![]() |
Citiraj:
|
Možeš naći negdje koji je točno model?
Ako je ovaj onda ima nekih zanimljivih fičura, podršku za 3G USB modeme recimo. |
Da, to je taj uredjaj
|
Imali smo istu diskusiju u VDSL2 threadu
Netko s Newsa je javio tocan model, tako da smo zakljucili: Citiraj:
|
Dobio sam i ja ovaj ruter početkom tjedna
|
Citiraj:
Evo par slika iz prve ruke. slika1 slika2 |
Loše, ako nema eksternu antenu bojim se kakav je signal. Jel podržava taj 3G USB modeme?
Ne uspjevam naći taj na ovoj stranici. EDIT: Sad vidim, opa Samba fileserver i USB printer server. Bolje od Thomsona, osim po WiFi signalu vjerojatno. |
eto napokon i meni dosao tab
|
kada si ga narucio?
Ja sam narucio 14.02. i jos nista |
Citiraj:
|
Re: T-Com MAXadsl
Fala. Bum i ja zvao i vidio kaj se desava :)
|
Izgleda ništa od akcija za produljenje ugovora pred Uskrs ili se varam? :D
|
Da, ništa od toga... zalud smo se nadali. A možda i bolje :)
|
Čekamo onda i dalje :D možda se isplati. Nisam htio uletiti na tablet, računam za Uskrs će biti neki cool gadget jer će većina pobrati tablete. Ništa, čekamo dalje.
|
Citiraj:
|
Pitanjce, ako jedan od telekom operatera kaže da nema slobodne parice na centrali, a drugi kaže da ima (T-Com), da li ako uzmem njihov adsl, bez ugovorne obveze i nakon mj. dana tražim preseljenje, t-com ustupa svoju paricu ili će mi i dalje preseljenje biti odbijeno zbog nedostatka iste kod drugog operatera?
Hvala na odgovorima :) |
Spuštene cijene 10mbit i 20mbit.
Akcija - Možete aktivirat na 2 mj 10mbit po istoj cijeni osnovnog paketa i natrag se vratiti nakon isteka akcije - nije na ugovor. https://www.hrvatskitelekom.hr/internet/maxadsl/brzina |
pohvalan potez HT-a!
ali mogli su smanjiti i ovaj najosnovniji paket, barem za par kuna. |
Na koji nacin je ostvariva garanacija na Galaxy Tab 2 dobiven od T-Coma na produzenje ugovora?
Od papira nisam nista dobio,u kutiji je jedino bio jamstveni list na kojem bilo nikakvog datuma niti ista. Jedino sto sam dobio je otpremnica koja je bila na kutiji... Zvao sam SZK,al ne mogu ih nikako dobiti trenutno.. |
Nama na osnovnom paketu nisu nista smanjili, jer zele da se prebacimo na 5-10Mb brzinu da zarade na nama...
Ako pak zelis isprobati 5-10Mb na 2 mj po cijeni najsporije, onda ne smijes imati max2/3 paket, jer svejedno moras platiti tih dodatnih 30kn pa na kraju opet ispada 110kn. :fiju: Citiraj:
edit #2: http://www.speedtest.net/result/2618031558.png |
Sad su rekli tamo u komentarima te objave na fb da ta ponuda vrijedi i za max2/3 pakete
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pozdrav svima!
Ovo mi je stanje linije i imam 4mbit i maxtv http://www.pohrani.com/f/3o/9Z/4jrw2ke9/slika.jpg Mislite da bi mi linija izdržala da dignem brzinu na 10mbit? |
Citiraj:
|
Evo ja nazvao prije 15ak minuta da me prebace na brži paket, evo prije 5 minuta me prebacili, sad se i ja vozim na 10/640. Valjda neću zaboravit smanjit za 59 dana :goood:.
|
ak sam dobro shvatio ja koji sam pod ugovorom na max2 paket( postao njihov korisnik cini mi se 27.01.13) takoder mogu imati brzinu 10mb/sec po 241kn mjesecno ili? .. jer toliko sad placam taj max2 paket 4mb/sec + neograniceni pozivi unutar t-com mreze..
i na kraju tih 2 mjeseca se treba odjaviti usluga kako bi se vratila stara brzina i pritom ostala ista cijena? |
Citiraj:
|
zasto pored srednje brzine stoji ovo: Dvostruko brže za istu cijenu! Surfajte 2 mjeseca brzinom od 5 Mbit/s do 10 Mbit/s po cijeni niže pristupne brzine.
kako je ista cijena kad je 110, a ne 80? |
hmm
Surfajte 2 mjeseca brzinomod 5 Mbit/s do 10 Mbit/s po cijeni niže pristupne brzine. ? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:49. |