![]() |
Citiraj:
Mozda se dogodine opet kupam na Kravicama, tko zna. :goood: |
Kuhana kuruza danas:)
|
otkrijo sam odličnu paštetu :D
gavrilovićeva mesna... generalno pork stvari su nutra i trenutno mi je favorit uz onu mega argetu sicilijanu sa sušenim paradajzima, to mi je mislim top topova. edit: domaću od tune svrstavam van kategorija svih ovih kupovnih, imam i svjedoke za to :D |
Citiraj:
|
je da... maleni koji ne voli išta više od hobotnice, a i to je upitno :D
super je bio kod mene i podavili smo se u toj tuna pašteti. |
De nabaci recept za paštetu. Imam par socijalnih tuna u frizu koje niko ne jede, taman da se potrose :D
|
bazul se krcka, ali mislim da sam ujebo stvar, stavio 3 kolutica habanera, ili ce biti nejestivo ili jestivo u gro vode ili pive :D
|
Citiraj:
U nedjelju idem u ophodnju svojih ljutih mezimica na ranch. Jedva cekam da probam...:fuming: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam ovo ljeto tak zaljutil cuspajz s habanerom da ga je dvoje od deset ljudi moglo jesti, ni jogurt nije pomogao :D Kak znas da ti nisam vec obrstil ranch? :D Sretno u obilasku, ja sam mozda u subotu gore ak zenu nagovorim :D. Makar izuzev paprika skoro da i nemam kaj obic, susa je skoro sve potukla. |
Citiraj:
ajd bum je pitao kad ću je zvat pa postam vamo ;) |
Citiraj:
|
A ja ajvar. :D
|
vi oboje niste elementarno normalni :D :D
|
|
uf.... puf... pant... fap fap :D :D
|
|
|
tu bi mogao provest medeni mjesec :D :D
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
TIMATER koja cifra... ma kenjaš da je to sve bilo gratis :drool: :D
|
Citiraj:
|
pošao bi tamo samo za onom slikom, kamoli za domaćinstvom :D :D
|
Ja ću se pretvorit u paradajz, papriku, maline, lubenicu i dinju :D...niti jedne godine nisam toliko pojela paradajza i malina kao ove :)
U Mercatoru sam otkrila super kruh - kukuruzni domaći (i baš je kao domaći). Odličan :goood: Razmišljam o kineskom restoranu, još nisam nikad bila u Zg. Imate kakvu preporuku? Koji je dobar? |
Ja sam na maline spisko sve pare ko i svake godine+sve gore na bregu sam poŽderal:D
|
jagnje :D :D
|
Citiraj:
Brat je bio u još 2 kineska restorana i veli da nema potrebe ići bilo gdje drugdje jer je i ovaj još najbolji/jednak kao i ostali. Juhe mi nisu nešto, kao da vruću vodu sa tek stavljenim povrćem srčem, topla predjela su mi super (uzimam nekaj kaj izgledao kao meso za sarmu u velikim tortelinima :D; prženi ravioli mislim ?), glavna jela sa piletinom odlična (sečuan, gombao, pa one plate sa više vrsta mesa što se još krčka kad dođe na stol), desert (pohani sladoled) ok. Ambijent nije nešto (muzika koja smiruje dušu i telo, ali nakon 30min skužiš kao da ide u krug :D), cijene za dvoje (predjelo, glavno jelo, jedna cuga i desert) oko 180kn. Najčešće i manje jer uzmemo jedno glavno jelo i jednu porciju riže jer je sve ostalo previše osim ako nisi brutalno gladan. Najedeš se povrća u svakom slučaju, umaci su ok (nikad nisam išao na neki ekstra jaki, više na slabije idem), jednom u 5 puta su curi malo zaslanili glavno jelo. Ostalo je bilo super. U zadnje vrijeme idem na klopu za "siromake" u Viva pizzeriju na njihovu puretinu sa tjesteninom i onim nekim indijskim začinom. 50kn a bomba na tanjuru. |
a onaj u vmd-u?
jel valja to kaj? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:37. |