![]() |
ništa nije dobio, pojeo sam sve ko svinja zadnja, ostalo još malo tijesta... taman da bacim još jedan batak na naglo :D
|
Siroti Pucko, em je izgubil pravo fotkanja za priloge u Žderama, em niš ne dobi sa stola...
Tak je bilo lijepo povremeno vidjeti šapicu u kadru ( a o šlapama da i ne govorimo ):D |
|
14.09.2012 Ždere
Tor Jeltz Hammdija Masni Panorama Razer vga killer Buljo Pinsla Cuga: Mad_Duke syss |
Ubijen zloburger sa ljutim umakom, paradajzom i salatom + pomfri i cola u mcPersu :D
Sad idem vegetirat u čošak :D |
Nakurili smo stari šparet i dela se pekmez a za ručak bude nekakva ribetina i bažul-šalata:)
|
Jučer je bio grah s mrkvicom, nije mrkvica baš nešto radi suše :D
I kruh po novom receptu, jer je organ dozvolio veću potrošnju struje ;) Danas pire i zagrebački od puretine. Dobili smo jučer prekrasan komad prsa pa da se iskoristi dok je skroz friško :D |
|
Upravo sam smazala jedno pol kile šljiva :goood: a jučer sam od njih radila crumble i super je! Bolji mi je nego onaj od kupina i jagoda kaj sam radila nedavno :)
Taj crumble mi je otkriće mjeseca :care: A za ručak sam napravila zelje s paradajzom. Cijeli stan mi je mirišao jučer navečer kad sam ga kuhala tak da jedva čekam danas ručak :zdero: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam se jučer u berbi zasvinjil s pečenim carskim i grah šalatom s bučinim. |
Citiraj:
Dakle kruh: ![]() ![]() ![]() Po ovom receptu sam ga radila. |
Eto i mene! :)
14.09.2012 Ždere Tor Jeltz Hammdija Masni Panorama Razer vga killer Buljo Pinsla Matth€w Cuga: Mad_Duke syss |
14.09.2012 Ždere
Tor Jeltz Masni Panorama Razer vga killer Buljo Pinsla Matth€w Cuga: Mad_Duke syss Hammdija Ne stignem zbog posla. I cuga je upitna ali to vjerojatno dođem. |
Citiraj:
|
14.09.2012 Ždere
Tor Jeltz Masni Panorama Razer vga killer Buljo Pinsla Matth€w Vuco Cuga: Mad_Duke syss Hammdija trouble Dođem i ja oko pola 6, 15 do 6 ovisno o tramvaju/prijevozu. |
Nigdje ne vidim upisanog Organa, kaj ne bumo niš' ljutoga probali ? Bitno je da su se fotke paprika vješale po forumu...:D
|
Citiraj:
14.09.2012 Ždere Tor Jeltz Masni Panorama AMD Razer vga killer Buljo Pinsla Matth€w Vuco Cuga: Mad_Duke syss Hammdija trouble |
|
ma nebijo to ananas? :D :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
14.09.2012 Ždere
Tor Jeltz Masni Panorama AMD Razer vga killer Buljo Pinsla Matth€w Vuco Cuga: Mad_Duke Hammdija trouble --- niš od mene ovaj put :( |
Keramicki nozevi
Netko je svojedobno (Organ, on jedini ima licencu za kasapljenje?) rekao da je kupio set keramickih nozeva s Ebaya za neku bratsku komunisticku cijenu, pa me zanima kako je zadovoljan s time (obzirom da sam imao prilike kasapiti s tim nozevima ovih dana i ostao odusevljen, pa me sjetilo...), koliko je kostalo, koji seller, je li dosao u napast da napravi zeni Posavec u Branimirovoj osmijeh od uha do uha kada je paket stigao i slicno...
|
|
buba, zlato mamino, ako ne uzmeš kyoceru ovo će ti biti zadnji post vamo :D
bio bi i amdiji, ali na žalost njega ne mogu sankcijonirati :D :D |
Citiraj:
Samo, taj DilIkstrim mi smrdi; ima(s) mozda neki pouzdani Ebay kosooki? Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:03. |