![]() |
go panorama, go! :D
|
Citiraj:
Citiraj:
@Costa Jel imaš i ostale slike. Koliko se sječam kolač ste radili na podu na nekim pločicama. :D |
Ajme koliko hrane, ne bi nitko pozvao :P
ekipa prosao ko adventom i probao neku hranu? Preporuke? :) |
drugovi, ne znam za vas, ali odluka je pala :D
domaća paradajz juha sa rezancima, domaća jetrica na "suvo" i domaći pire krumpač sa vrhnjom i masti sa placa. volovsko srce pride :D |
Citiraj:
:dobartek: |
Citiraj:
https://s7.postimg.org/xal35mg6j/IMG...213_195310.jpg |
Ono kad dođes doma iskuzis da ti je bil slavonac :D
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...20b57381e7.jpg |
Krenulo je,jučer degustacija bakalara,danas zeleni rezanci s lososom,večera ove kobaje iznad a od sutra maraton...SVE :D
|
Jebote di si ovaj video iskopao...
Sent from Mobara |
Ljudi ima netko preporuku noza za prsut, jel sve to isti vrag i bitno da je ostar ili ima nesto na sto treba paziti?
|
Citiraj:
|
Ja danas opet po tradiciji sa pljeskama i ćevosima :D
Pola kile čevosa i pola kile pljeski :D Sretan žićbo to me :lol2: |
Odojac u mene :)
Sent from Mobara |
Bakalar :D
|
Žderonje, gdje u Zg u blizini centra ima dobar roštilj? Po mogućnosti američki ili južnoamerički. Molim brz odgovor jer letim za Zg ujutro a ručak bi trebao definirati do 14:00h.
|
Dobar rostilj ti je u batak grillu
|
Citiraj:
Ako hoćeš ipak top steakove i nije ti žao odriješiti kesu, onda Mano na početku Medvedgradske (malo iznad Kaptola) |
Citiraj:
Za badnjak šaran iz improviziranih rašlji :D A poslje polnoćke uredno pečenka :D SVE :D :D https://i.imgur.com/RGMhh6X.jpg |
jel se paca mesina za novu?
|
Bio danas u Chellu na novoj lokaciji. Zgodno, veliko, pica i dalje nešto. Jedino što je danas bilo kompletno prazno. Jedino mi. I to danas, petak oko 16h popodne, čudno.
Doomsday i dalje top :D |
Nikakvo čudo, pa u gradu nema ćuke :D
|
Citiraj:
|
Jel tko zna u Zagrebu menze koje nisu skupe, tipa do max 35kn za dobar obrok (ili bolje rečeno di je grah s kobasicom max 25kn)
Zanimaju me najviše mjesta tipa menza od mirovinskog u Trpimirovoj ili restoran od glavne pošte u Branimirovoj |
Što znači menza? Za studoše ili općenito?
|
Valjda misli na gablaone
|
Citiraj:
|
Bila je nekoć Domaćica u Rapskoj 4,sigečica ja brijem. Najbolji budget grah ikada :D
|
Spomenuo sam kineski na Jankomiru ranije... Pa ako ti nije van dometa, teško da se negdje možeš bolje najesti.
Gableci su 35 kn. Dobiješ tanjur kojeg si možeš napuniti čime god hoćeš (100 vrsta hrane) + juha |
Citiraj:
hvala na prijedlozima. Jel ima tako prijedlog za potez Kvatrić-Maksimir? |
dvije stvari bitne za napisati u ponedjeljak :D
prva je da sam ponovo radio ovaj most awesome krumpir s tim da sam se držao recepture osim što sam uvaljao jedno PE-ŠEST otkoštenih karabatakova i uz fetu natrgao još jednu buksu mozzarele i ne poštovao uopće sugerirane količine... jelo bogova, vjerujte mi na riječ. idući put ću sve isto, samo ću umjesto fete probati sa grabancijašem. druga stvar je da sam tu i tamo znao viđati tu na radničkom konzumu meat the king vozilo, međutim kako je ovaj advent bio, frajer je svaki dan tu visio, a ništa nije vozio iz svog vozila u sam konzum... lastane, da li su moje sumnje o hamburgerima od 60-70kn i bajkama o crnoj slavonskoj svinji opravdane? :D |
Citiraj:
Ja izgubio vjeru u konzum radnička :D Prilično im se srozala ponuda delikatesa, skupa sa srozavanjem agrokora :D |
Jako bitno pitanje za znalce - gdje kod nas mogu kupiti Royal Dansk kekse?
http://deviantpics.com/images/2018/01/10/450.jpg |
Vidio sam po Sparu, Kauflandu te limene kutije, sad jel su baš Royal Dansk ili neka druga firma ne znam.
Metro ih isto sasvim sigurno ima. U Mulleru je prije bilo |
Gotovo je, sjedam u auto i idem redom! :D Hvala.
|
Citiraj:
|
Ovo mi liči na pothead potragu :D ....iz višegodišnjeg iskustva :D
|
Jebomepas ako ne bi sebe i vas natjerao na Život na vagi Season 03, da se svi zajedno sramotimo i ponižavamo. :D
|
Nemojte mi troblue bacati van, pa on je krasno ludi !!!
|
Ako sam Žderonjski heretik, valjalo bi me na lomaču, ali bi me Žderonjska inkvizicija prvo morala nafutrati mesinom , svinjetinom, ćevapama na pariški, čvarcima na veganski... da bolje i jače gorim, da bar prvi red Žderonja ugrije ruke. :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:41. |