![]() |
Našel nekakvu srnetinu sa kostima u škrinji, skinuo meso i lupil prek noči u pac.
Sad smo ga sflajšali sa malo špeka pa budemo probali ovo: http://www.coolinarika.com/recept/773487/ Od ostataka mislim probat napravit punjenu papriku ili možda čak sarmu, moralo bi bit dobro:) |
Danas : par crvenih paprika na trakice, pol patlidžana, glavica luka i nekoliko mekanih paradajza. Sve zajedno prodinstano do mekanog i na to je ubačeno 1/2 kg fileta oslića uz dodataka prikladnih začina ( ružmarin, lovor, bijelo vino ).
prilog : kuruzni žganci, scotch bonnet umak, frankovka |
Citiraj:
Danas slatko zelje u paradajzu s grahom i špekom ili ti ga prisiljeno zelje. |
Citiraj:
Dobro burek izgleda ! Samo 5kn!? Di? |
Citiraj:
|
|
Kaj se mora nije teško. :p
Idem ispeć roštilj za 40 ljudi, a onda se opustit uz antidepresive na bazi alkohola. :D |
e to je pizza po mojoj mjeri... brdo gljivarki i cherry paradajza ;)
|
|
Pekla sam komad buta s paprikama, krumpirom, mrkvom, lukom i ružmarinom. Sve sam zalila acetom. Bilo je za prste polizat :)
|
Sarma. :)
|
Faširanci, pire, peprika kiseljena i juhica. A jučer ubijačina kolača...i roštilji, nema šta ne.
Ja ovako nemogu dalje... :D |
Ostatak mljevene srnetine smo pomješali sa mljevenom svinjetinom i napravili filanu papriku+pire:)
|
Citiraj:
|
Pale su tri sarme ali bez pire krumpača pa sam uz to klopao kukuruzni kruh. :) Fenomenalno. :) Za desert štrukli sa sirom. :) Sretan sam ko mala svinja. :D
@m4dm4n..našem zelju fali još cca tjedan dana ali više nismo mogli izdržati. :D :D |
|
I sliku after molimo :D
ja danas samo sir i vrhnje od kumice,rikavam od gladi lagano... |
|
Citiraj:
:care: |
Nema slike gotove, imal sam previše posla i zaboravio:p
|
Nema veze,ja sam ošo u onaj zloglasni Chello,uzeo Chicago Double Decker s frendom i POKUŠAO....ti mater koja kalorijska bomba!!
|
jebemu črabl... ti kao poznata javna ličnost sa fotogalerije 24sata si ne smiješ dozvoliti ništa manje od doomsday modela :D :D
|
Citiraj:
To je bila odluka mene i frenda,ubrzo se vračamo na doomsday model :D btw,kakve su to 4 vrste mesa u tome? :) |
3 previše :D :D
nemoj pitat - samo naruči :D |
99 kila, moram nešto danas pojest :D hehe
Nešto u stilu Jelcine pizze bi moglo pasti :) |
Istrijani, jel ima Maruna? Trebao bih cca 5 kg.
|
Citiraj:
|
Da li netko zna di ima za kupit boje za kolače? Konzum, Interspar i Diona nemaju (barem ne ovi u zapadnom dijelu grada).
Jučer za ručak- njoki u umaku od putra, kadulje i pršuta + matovilac na salatu :) |
Citiraj:
Ovo ti je na policama Super Konzuma u Gajnicama. |
Super! Hvala puno :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:37. |