![]() |
nema zamjene ničeg, za sve ide novi, afaik
|
|
Ipak je to zlatan iphone. To treba cijeniti. Hehe.
Sent from my iPhone |
iPhone mobiteli - 2. dio
Citiraj:
Ma nikakav Agram kloni se njih. Sve nosi u iStyle (ali samo u Ccone west jer je tamo servis koji radi 9-18h) i dobit ces novi mob. Ako je pod garancijom to se vidi po serijskom broju moba, nikakvih nadoplata nema, nemojte bulaznit. |
Citiraj:
|
iPhone mobiteli - 2. dio
Pa nije razbijan ekran covjece, gdje sam to napisao?
Ekran ima gresku, a to sam skuzio tek nedavno. Izgleda kao skupina od 3 polumrtva piksela, pa ti to skuzi :D Hvala na info 'rconja, furam u istyle onda. Još mi je blizu :beer: Sent from my iPhone using Tapatalk |
@Sam Fischer
Nisam ni rekao da ti je razbijen ekran. Evo da citiram samoga sebe: Citiraj:
|
Cura i ja koristimo iPhone preko jednog (mog) accounta.
Njoj se u mobitelu prikazuje moje ime čim ode na Kontakte, jer se njezin uredjaj vidi kao moj. To mi je logično no dali postoji riješenje da se to NE VIDI? Još bolje bi bilo kada bi ona mogla to preimenovat u svoje ime? Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
di ti pamet bila ic to radit :D |
Ma to mi vec tako nekih 2 godine, nikad problema, doduše nema ni razloga da bi bili neki problemi.
Uglavnom, ona neće radit svoj acc pa ako postoji neko riješenje da se njoj ne pojavljuje moje ime i prezime, pucajte :) Sent from my iPhone using Tapatalk |
Sumnjam da postoji rjesenje, a ako i postoji, sumnjam da ga netko i zna. Iz vrlo jednostavna razloga. Zasto dijeliti account? :D
|
Ma to ona njega provjerava da nije ni svjestan :D
Ak ne provjeravaju onda traze nacin kak bi mogle, zene jbg :D |
iPhone mobiteli - 2. dio
:D kakve su to teorije zavjere :p
Ok, kazete da nema riješenja. A vidim da se taj kontakt (moje ime i prezime) može uredit. Znači ona može promijenit ta naziv i napisat svoje ime? EDIT: sad je probala ali kad klikne na taj moj kontakt pojavi joj se samo moj broj i ne može uredjivat naziv. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Napravi joj acc, uzmi mob uz izgovor da ces to sredit i ulogiras se na novonapraljen acc, vidi svoje ime i vecer ce bit lijepa :D
|
Citiraj:
Ovo se cini kao sjajna ideja :D |
Joooj koje komplikacije.. Mogli ste napravit jos 5 accounta dok ste tražili rješenje. xD
|
Pošto moj Ip 5S nije pokvaren, nude mi zamjenu za Ip 6 zapakiranog.
Razmišljam o tome. Meni je bitna izdržjivost baterije. |
Ako je baterija, onda uzmi. Al osobno mi se više sviđa dizajn 5S, a ništa posebno ne dobivaš osim većeg ekrana i neznatno bolje baterije.
|
Pitanje je i baterija. Ja sam imao 6S sa samsungovim chipom, i baterija me iritirala. Prebrzo se trosila, brze nego bilo koji drugi iPhone kojeg sam do tad koristio. Kolega imao tsmc chip, zamjenili se na 3 dana i preporodio sam se. Kod samsungova chipa cesto bih pred kraj dana (oko 20h) trazio punjac, sa tsmc chipom sam bez vecih problema izdrzao do ponoci i ostalo bi mi cca 15%.
Osobno sam tu pricu sa chipovima smatrao gluparijom koja nije vrijedna spomena. Ali na zalost je. I tek kad sam isprobas skuzis koliko je. Dakle 2 ista mobitela, napravim backup na itunesu samsung verzije, isti stavim na tsmc verziju i razlika je i vise no ocita. No opet, zavisi i koliko je 5s star, tj. koliko je baterija istrosena. Ono gdje me 6s ocarao je ekran na suncu. Meni osobno bez premca u toj kategoriji. |
Uzeo bi šesticu bilo kad prije 5S... Jednostavno je sve bolje na njemu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam sad dobio mob sa TSMC i baterija je bolja. Ne puno ali zamjetna razlika. |
Jel to lutrija ili ima neka caka za prepoznat po kutiji tj nekoj oznaci na kutiji?
|
Lutrija. Ne mozes ni po kutiji, ali ni po kucistu prepoznati.
|
Ja imam TSMC i ako imalo pripazim mogu izdrzati od danas ujutro do sutradan navecer s jednim punjenjem baterije bez problema.
|
Otfurao sam mob u istyle servis zbog te male anomalijice na ekranu, i ono, bio je frajer relativno skeptičan. Kao zna se to dogodit od pada mobitela bla bla. A pao mi je ravno jednom u case-u na donju stranu, i ima malu ogrebotinicu na donjem desnom kutu od tog pada.
Ako će sad zbog toga nešto prtljat sa priznavanjem garancije, stvarno ću popizdit :) Fucking pizdarija od 6 iljada kuna, nećemo se šalit... I samo dijagnostika kao traje 3 dana. Jebate, vratio sam se na ajfonet 4s sad tih par dana, #božesačuvaj, samo živce ostavljam okolo. A u ruke kao da si uzeo penisić neki :D |
Došlo mi je vrime zamjene 4s, konkretno gledam 5s, sta bi triba gledat kod polovnih koje su im mane??
|
Power tipka i home tipka.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Kako provjerit icloud, jeli moze sljedecim nacinom znaci da se lik odlogira sa svog i ja prijavim sa svojim na mobitel??
|
Citiraj:
Samo izgbjegavaj one spike : neznam password, izgubio lozinku. Slobodno zaobiđi prodavača. Također poželjno da ima kutiju i pripadajuči punjač i kabel. |
Citiraj:
Onda odeš ovdje i uneseš IMEI --> https://www.icloud.com/activationlock/ Ako je sve ok, kupiš mob :chears: |
iPhone mobiteli - 2. dio
Stvarno pohvala istyle servisu (hvala hrc na preporuci). Furajte tamo sve vezano uz Apple. Ipak nisu bezveze njihov premium service provider.
Dobio sam novi 6s za dva dana (imao sam malu anomalijicu na displayu). Ovaj je cak sa TSMC chipom, pa me zivo zanima da li cu skuzit razliku u bateriji... P.S. Stavio sam i oglas, ako se nekome mijenja 6s plus, neka se javi. (Sorry, znam da se nije uobicajeno referirat na oglase u temama) LP! Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Super da je tako ispalo :) Kako se čini zasad, mobovi sa Samsung chipom su neka šrot roba za istočno tržište.. |
Odlična ponuda http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...da2dffbc6d.jpg
Ma bas je odlicna. Mobitel predstavljen prije 3g kosta kao novi g4/s6 na njuskalu. Sto je previse je previse.
|
iPhone mobiteli - 2. dio
Ne kuzim te.
2600kn za trenutno najjači mobitel sa 4" ekranom, iPhone 6s u manjem kućištu. Za nekoga poput mene tko želi zamjenit iP 5s sa brutalnim hardwareom a sa ostane na 4"................ joooooj sorry, tek sad shvatio da je ovo iPhone 5s a ne iPhone SE. U tom slučaju nije dobra ponuda. Mogu modovi brisat ove postove. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
A što sam napisao u postu koji si kvotao? Upravo to :D
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:31. |