![]() |
hd-bits(ro) izgleda opet offline :(
|
Citiraj:
A ja san napisa koja dva su najbolja (uz BitMeTV) za tvt sadržaj:) |
treba li tko invi za demonoid? pm me(ponuda traje 10 minuta)
|
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=104761 -ovdje ti je razmjena pozivnica.a baš je i napravljen novi thread da ne filujemo ovo sa pozivnicama i obrnuto,pozivnice sa ovim stvarima.žišku?
|
nema problema lega XD
|
Demonoid ima otvorene registracije. Navalite. :D
|
@ Domi - je, down je vec mozda mjesec dana... kao sele se na neke druge servere. Al im ocito i ne ide bas...
|
zna li tko šta je s sceneleechom?
danas ujutro sam se ponovo registriro i sad opet neradi |
Citiraj:
:kafa: :nono: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
dali mozda netko zna zasto kad seedam na TD-u ne seeda max brzinom dok na drugim trackerima npr ipt ili torrentbits(ro) seeda punom brzinom?
jer ako vec skida od mene pa de iskoristi do kraja tu brzinu kad ju vec nudim. |
Možda neki drugi seeder ima sbox pa ti neda da dođeš do punog izražaja :)
|
ali mi njegove brzine ne izgledaju da su na max. ne radi se samo o jednom torrentu ni o istom leecheru... znam da na nekim trackerima postoji broj slotova koje mozes iskoristit za skidanje ali za seedanje mislim da nebi trebalo...
|
Malo se potrudite na TLu:
Dobrodosel nazaj, Amdejac [Odjava] [Povabi nekoga X Preostalih povabil] Ratio: 5.344 Uploadano: 47.21 GB Downloadano: 8.83 GB Mest: Neskoncno Mest |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim, NHF, ali ispada smješno kad u superlativima pričaš o svom ratiju na TL, a onda pokazuješ ratio od 0.8:stoopid: Jebate ka da ja u društvu Keruma koji ima Ferrarija i Marića koji nema šta nema, ističem da iman Zastavu 128 iz '78 godine:D |
Citiraj:
Citiraj:
|
TvT.ro is back... :)
|
Citiraj:
Osjecam se ugrozenim (:banana:)dok dobrano ne digne Ratio Nako je tu ili u temi o Pozivnicama pitao kako dignuti Ratio ? Stvar je vrlo jednostavna, pregleda se sto se nudi, sto ima najbolji omjer ponuda->potraznja :D a da nije preveliko (bez obzira zanima li te to ili ne) i tako pomalo dok si ne nabijes Ratio a onda krenes sa vecim skidanjima onog sto ti treba i zanima te. Jedna od greski koje se rade je skidati na pocetku neku veliku stvar (jedva si pricekao da je mozes skinuti jer je drugdje nema ili sta vec :D), a upload te iste je slab (zbog linije ili potraznje, svejedno). Na pocetku se bas i nema previse vremena koje se tolerira za dizanje Ratia, pocinju stizati upozorenja a onda se najdjes u dreku. Ne bi bio problem da bananu popije samo prekrsitelj ... |
Moj prijedlog za dizanje ratia:
******. Mali je, a velika potražnja. |
Ili primjer skinuti torrent sa drugog trackera i onda seedati, tako ja nabijam ratio na *****
|
Ako se skida sa drugog trackera, jel treba kasnije maknut te druge trackere iz torrenta ?
|
Npr govorim od *****. Skinem sa bitgamera isti torrent koji je na TL. Zatim skinem .torrent file sa TL, stavim u utorrent i checkiram ga. Eventualno ti se sa TL skine njihov .nfo. Seedam na oba trackera.
Čak sam vidio jedan tutorijal kako seedati torrente koji su skinuti sa drugog trackera. Samo neznam jel to bilo na tl ili bgameru |
Citiraj:
|
bila su slicna pitanja ali ipak da opet pitam jer mozda je dosla neka takva opcija u 1.8 verziju a da ja neznam...
moram reinstalirat windowse i nema sanse da nakon svih onih muka sa instaliranjem drivera i programa, idem jos trazit i namjestat svaki torrent jer ih za sad imam cca 120. ima li neki nacin da to exportiram? dali je dovoljno kopirat sve iz application data il local settings da nakon instalacije opet sve bude namjesteno? hvala :chears: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:24. |