![]() |
...kuham bolonjez i zelene rezance...
njam, njam : goood : |
Njam-njam - Bobi štapići :D
|
domaća kobasica, sir domaći onaj suhi, slani, domaći topli kruh i poslje toga dobra vruća kava.... do sutra ništa ne jedem da si ovo ne pokvarim.
|
Nedjeljnja klasika
Goveđa juhica.
Pohani picek. Rizibizi. Cikla na salatu. Zapečene palačinke sa sirom. |
Re: Nedjeljnja klasika
Citiraj:
: nuts : |
danas cu nesto mađijat jer je ostalo onog umaka od jucer...
pa cu onda ispeci pileca prsa na naglo (šnicle, naravno:)) i staviti u tepsiju, zalit s umakom i odozgora staviti sir...i sve skupa zapeci...uz to bih mogla napraviti dinstanu rižu... :) |
Danas dijeta:D
Paradajz juhica sa taranicom/kašicom koju sam SAM napravio:D Za desert sendvič sa svinjskim pohancem od jučer. Kad smo već kod deserta-čini mi se da je ženica dovukla doma matrijal za princes-krafne (šnjofa mi i na preljev od čokolade) pa ću mučki istrpiti danas da joj ne dižem tlak...:p He-he... Kaj se mora-nije teško:) |
vidim ja , nebu tu mira......
dok ne spelamo jedno MEEETINGARENJEEEEEEEEEEEE!!!!!!!
:rolleyes: :D znam,znam........nema zainteresiranih,ne, uopce nema,niceg nema, niti apetita, niti fiine papice,kaj furt ja moram inicirat i nateravat stovano clanstvo Zderonjsko ,da upregne zlijezde slinovnice,i da nabrusi zubice i rastegne zeluceke...????:confused: kaj,...........BUME SI NEKAJ CALABRCNULI?????:rolleyes: : nono : : nono : strasno....clanstvo nam je u osipanju,nekakve vracare nam trave podmecu,kao ..jestive su...: nono : : nono : : wtf : : wtf : : wtf : : wtf : ja bi sve to..........,pa onda drugu,trecu platu,pa popravil male z Zujom...morti i zapopeval koju...,ajd nije nuzno.... HAAAA? za drugi petak....11.11. 2005 recimo..???:rolleyes: ajd sad...da vas cujem, ponaosob , u detalje sa zeljama i pozdravima.. |
evo moje zelje i pozdrafi....
Dragom Paskeu: da ga zena pusti k Zderonjama..
da se "otkaci" s WoW-a da ga Stari promakne u GM-a da postane Nvidijin maneken sa quadsli karticama .......# da ne propusti 2 i 3 rundu klope.. zeli stari Zderonja uz pjesmu: ja imam jednu zelju...(a mozda i 5-6....) :rolleyes: :D :beer: :beer: p.s. pred nekaj dni ga je darlin pustila na pifo sa starim Zderom......:rolleyes: :clap: :D :D bu nekaj.....:rolleyes: |
Ti tiho budi:)
Svaki put se kakti dogovaraju Žderonje a ti onda u 20.00h navečer šatro moraš delat....a u subotu te Tanja ne pusti...:p Ako misliš doći i normalno se posvetiti Žderonjskim dužnostima-nekaj bi se i mogli dogovoriti:) |
aha.....
: goood : : nuts : : nuts : : nuts :
nema probljem.....samo se isce licni il personalni sofer, da me u komadu isporuci dime....pokle....... ispricnicu ni treba pisati....:rolleyes: :D rekla mi je Tanja da bi je se vec mogel male otkvacit i druzit se malo z deckima...:rolleyes: :D same je teske najti kamijona kad Zderonje zgotove z papicom..... a novi amortizeri za Renolceke (Paske,Amd, pa i moj) su skupiii....:rolleyes: :D |
Re: aha.....
Citiraj:
Ako ne-uvijek možemo nazvati Tanju i slagati joj da peglaš karticu da bi častio tam neke drojle...mislim da bi za 10 minuta bila kod bakine kuhinje...:D :D :D A ti se kakti brineš tko bu te dime odpelal...ajde...:) :beer: |
danas: Riža:( i meso
|
danas: GRIS :mad: al za veceru ce biti domaca slanina, sunka i kulen :D malo krumpira i neki saft :beer:
|
Nisam druker. :rolleyes:
Ali 11.11. je opasan datum. Martinje je i policije bu na svakih 50 metri tak da vam bu gubec ostal suhi. Mislim da bi bolji termin bil poslje 11.11 jer se buju kolege odmarale. :) |
zadnji put sam se najeo ko svinja...:D:D
i ovaj put se upisjem na listu...ili 11.11. ili kad vec bude...:beer: |
Nakon jucerasnjih 7 sarmi , danas se bas i nisam najeo , jer jos mi svira ta sarma u skembi . sutra se zato vracam u formu .
|
Dolazim na meeting sigurno, pa makar i na štakama a donesem i vina...
|
Pa dobro kaj je to...kaj ste svi na groblju? Kaj nitko niš ne kuha i ne jede...
sjetite se starih dobrih karmina... odojka, francuske, purice z masnim mlincima, kuhane šunkice s hrenom tak da nam bolje suze dođu na oči a svi misle kak smo se sjetili pokojnog... Ajde, kaj bude taj miting u petak? |
Citiraj:
Nek, ja bi došel na papicu, pa bi ćlanovi predsjednistva mogli nekej i organizirat:rolleyes: |
Re: Re: aha.....
Citiraj:
Jebem ti sunašce - ima da oko mene sediju: Micek Jelc AMD-jac RAK I ima da lagano bacimo - kolko kaplic tolko let - borbu srednje kategorije pijanstava :smoke: |
jelo? kakvo jelo :D
ak bu jela bum i ja doso :D neko mora osvjetalat obraz pred bakom :D |
Re: Re: Re: aha.....
Citiraj:
|
treba pasketa napit da nam preprica neku novu zgodu :D
|
Re: Re: Re: aha.....
Citiraj:
Vidim da moram potgnut za skrivenim oružjem.... Svinjski File nadjeven tartufima Za jednu od sljedećih svečanih prigoda iskušajte sposobnost baratanja kuhinjskim priborom i upustite se u pripremu jela koje će i najkritičnije ostaviti bez teksta. Mala se tajna, osim u Vegeti, nalazi i u finim i skupocjenim sastojcima (tartufi!), dok je sam način pripreme vrlo jednostavan! Sastojci za 4 osobe 1 svinjski file (600 g) 2 žličice Vegete papar 100 ml bijelog suhog vina 1 žlica nasjeckanog peršina Za nadjev: 50 g ribanog ovčjeg sira 1 češanj protisnutog češnjaka 40 g bijelih tartufa 70 g maslaca Vrijeme pripreme 35 min Energ. vrijednost obroka 463 kcal / 1940 kJ Postupak 1. Svinjski file izdubite kuhačom i napunite pripremljenim nadjevom. 2. Meso izvana pospite Vegetom, popaprite i popecite sa svih stana na zagrijanom ulju. 3. Na kraju podlijte vinom i kratko prokuhajte. Posluživanje Poslužite posuto peršinom uz čašu terana. Savjet Prije posluživanja file narežite na medaljone. http://img307.imageshack.us/img307/3217/papica5fo.jpg |
Citiraj:
@ Mrkonja - majstore, žena me ima na dijeti :D Kaj efektivno znači da žderem više nego ikada :rolleyes: Be afraid Mrkonja .... be WERY afraid :D |
Citiraj:
ako mrkonja izgleda ko na avataru, onda se mi mormo bojati njega :) |
Citiraj:
|
Danas juha od kokice, pohana piletina i rizi-bizi.
Princes-krafne sam riješio u svoju korist, mljac...:D |
Citiraj:
Nek daj nam reči kaj bu od mettingarenja:D :D |
Citiraj:
|
Slušajte kaj bu velki precjednik rekao ( koji s evjerojatni ne bu pojavil ko zadnji put :rolleyes: )
|
...neki dan sam kuhala odreske od blitve....
blitva se skuha , dobro ocijedi i nareze na sitno...u to se doda jedno jaje, cesnjak, prezli, sol, papr i naribani sir (podravec ili neki slicni)...oblikuju se odresci i paniraju se kao meso i ispeku... super pase s kiselim vrhnjem...:) ...kad sam rekla da cu to raditi za rucak beren je rekao da on misli kako to njemu bas nece biti fino:rolleyes: ...i probao je s gađenjem...ali onda je rekao..mmmm...pa ovo je super :) heto...:) |
Vi brijete o tom kuhanju... ja neznam kak vi to sve možete napamet pamtit :D
Meni je komplicirano ogulit naranču a kamoli skuhat nešt, a da to nije čokolino :D |
Citiraj:
Ponovno se pojavljuju proste riječi (Blitva) u postovima, a i pišu se neistine kao naprimjer "Blitva je fina i Blitva je super". :rolleyes: Stoga molim da se takve stvari sasjeku u korjenu. :D |
e znas sta...fakat mi ides na zivce...i to jako....:fuming:
kad jelc napise da je jeo neko povrce onda je to oke...ali kad ja to napisem onda se po meni treba srat... i sad nemoj samo reci da je to sve zajebacnija jer mi je te zajebancije vec na vrh glave..oke je par puta ali non stop je previse... uostalom, ja sam isto budala kad se uopce idem prepirat na forumu... ..samtrajte ovo mojim zadnjim postom ovdje... over and out |
Citiraj:
Po meni-bolje onaj tjedan iza. 18 ili 19-og. Nije baš neki posao raditi Žderonje za Martinje. Tjedan dana poslije će se taman probaviti guska, mlinci i mlado vino i bit ćemo spremni za nove radne pobjede:D |
Citiraj:
Jebiga ipak ja spadam u red starosjedioca Žderonja i kao takav imam PRAVI i DUŽNOST Žderati ko vuk :D :beer: |
a bogme si brzo i zbrisal ko vuk:D :D
Osvetil bum ti se NARAVNO AK TE ŽENA PUSTI NA ŽDERONJE:D |
danas je bila sarma+pire krumpir.
KAKO SAM SE NAPAPO FINO!!:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:40. |