![]() |
Otvorio se u Kustošiji neki novi restoran Medin kutak, stara lokacija - novi vlasnik, pa smo od nih naručivali hranu. Ja sam uzela Tartlet s porilukom (novo ime za kiš ili ti ga pitu). Prvo razočaranje je bilo što je bilo mizerno. Prvi griz očaravajući. Na kraju mi je ta mini porcija bila dosta jer je dosta zasitno. Uz to sam popila jogurt, da ublažim masnoću, jer je za moj ukus to malo premasno. I da košta 12 kn. :D
Cure su probale tortilju s piletinom, vele da je fina, ali isto tako malena. Ona košta 14 kn. |
Ja naspram vas jedem kao siroče, a imam 90 kila na 1.80m. :D :D
|
Citiraj:
Lako nabit, teško je skinut. |
Citiraj:
Citiraj:
Jelc, Hamdija, Sissa, Čupavi i ja preko 600 kg. :D Malo sam prošvrljao po vrti pa sad kuham sataraš. Poslije još skuham rižu i ispečem svinjski but na kockice pa sve zajedno pomješam. |
to za rođendan umjesto torte? :D :D
sataraš, đuveđ (bljuveč kako je rekao jednom kolega u tenis kampu) satirem da mi nema kraja :) |
LEDO pitanje?
Prošle godine ledo je izbacio sladoled King Amadeus (ili samo Amadeus) ali ove se više ne proizvodi, nažalost.
Problem je što ga nigdje više nema za kupit pa me zanima da li netko zna gdje bi (ipak) mogao nać koji koji komad tog najboljeg Ledovog sladoleda ikad u Zgu ili negdje drugdje? Sladoled je od marcipana i pistacija. http://www.ledo.hr/logistic/upload/t...a_amadeus2.png Hvala |
zemi onaj novi od maline i mascarponea ili kojeg već sira i zaboravi prošlost :D
|
HOĆU TAJ! :p
Stvar je što starci i ja obožavamo marcipan i pistacio a oni još nisu probali taj sladoled i stari je rekao da će kupit sve kaj nađe i stavit u škrinju :D |
mogu ti ja povući veze :D :D
|
Ja ne jedem sataraš/đuveđ... tako da mi je još dužan tortu :D al kupil mi je mozart kugle pa onda s tortom nemora žurit :roller:
Ja sam sebi napravila tortilje s piletinom. Ostalo je malo onog saftića u njega dodala još malo vrhnja vulgaris, namazala tortilje, posipala sa sirom, zamotala, stavila u protvan, preko toga još sira i zapekla. Uz to krastavci...sad mi se tak spava :D |
sramota bilo i tebe i organa da niste neku gozbu napravili :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zar nisi vidio tortu....kolače...palačinke....ccccc Da, da Jelc znam, rekli su mi to više puta :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije ni čudo da Organ ima prek 100 kad ne smije jest zdravu hranu:D |
:D ova ammy i kod povrca vrsi selekciju :D
|
Litra šejka od banane(2banana).
Kasnije ide pizza... |
500g brancina i 600g orada... za sutra/prekosutra teletina, junetina, svinjetina i neki čobanac :D
život je težak ponovo :D |
Citiraj:
Možda mi je vaga pokvarena jer ne prelazi preko 72. |
Idem nabost pola kile ražnjića i hitit na veliku tavicu. Prilog ljuti (jako ljuti domaći) ajvar i kruh.
Prevruće je za kuhanje. Zalijevam sa mrzlim panom. |
Citiraj:
Jedino ako imas koga u ledu da ti donese.Vidjao sam to po skrinjama u tvornici iako se ove godine ne proizvodi. Meni osobno nije nesto ta kombinacija iako volim oboje. |
Citiraj:
Meni je bio najbolji Ledov s lješnjakom i bijelom čokoladom. Makar i ovaj Amadeus nije loš, jer isto obožavam i marcipan i pistacio :D |
Sinoć sam si za večeru složil domaći sir i vrhne i u to umješal malo domaćeg umaka od papričica-izvrsno je bilo:)
Danas najvjerovatnije bolognese i špagaći. |
Citiraj:
Jednako je i sa trajbanim jajcima na masti. Možeš zaljutit kol'ko hoćeš, jedva se osjeti. |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
:rolleyes:
:D |
Jučer smo mojima odnijeli malo paradajza. To je urodilo u prošle nedjelje.
Halos...divota :D Danas sam bila vrijedna, mislim kao uvijek :roller: Ujutro sam prvo napravila kruh. A za ručak je bila paradajz juha, od našeg domaćeg paradajzića, faširanci, pire i lazanje :D za salatu krastavac. Duplo kuhanje ručka jer se svakom jede jedno jelo. I naravno da ima i desert štrudla s čokoladom I sad još moramo skuhati sok od bobica bazge, bili smo jučer u šumi u berbi :goood: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:33. |