![]() |
Citiraj:
|
Kaj sam trebao? :)
Sinoc oko 3 svratili cura, ja i dva frenda do trovaca. Ubio veliku i malu porciju cevosa sa kajmakom Divotica. |
Citiraj:
|
Budem probao. Ne znam koji razliku ocekivati. :)
Danas bu bila blitva i pastrva. :) |
Citiraj:
Danas punjene paprike sa pireom i pavlakom :zdero: Taman da me refa od ubojstva sinoć :D |
Nelose, spasila nas dva suncana +20c dana, petak i subotu smo sve pobrali, bice za nas oko cca 40-50 litara. :)
|
Žderonje 09.11.2012
Tor Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ AMD vga killer Panorama pa se lagano dopisujte:) |
Danas : dinstana jetrica od odojka, kuruzni žganci, juha od govedskih kostiju, kristalka i pivkan...
|
Jučer se ubili sarmom i pireom a danas pohanci i pomfač+kristalka:)
|
Danas bila purica s mlincima. :zdero:
|
Goveđa juha, pohani picek, pire i salata.
|
Citiraj:
|
Jučer nisam znala kaj bi kuhala a imala sam par šnicli pa sam onda dugo dinstala luk na šećeru i na to stavila šnicle. I onda još tako zajedno dinstala dok meso nije omekanilo. Na to sam dodala jednu žlicu paradajza iz tube i zalila s crnim vinom. Bilo je fantastično :)
Danas sarma :) Nego, kako kuhate zelje s paradajzom? Ja sam radila par puta i uvijek mi je bilo prekiselo. Valjda previše paradajza stavim.:stoopid: |
zelje s paradajzom = prisiljeno?
ako je tako onda ide svježe zelje. |
Joj Siso, znam da ide svježe zelje :P...kako kuhaš to?
|
Nemoj se čuditi sisinim izjavam. :D Čoek je ostao paf kad smo mu rekli da se u rizibizi stavlja mrkvica. :D :D
Mislim da ću danas restani krumpač i neke pečenice. :p |
U prisiljeno zelje stavljamo domaći ukuhani pradajz, zna se desit da je kiselkasto, ali to se rješava s malo šećera. Stavljam pol-pol vode i paradajza.
Danas za gablec popečci od blitve, uz to jogurt. Za desert puding :D |
neam pojma, to stara napravi i jednog dana se stvori samo od sebe... tako da ne želim prekidati tu tradiciju :D
nemoj staviti octa :D :D |
Siso pa tebi je ocat u prisiljenom zelju po difoltu kad kupuješ ove industrijske splačine. :D
|
Žderonje 09.11.2012
Tor Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ AMD vga killer Swarmiša |
Dojdem na cugu prije posla navečer :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://jelenko.hr/hr/ eto ko je probo ovo zelje (ima spar recimo) može dat neku usporedbu... po meni najkorektnije kupovno zelje koje sam probao. a ti se maltretiraj sa kacama, smradom i pjenom!!! :D |
Citiraj:
Možemo onda na žderama ako dojdeš do 19:00. Nisam se predomislio, čeka rupa pokraj prozora bez tegle :P |
Citiraj:
Nema do home made klope. :p |
E super Ammy, hvala ti. Znam u čemu je stvar. Ja sam stavljala sve paradajz (domaći) bez vode. Sad ću probat ovako pol/pol :)
|
Žderonje 09.11.2012
Tor Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ AMD vga killer Swarmiša Daddy Danas sarma:p |
Citiraj:
Kiseljeno 16.10. i uskoro se spremam za prvu degustaciju. Nadam se da mi 40 kg bude dovoljno do Prvog maja...:D Citiraj:
|
Žderonje 09.11.2012
Tor Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ AMD vga killer Swarmiša Daddy domis ae donesite neš čilija, da barem probam dal je ljuto kak svi pričaju :D |
Citiraj:
Bio bih zahvalan! Bas se spremam na prvi pokusaj u zivotu :) |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:06. |