![]() |
Citiraj:
|
Da, ko voli nek izvoli, dobra hladetina, uvjek.
Bez uvrede bioi kome, tu, kaštradinu, ne. Isprike svima. Ali, sada ja, ko onaj pametni, znam ljude koji nikako ne bi jeli ribu, ali vole bakalar. Baš svima hvala na savjetima, od srca. |
Citiraj:
Kod Ravlića bude po cca 25 kn a ponekad i na akciji za 20. Zemeš si lopaticu ili butić pa udri na veselje. Zanimljivo je kak nema ni puno loja ( kojeg maknem prije obrade ) tak da se po stanu ne oseti duha po Zagori...:D No, dok se hladetina danas kuhala čovek si mora nekaj prigriznuti pa sam se odlučil za krvavice s kiselim zeljem uz domaći kruh jer mi se krumpir zmrznul na balkonu. https://s28.postimg.org/wp7qzthkt/IM...2_132517_1.jpgupload pics |
Naj se srditi, ja bi ja rajše kakav komadić odojka neg tog tvojega ofca, na ručito iz istočnih zemalja.
Svako dobro svima. |
Loš pokušaj kajkavskog nativnog :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Hvala na razumjevanju :roller: :D |
Citiraj:
|
znaci, odrezao sam vrh vrecice od majoneze sa nozem ujutro. sad kad sam skuhao rucak, skuzio sam da je taj vrh zavrsio u loncu zajedno s piletinom i povrcem i dobro se skuhao. izgleda netaknut ali se ipak peko na vatri pol sata. jel se trebam brinut? ili da bacim hranu. pojeo sam 2-3 griza samo...
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Preživjet ćeš... ili možda nećeš
:D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Zato ja kupujem Dijamant majonezu ( meni najbolja ) koja ima plastični čep, ne moraš ništa rezat a ak padne u jelo, imaš za pod zub...:D
|
Citiraj:
Frende, čovjek za života pojede bar 7 paukova(dok spavas otvorenih čvalja a nutra toplo i,mracno i vlazno),oko 4 kile što štakorskog ,što mišjeg d***a, bar 2-3 kile "duge svinje"(gugl ti frend),krhotine stakla,mušjih ličinki jedno 40deka, oko 5 kila ljudskog dre*a,plastike,drva,zemlje,trave,sam kaj je u pasti za zube bi ti se zamntalo,fetusa(sto ljudskih,sto misjih),nafte i da ne nabrajam dalje. Hipotetski ,da nam je rok trajanja nekih 200-300 godina,svi,al svi bi imali tumore velke ko bundeva. I sad ih vecina nas ima u sebi samo su dormantni,tak da ne beri brigu i jedi,tvojih ~80 godina ti je zagarantirano,jedino ak ti prije klavir ne padne na CPU.:p BTW. Recept a la soilent green by DARPA Stavljaju GMO "šampinjone"u tacne s sirovom naftom(nema potrebe za fotosintezom,yieldovi su "fabulozni").te gljivurine narastu i do 5 kg velke(pune finih bjelancevina i proteina),melju ih u grubo,dodaju umjetna bojila da izgledaju ko faširanci,emulgatore,pojacivace okusa,nezaobilazna limunska kiselina i voila. Bilo bi smjesno da nije istinito. :eek: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dijamant je fakat ok, ostalo sve maahom ne valja već godinama. I tommy i zvijezda i hellmans su se srozali, to više ni ne liči na majonezu, neka želatinasta smjesa. |
Citiraj:
http://www.nestle.hr/asset-library/P...my_PNG%201.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa ITT SINCGARS koristeci ACP125F Tapatalk |
dijamant... viš, viš, nisam nikad probao.
za thomy mi je dosta kad vidim da je to jedina majoneza koja ne stoji u fridžu. |
Meni je Thomy OK. Iako nisam neki veliki potrošač majoneze, ali za tu i tamo je OK. Ne volim one Light low kolesterol i takve.
|
Ovo za paukove mi je najjača :D
Isto kao što je Newtonu pala jabuka na glavu... Jedan mit veći od drugog. :D Što se tiče majozene, Zvijezda broj 1, dijamant broj 2 i ništa drugo mi ne valja :D |
Čim vidim da se majoneza pri istiskivanju ponaša kao da joj je dodano želatine ili nekog drugog vraga koji je drži na okupu, bježim od toga.
Svatko tko je radio domaću majonezu od žutanjaka i ulja dobro zna kakve konzistencije treba biti. Kupila je drugarica pred Božić vrećicu Tomija, istisnem na tanjur i ne miče se, ko hladetina, cimneš tanjur a ono se trese... Nije ni Zvijezda niš bolja. Zato Dijamant dok se ne pokvari, kao što se većina brendova do sada. |
Dijamant postoji već jedno duže vrijeme, pa se nije pokvario.
Šteta što je tek nedugo došao na naše tržište. |
dijamant bi trebao bit isti drek ko zvijezda
ulje recimo se pakira u srbiji, dijamant i zvijezda iz iste pipe kapa, a dijamant jeftiniji |
Pa meni i je, jako slična majoneza. Zato mi i odgovara, pošto mi zadnjih 10 godina ni jedna majoneza nije bila fina, osim Zvijezde.
|
ja još nisam naletio na mayo a da je ne rade od cijelog jaja plus alkoholni,onda to kao razblaže s nekakvim stepkom, zato i jesu sve nekakve bljedave i preguste, ko plava Nivea.
A onda još onaj aftertaste limunske kiseline,blah. A,obozavam majo |
evo bar sam nesto novo naucio :) dijamant od sad koristim :)
http://www.agrokor.hr/hr/kompanije/dijamant-a-d/ to je sve isto k zvijezda samo jeftinije, nema brige
|
|
Citiraj:
he he he, e nebude... jerbo zvezda nea placeba 🕶. I tako to na tu temu. Citiraj:
|
Citiraj:
Kad bi krenuli ovakve nabacane divljakuše o pizza radit dalo bi mi se i degustirat okolo, ovako moraš zasukat rukave..:chears: |
Danas s drugaricom na ručku u "Saću" koje se nalazi u Trokutu kod Trnskog/Savskog gaja.
Uzeli platu za dvoje na kojoj su : 2 male pljeske, 4 ćevosa, dvije vratine, dva ražnjića, dva bat/zabatak otkošteni i pomfri. Uz to dvije Nikšićke i jedna slata od friškog zelja. Sve skupa za 114,00 kn. Jedva smo pojeli a ostalo je pola pljeske. Meso je ok a mljeveni uradci bi mogli biti malo sočniji. Pivo je 12 kn što je zaista ok cijena. Lokal čist i uredan bez napadne glazbe, ima parkinga koliko treba. Preporučujem. https://s23.postimg.org/kyst48rhn/IM...6_135134_1.jpgfree image host |
Bio neki dan u Rijeci i otišao po preporuci u Orijentovo Ognjišće u sklopu NK Orijent.
Uzeo punjenu vješalicu, pomfrit, miješanu salatu, lepinju i Tomislava za zaliti. Hrana fenomenalna, cijena ok. 84 kn total. Definitivno preporuka. |
Citiraj:
Ne čini se loše, pogotovo cijena. FFS pa pet banki ti danas uzmu za velike čevape i pivu :D |
Kaj ono jedem u Graši a da napojim sebe i ženu? Kakve su cijene?
|
Citiraj:
|
Bili, uzeli platu Grašo.
Obilna plata za dvoje i pol ljudi, 130kn. Svidjela mi se vratina, šampinjoni i somun. Konobar fenomelan i nagradjen dobrom napojnicom. Ok su bili pileci file, pecenice i cevapcici, ali nis spesl. Krumpir suh, špek i kobase one kisele iz konzuma, znaci odvratno nesto. Cekali smo vise od sat vremena hranu. Moj dojam je da kod dede za manje pare dobijes manju porciju ali puno kvalitetnije hrane i boljeg okusa. Deda je deda, sve ostalo su blijede kopije, bar sto se tice ovog zdravoseljackog rostilj prezderavanja. |
Ekipa, treba rezervirati Oharu za subotu?
Hvala |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:40. |