![]() |
@amy..kaj je to onaj kojeg je organ na ždere fural? :) Di vam je patliđan? :p
|
Ne, ne to je friška tura, ne ljutog...za sad :)
Patliđan...pa u ajvaru :D |
Organ je dofural bez patliđana pa pitam. :p Ni on ni panorama se nisu pohvalili kak ih je moja papričica razbudila. :p
Jučer pastrva, bliatva i krumpir. :) Danas bum neku čiketinu napravil. :p |
A ono je neki umak od xy ljutih papričica...
Danas za gablec pohani kruh. Za ručak ostatak musake. |
|
Crkni smrade! :D Isuse kaj bi dal za krvavice, restani krumpač i kiselo zelje na salatu sam onak izrezano....
|
Nema još domaćeg kiselog:(
|
sad bi radje pojeo buncek u kupusu nego bilo sto...
|
e pa baš mi se sad jede više buncek nego krvavice kad je kodijak spomenuo, makar voli iphone 5 :D
eto ti matori gade, a i ti amdijo isto gade :D :D |
Zato bum imal dijetnu večeru da se malo dobijem-sir, vrhnje, umak od feferona sa češnjakom i čist malo špeka:p
|
kakve krvavice pored bunceka u kupusu i malo kuhanog krumpira sa strane essss
|
čuj sad njega... imaš TRI odabira - dinstano zelje, restani krumpač i krvavice ILI buncek ILI oboje.
kakav kuhani krumpir bogati, nije ti to fitness centar :D :D |
Citiraj:
Dakle ručak vs gablec iz Lidla:D |
Spremam se u gljive. Navodno su livade pune livadnih pečurki ili poljskih šampinjona.
http://www.boletus.hr/prikaz.asp?slo...pestris+L%3AFr Nabacim slike kad se vratim ako šta ulovim. Mislim pečurke su brze i bojim se da ne pobjegnu. :D |
gravče na tavče, idem spavat :D
|
|
|
|
|
Fakat moram pohvalit restoran STRIPES(i njihov cattering) već 2 tj mlatim njihove lazanje s 4 vrste sira špekom i vrhnjem...i svaki put sve bolje....a 30kn dojdu i ktome dobijete palačinku s nutellom glratis ko desert....konačno nešt u kvartu vrijedno spomena!
|
evo mene u Rovinju do nedjelje, pa bi me zanimalo zna li netko neke dobre restorane ili pizzerije da se s curom malo zaletim.
sad, ne zanima me nešto gdi bi se trebalo pljunuti 150kn samo za krisku kruha, nego neke normalnije cijene :) |
Citiraj:
A da pitaš domoroce?:) http://forum.pcekspert.com/member.php?u=3152 |
ma nek se domorodac tu javi da i ostali koji dođu znaju :p
|
Domorodac je ovo ljeto jeo samo neke pizze i gluposti da vise ni sam ne znam gdje se dobro jede. Probajte restoran Maslina koji je po meni odlican za meso,malo manje dobar za ostalo. Pristojne cijene. Drugo sto mi pada napamet je Santa Croce u centru grada,cijene su malo vise ali se takodjer dobro jede. Ima ih jos par ali cijene nisu nesto :D . Pogotovo ako ste zderonje pa vam treba malo veci tanjur :D :D .
Ako volite ribu,onda Giannino u centru grada. Talijani ga obozavaju,oni uvijek jedu ribu,pa valjda znaju nesto :D. Ako se sjetim jos kojeg,napisem ;) |
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo bio u šumi pa se nešto i našlo. Vrganji.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:35. |