![]() |
Ak je Predsjdništvo onda se održava u Zagrebu. Tu ga se valja privesti da se pokaje.
Mislim da bi 2 Zagrebačka po glavi moralo izgladiti spor sa sinom razmetnim. |
Re: hehhh....
Citiraj:
Ja sam si kao pravi Žderonja racionalno organizirao život, 13-og mi ističe rega a "pri štreki" je (baš čudno) i moje osiguravajuće društvo:D :D :D Prek puta je i tehnički... Dakle, nema ljepšeg nego u istom danu obaviti osiguranje, tehnički, i ubit se sa dobrim starim pu-ajcekom. A budući da je i kraj tjedna-ne bu nam se dotični mogao izmotavati da dela.... |
Citiraj:
Nije problem doći do tamo. |
Rak.................
mislim da bumo onda mam i karmine za Rakonjom imali........:D :rolleyes:
|
Re: Rak.................
Citiraj:
Ili je nekaj drugo? |
...danas sam klopala punjene tikvice koje sam si sama skuhala...
:) punila sam ih mljevenim mesom i umakom od paradajza...i na sve sam naribala sir i zapekla u pecnici... :) |
Citiraj:
|
...znam ja napraviti i vegetarijansku verziju...sa sampinjonima i sl...:)
...ali o tome ne smijem ovdje jer ce me banat:D ;) |
da samo banat...
bacit na teske muke......Tebi riza na vodi, a Zderonjama kotlovinu i rostilj... uz svekoiko prekorameno pogledavanje,kimanje glavom i laganim prezrivim rezanjem.....
em Zemsko, em, heretik, ma Juda u nasim redovima....,eee to se moze popravit samo vlastorucnim spremanjem neke sirnice, bucnice, struki za samo Precjednistvo, i to uz uvjet da Lolek i Bolek(znas dobro na koga mislim!) budu sa strane sedili , gledali i fatali dimove ...... Joj, Flarek, s kakvim si se Ti huncutima spovezalaaa....: nono : : nono : |
Re: da samo banat...
Citiraj:
ak je 13.05. skupština ja sam oko 17:30 tamo |
mitzek...obecajem da cu speci neke strudle i donjeti na sastanak...:)
...i daj MOLIM vas da to ne bude u petak...petkom radim popdne do 7 i nikako ne mogu doci...:( ...i da, naravno da se ne pojavljujem bez loleka i boleka...:D |
hm zbog tehničkih problema tek sad stavljam svoj meni od vikenda na kalniku na procjencu bratatsvu.
Daklem Polazak PETAK 29.4. gepek domače kobase, i domači jeger, 20tak litri vina, 3 litre domaće rakije Petak navečer pobranje ostatka gepeka, još jegera, i dva kanistra z domačim vinom svaki od 50litri :D Petak večer nakon dizanja šatora cepanje drva za roštilj, na njega kobase fine šarf tak da se mora zalijat z gemištom. Subota ujutro; odlazak po ostattak drva i rađenje štapova za grilanje jegra na vatrici. Ručak Kobase i jeger, sve fino zaliveno z domačim gemištom, Marenda domački šepk z lukom kruhom i rakijom Večera jeger i koabse : nuts : A jeger u opsegu nekih 12-14cm |
daj pošalji malo !!!!!!!!!!!:D :D :D
|
Vidim ja .... nema me malo na forumu i odmah me predsjednik i desna ruka odjebu :p
Srce puče od boli ko svinjski kotlet .... :( Hvala Bogu za gablec su bili čevapi i luk, pa nekak lakše podnosim ovaj odjeb ..... Dok te trebaju si zlatni, kasnije te odjebu :p P.S. Zlatna iznimka je dakako Jelc. Kojem dugujem oveću rundu u birtiji prvom prilikom ^^ |
E Paske, Paske, pa danas je petak...
po tradiciji mora bit nekaj iz mora... dimljeni losos, raženi kruh, malo putreka za namaz i buteljica crnog za cirkulaciju. BTW, kaj bude nekaj od ZG žderonja jer vidim da nam poglavnik Mitzek bludi po domovini i otvara podružnice! To je dobro i možda se jednom dogodi big meeting Žderonja svih Žderonja u ZG. Ne zaboravi da te čeka bruderšaft! |
Citiraj:
Pa nemreš se tak spominati |
jooooj...nisi procitao post do kraja:mad:
enivej...danas sam napekla hrpu muffina s cokoladom koje sutra nosim deckima :) ...a klopala sam dinstanu mrkvu s curijem i pecenu piletinu... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Za ručak se treba jesti riba. Normalno da nisam, već ke ženica ( zlato moje ) napravila najbolje lasagne s ove strane Save :nuts: |
Ja za ručak imao sarmu.
: nuts : |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dam vam znati da sutra idem u Bihać i da bum žderal janjetinu s mladim lukom ( 20 KM/kg) a zaljeval s bihaćkim pivom. Valjda bum se dosta nabajsal da doma ne moram večerati....
|
Citiraj:
KAJEEEEEEEEEEEEEEEE???su te napokon izbacili sa WoW servera radi zagušenja dotičnog, da,da nije te malčice bilo, jedno 6 metri i kusur, nit se javi na Žderonje, nit se javi privat, Jelca odbije za cugu......pa ko je onda se odmetnul...?:rolleyes: :D :D :D gle, mesto za tebe je navek tu, polik mene , malčice desno, tak da ti z livom a ja desnom gujdu k sebi lovimo i čerečimo.... kaj cviliš ko odojček kad ga gujda od cice hiti....mi za razliku od tebe još navek njegujemo kult Žderonja... ti....ti... ma pizdek...Žderonskiiiiiiii!!! pa di si ti nami, kaj bume malega Loleka pri Štreki zarobili,ha?? ma znal sam ja da si ti bil tu negdi, na zimovanju u Jakobsfeldu.. il tak nekaj...:clap: :clap: dobro , sad smo fakat svi na broju, mogli bi počet pripreme za Mitingarenje, ha? ŽDERONJEEEEEEEEE?????:p :p :p |
Citiraj:
Ja sam navek za klopu i cugicu :) |
fleks tebi netreba dati da pijes :)
Nego oce li veliki vodja guknuti gdje kada zasto i zbog cega :D Bilo bi ljepo kada bi se stavio neki dodatni topic ako do mitinga dodje :) |
evo da vas neke drži do mitinga ( ili da vas požuri da ga čim prije organizirate ) :D :beer:
|
and some more
|
and great finale :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:31. |