![]() |
zanima me taj potencijalni Xc, mozda iznenade pa roknu cijenu od onako $500 i samelju ove kinezice budget telefone
|
Citiraj:
Šugavi Epl bi najsretniji bio kad bi taj model mogao naplatiti 1500$, kakvih crnih 500.. :D To smo pomislili i kad je izasao 5c, plastično govnasto smece sa proslogodisnjim hardverom a kostalo je vise nego android flegšipi te godine.. |
Znam sve :D
Eno mi stoji u ladici Sent from my HTC U11 using Tapatalk |
Procurila imena novih modela - Xs, Xs Max i Xr
https://www.gsmarena.com/applecom_re...news-33221.php |
znači, i dalje nema gejfona manjih dimenzija? barem da je do 4,5-4,8"
|
dobar intro :D
nije poslusala siri, sprdaju se sa sobom aj bar neš |
Jeben ovaj ekg na apple watch 4 :D
|
hipohondri ce s tim satom umrijet prije smrti :D
|
jos kad bi imalo smisla, jer baterija i dalje jedan dan. I onda gledam ekipa pljesce na tu izjavu.
|
Pokidali su sa ovim Series 4 Watchom, steta sto eSIM podrska kaska kod mobilnih operatera.
|
Xs Max
seriously apple koji ajfon imaš? X s max :S |
zvuci ko christmas
|
Citiraj:
Malo je nespretno ali izgleda da sad oni od Xiaomija kradu. MiMix2s i MiMax... fffffff. Sent from Usreo Mobara |
prošla su ta vremena, vidiš da sam na socijalnom 7 Plus :S
|
znaci apple se vratio ustaljenom obicaju pa ce sada iduce jedno barem 4 godine prodavati isti iPhoneX kao sto smo imali dosad iphone 6, 6s,7,8....
|
Ali to će biti dobro za obične smrtnike. Možda "starom" X modelu padne cijena.
|
jesu dosadni s ovim AR-om, guraju ga al to nitko ne koristi
|
Citiraj:
Baterija traje i puno previše. |
da, super je to kad si odusevljen baterijom od dan i pol, dva na RUCNOM SATU
i EVO GA, cekao sam dan kada ce ko novi feature prikazati STEREO snimanje zvuka pri video snimanju, eto, dozivio sam i to. To je breakthrough u cellphone svijetu. ne, cek, aha, ipak svi drugi mobiteli snimaju u stereu zadnjih, cek, otkako valjda postoje. dobro je ovaj izjavio u liveblogu: Casey Newton11:19:44 AM PDT What is the marquee feature of this new phone supposed to be? I still don't get it. |
S je uvijek bio upgrade trenutnog, neznam kaj si očekivo
|
nista, to sam i dobio :D doslovno nema nista za spomenuti u cemu bi ovaj Xs cak i najokorjelim apple fanbojevima bio primamljiv za upgrade.
|
sa X sigurno ne
al meni recimo sa 7+ bi bio ok upgrade al kad roknu ovdje cijene 10+k kn... |
Vidite da su revolucionarni. Uveli su dual sim :D
Ovi s 512 GB će kod nas ić za 2k eura sigurno |
xr 749
xs 999 sxmax 1099 kod nas znači opet kaos s cijenama |
valjda imaju puno zaliha 7-ice kad je jos drze u prodaji.
Ovaj Xr je jos i najbolji uredjaj danas predstavljen, sa izdrzljivom cijenom. |
zapravo me začudilo da su sve utrpali u XR kao i u ostale, samo što je LCD i ima jednu kameru
|
Oduševiljen sam sa prezentacijom. Još jedna generacija iPhone-a koju ću preskočiti.:D A koristim isključivo iPhone još od vremena 3GS-a...
Imam neki osjećaj da će mi idući uređaj imati Android OS. |
Sad samo pocekati da dodju kod nasih operatera pa uzmem jedan. Taman mi prosla godina dana kako imam stari iPhone
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Najjeftiniji 850 eura, najskuplji 1650 u DE. Komedija, komedija.
|
Nema se para pa Apple ubuduće neće isporučivati Lightning->3.5mm adapter u paketu već će ga naplaćivati
https://www.gsmarena.com/apple_will_...news-33240.php Dual SIM baš i nije klasični Dual SIM već SIM+eSIM https://support.apple.com/en-us/HT209044 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:09. |