![]() |
+3 ;)
|
Carsko, krumpač i kisela paprika:)
|
Poriluk i faširanci. :)
|
Bolonjez. :zdero:
|
Bolonjez? Tekma je! Gdje je pizza? :D
|
Nema tekme na telki &%$#&%$#"#$&%#. :(
|
Krpice sa zeljem :)
|
Žderonje 09.11.2012
Tor Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ AMD vga killer Swarmiša Daddy domis Danas vadim malo divljači iz paca pa bu pal brzinski čobanac:p |
Žderonje 09.11.2012
Tor Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ AMD vga killer Swarmiša Daddy domis syss |
Sad se ubio u jetricama, napravio umak sa vrhnjem za kuhanje i fini pire sa maslacem. Uz to zelena salatica sa vlascem. Ufff. Jednostavne stvari su često tako dooobre :)
Inače, naletio na ovo http://tv.jutarnji.hr/video/show/650...d68c7237b3424e Tako inače radim, samo nisam ovo sa maslacem (i "cijeđenjem") probao prije. Moram reći da je dobra fora! Napravio jučer tako i stvarno je bilo mnogo dobro :) |
Danas čevapi i pomfri :zdero:
Sad radim Marokanski kruh. Po sastojcima je isti kao i kruh koji inače radim, ali je malo drugačija priprema i dizanje kruha. Baš me zanima kakav bude ispao. |
Citiraj:
Tak da danas kuham-juhu:p Žderonje 09.11.2012 Tor Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ AMD vga killer Swarmiša Daddy domis syss |
Dragi je jeo zagrebački i pomfi, a ja tortilje :zdero:
|
ja sutra moram u karlovac na koncert, a mislio konacno na zdere doci :(
btw, upravo dinstam kilu kiselog zelja na sveopce zgrazanje cele zgrade :) zena pozelila, a ni meni nije mrsko :D |
znači sinoć katarza u Zelenjaku....i malo slavlje u kvartu:
1. tura: krvavice stvarno su el gigante kak zgledaju,i fine :D potom 23 vagona gemišta 2. tura: sir vrhnje lučina i jetrena kobaja potom 2 cisterne gemišta....blackout :D |
Žderonje 09.11.2012
Tor Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ AMD vga killer Swarmiša Daddy domis syss Za gablec danas-zigorski adidas, kruh i ajvar:p |
u hebate nisam vidio opče,doletim na cugu ako bog da,puno posla imam :(
Danas pileći paprikaš! |
Dobre Ždere, zajebancija kao i uvjek:)
Zigorska juha, krumpač, zelje i buncek-falilo je samo par komada krvavice... |
Sjeo komadić plaće na akciju paškog u Ivice.
posjeko na male kriške... milina :D |
Ja na kraju nisam stigao (smjena mi bila od 19:00), a bilo već 18:00 kad sam bio gotov sa nekim stvarima! Šteta.. :(
Citiraj:
Sljedeće ždere kad smo skupa ti plaćam pifkane ;) |
Citiraj:
|
dobro jutro :D :D :D
klopa je bila odlična... malo papra i malo više soli je falilo u juhi, ali onda je bila odlična, a sreća moja je što nitko za stolom ne jede masno i kožicu bunceka tako da sam se ja velikodušno ponudio za tamanjenje istoga :) humor na razini klasika :D |
Citiraj:
Danas juha, pohanci i pekarski krumpač. Ne one pizdarije nego narezan na debele šnite skup sa korom, uvaljan u ulju i začinima i na peki papir pa u pećnicu-jedamput se okrene i to je to. |
|
Bome fino. Gdje je to? Kakvo je pivo?
|
Danas smo bili kod mojih na ručku, tata je imao rođendan pa je trebalo nešto i pojest :D naravno i popit :chears:
Dakle na menii je bila juha, pečena vratina, zagrebački, pohano bijelo meso, pohane palačinke, pomfri, zelena salata i cikla, tartar. Dok ste vi sinoć fino papali ja sam glumila slastičarku i napravila tortu |
Citiraj:
A pivo je meni osobno odlično. |
Citiraj:
|
Jel netko bio u Hamburger Baru na folki, izgleda brutalno
https://www.facebook.com/RougeMarin (jebga najvise fotkica imaju na fejsu) |
Citiraj:
Danas idemo u susjednu kuću na ručak....obožavam ovakve vikende :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:44. |