas bude domaća pizza sa rubom punjenim sirom:p
|
Citiraj:
Danas socijalni ručak :D Kuhane lokarde - uvjerljivo jedna od najlošijih riba, krumpir salata i kisele paprike. Jedino pozitivno je bilo degustacija ovogodišnjeg maslinovog ulja :) @jelc: uf ja je ne volim bas, jer je vecinom bolja riba u điru. Lokarda mi je čak gora i od vrnuta - a ona mi je isto skoro rock bottom :D Ali je, na roštilju je puno bolja nego kuhana - nekako ima onaj vonj koji mi ne paše nikako :) |
Meni je lokarda čist ok na roštilju, u stvari nju baš često i roštiljam:)
|
Citiraj:
Uglavnom burger bar vam se nalazi ispred TEŽ-a,sad imaju i svoj unutarnji prostor i proširenu ponudu jela :) I da,burgeri su im najbolji u gradu... btw,imam doma kilu tatarskog bifteka,krećem u džihad :zdero: |
Grah i ričet :zdero:
|
Oh da, danas sam se unistio sa svarglom :D
|
morat ću poharat ovaj ružmarin... inovativna i hrabra ekipa koliko vidim.
sjećam se da mi je črabl to jednom spominjao na žderama, ali sam mislio da je pijan ko i obično da idem u podnožje tež-a tražit neke burgere :D :D |
Citiraj:
Inače mjesto mi je preporučio frend kaj je rođen i odrastao u USA i veli da ne postoji ništa bliže američkom burgeru u europi nego Rouge.... Dammit,da nemam tatarskog doma sad bi se zaletio na jedan :) |
Citiraj:
|
črabl da bi riječ reko :D
|
|
Zgleda hebeno :)
ja danas na bolonjezu... |
Skuhao danas 19 litara Božićnog piva za ovu godinu i to u tipu pale stout. Za mjesec dana bude prva proba. Živjeli !
|
Utuko par sarmi za ručak. Pobiberio žestoko. Taman :)
|
Kviki pereci i ribice :roller:
e da i juhu :) |
Citiraj:
Jedva čekam da danas završi job jerbo me doma čeka sarma. :) Naravno zelje je domaće, a ne neka industrijska splačina. :) |
Citiraj:
|
Evo ja se javljam da analiziram! :D ZA ĐABE! :D
|
ja dam i kotizaciju :D
|
Citiraj:
U ono vrijeme rekli bi za takve : Svi bi yebali, a ni'ko ne bi decu hranil...:D Šalu nastranu, kad budu sljedeće Ždere nekaj ću donijeti za đaba, se razme... drugi tjedan ću nabacit neki klon Gujnesa ili Tomice. :chears: |
Sisa će ti ponuditi kupovno zelje i kupovni ajvar. :D VRHUNSKI DEAL! :D
Evo ja mogu dofurati domaćeg ajvara. :) |
Citiraj:
Hamburger je 20 dkg govedine, rade domaći ketchup i peku peciva. Ja inače nisam baš fan hamburgera no ovaj mi je bio izuzetno dobar i sigurno ću ići ponovo :goood: I nije na Folki nego je u Folnegovićevoj ulici koja NIJE na Folki :chears: nego je iza Tomića na Slavonskoj. Inače imaju svaki tjedan nekog poznatog kuhara za gosta koji kuha slijedove i za to se treba rezervirati mjesto a cijene su oko 160 kn po osobi za 4, 5 slijedova (ne znam točno). |
za jankovića je bilo 350kn... ali je stvarno meni zgledao bolesno.
|
Danas musaka:)
|
Ja danas se iznenadio kakvu hranu imaju u jednom restaču gdje mogu jesti na bonove studentske. Konkretno u Celju.
Jeo danas tacos s mljevenim mesom :)) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:09. |