![]() |
Ma kaj...lignje su bile predjelo. :D Baš sam bijo gladan. :D
Punjena pljeska glavno jelo, a ostatak jelcove plate desert. :D :D KME! :D To je zato kaj dan prije nisam gotovo ništ jeo pa se eto otvorio apetit. :p |
ma daj budi ozbiljan, pa to je hrane za tročlanu obitelj :D :D :D
a fine su im lignje bogami, taman kako treba biti - između žilavosti i raspadanja, a one pole su puno bolji izbor nego pomfri. ko ide kod dede obavezno probati gravče, a nakon toga vratina/carsko mix, pa onda pljesku... ili sve odjednom ko cijenjeni kolega gore :D |
Tročlana obitelj na porciji liganjaca, punjenoj pljeski, dvije porcije pomfrita, malo pola, šampinjona i jednoj pečenici? :D
|
četveročlana :D :D
porky :D |
TAKO ISPALO! :) Zato sam sad ujutro jeo i vjerojatno neću jesto do kojih 18-19h. :p
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
To je MOJA fiestica i još je živa...sva sreća :D
One lepinje i čevapi izgledaju fenomenalno, mogli ste meni koji popakirat i poslat ;) Danas imamo goste pa sam sukladno tome napravila desert. Jedan su šnenokle, a drugi su štrudlice. Jedna slika štrudlica malo bliže. Zanima me da li vaša mama, žena il cura ima kakav recept za neke kekse sa anisom. Pa ako ima, bila bi jako jako zahvlna na receptu. |
ne znam jel organ slikao, ali brijem da je tamo na antunoviću... si vidla slike krmaka i spuštene fieste? :D
|
Ah vidla sam.... ;)
|
e da... takvi smo se vozili :D
|
Doduse vidla sam samo na kaj lici auto kad sjednete...oces rec da ima i kakva grupna slika vas??? :p
|
Citiraj:
Citiraj:
Danas pileća jetrica i srčeka sa gljivama na lovački i pire-krumpač. |
Citiraj:
Usput, da ste me zvali, bar bi se vozili onak kak' spada jer na zadnjem sicu imam prostirku za pesa...:D Danas mlade mahune s komadima dinstane lopatice i mladim krumpačem. |
di se nalazi "deda"? :)
|
|
|
hvala! ;)
|
nećeš fulat ako odeš tamo... gravče obavezno ;)
|
|
TIMATER :D
stvarno brajdetina krastavaca... epski. ja danas delam musaku od domaćeg mladog krumpača, tikvica i mješavina junetine mljevene i sjeckane domaće dimljene kobase. e to će da bude fino! :) |
Koje su ti to paprike iza dupeta ?
|
|
Majkomila! :eek:
Parazdajz ti je brutalan, a i usporedba sa selotejpom je :goood: . :respekt: |
vidis, do mene nije dosla radijacija iz cernobila, taman do bistre pod slemenom se zaustavila...
nego, ima neko neki savet kak se resit fazana??? pojeli su mi pol paradajza, materim im pernatu... |
Danas sam se malo igrala s kruhom, pa je ispalo ovo:
- prije pečenja - nakon pečenja - pečeno još jednom :D |
eh ejmi, ejmi... kad ne znaš šta ćeš ispeć, onda ispeci kruv :D
amaterizam čisti... nego :D prvo slika kako multipraktik bogomdan rastavlja kobasu na proste faktore: ![]() e dakle to je trebalo biti napravljeno za musaku koja se sastoji od: - krumpiri na listiće multipraktik također sredio - tikvice (i ovo) - 30dag mljevene junetine i 30dag domaćih svježih dimljenih kobasa - preljev ulje, luk (isto multipraktik majku mu dragu), junetina, srezana kobasa, pelati + svježi origano + sol + papar + mljeveni kim (multipraktik ona visoka posuda) za podlijevanje svega toga i fino dinstanje dok sve ne ispari, dodao još soli, papra i tog kima koji je tako dobar prijatelj mljevenog mesa i generalno umaka da je to strašno. za preljev 2-3dcl vrhnja za kuhanje, 3 jaja, sol i muškatni oraščić koji je pak nenormalan prijatelj mliječnih umaka/preljeva i sl. dakako da je to otišlo na emulgator disk multipraktika :D prije pečenja: ![]() poslije ćemo vidjeti poslije :D |
Vratina, carsko, čevosi, pileća prsica (file) (to na roštilju( i krumpač iz rola. :) KMUJ! :)
Za popiti mali plavac i neko bijelo za gembače. :) Milina. :) |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:18. |