![]() |
Ako je tekuće u 90% slučajeva ide jedan čep na 10 litara vode i tak se zalijeva cvijeće i povrće. Ali s tih 10 litara pognojene vode ne zalijevaš svaki dan istu biljku jer je njoj to previše gnojiva i posušit će se.
|
Citiraj:
pozdrav svima ;) |
razmetni sin se (po)vratijo!!! :D :D :D
daj dođi na žderonje ponekad i don't be pussy kakav jesi! :) p.s. ako se sjećaš onog cambridge woofera koji je stajao 10 godina u kutiji dolje u servisu... neki dan otišao tamo i trebao prenijet neke stvari i uzmem kutiju i ispod woofera je bilo 100€ :D :D :D |
Citiraj:
to sam ja zbuksao dolje, ali zaboravio skroz....daš mi ih kad idući put odemo na pivkana :D |
šta se polomi? :D
ajd dođi na iduće žderonje pa bumo se brbljali ;) dobit ćeš 100 udaraca _____ u čelo :D |
Glavno da si se oporavil, pingam te kad bumo imali Ždere:)
|
Danas pravi ljetni ručak: Chile con carne i par tortilja umjesto kruha :D
|
|
|
Kada tu istu riječ prevedeš dobiš odgovor: mješavina papra :D to je na finskom pa šaljivo zvuči :roller:
|
Po ovoj vrućini nije moguće žderat odveć pa sam prionuo uz dva tanjura pileće juhe s mesom, a dodatak žličica Scotch bonnet umaka po tanjuru. Sad me švic oblio do gaća...
Tek navečer idem na punjenu pljeskavicu, pomfri i šampinjone s žara uz nebrojeno karlovačkog... |
Citiraj:
Prvi je tek u nedjelju, ček malo:D Danas suha hrana-hrenovke, tvrdo kuhana jaja, senf ili hren i raženi. |
Hladno pivce na balkonu uz vatromet na Bundeku koji uskoro počinje !
|
Danas za večeru musaka od tikvica :D
|
@ammy..tako ti deblje polovice nemoj miješati musaku satom ZLOM od povrća zvanom tikvica. :D :D
Upravo ubio pizzu kulen i lisnato od višnje u romaji! :D |
Ma to se samo tak zove. U stvari su to lazanje od tikvica.
Tikvice se malo prepeku da puste vodu i onda se slaže red tijesta za lazanje, tikvice, šunka za pizzu, bešamel umak, sir. Bude ti ona bolje objasnila. Kad gledaš ukupno jako malo tikvica je unutra. :) Uz to ne loše uzet litru mrzlog jogurta. |
Citiraj:
Ima li kaj mrzlog piva u podrumu ? :goood: |
Par kriški kruha, kašika masti i puno paradajza. Ljetni doručak iz djetinjstva. :)
|
Citiraj:
|
Jučer jeo sa curom u Viva Pizzeria, tamo kod Doma sportova. Frend preporučio da je klopa obilna i fina, pa reko ajmo za promjenu tamo.
I doista, ja jedva pojeo Puretinu sa sirom (i dobije se tjestenina sa umakom nekim kao prilog), cura njoke sa piletinom i špinatom. Velike porcije, cijena pristojna (50kn tanjur), hladna cuga, odlična i brza posluga. Nisam neku gurman, ali volim dobiti porciju nakon koje neću ostat gladan, a još ako je relativno jeftino i fino - nema boljeg. A jučer je to u Vivi upravo i bilo ! :beer: |
Evo mojih jučerašnjih lazanja. Ne bi ja to na mlincu jer nevolim kada su mlinci mljacasti.
Danas za ručak hamburger domaće izvedbe :D Prevruće je za kuhanje. Kasnije se hladimo ledenom kavom i sladoledom umjesto nekog drugog deserta :D |
Žena popizdila skroz po ovoj vrućini-prvo pekla hrgu dvokilaškog kruha ujutro a sad veli da bude patku i mladi krumpač:D
|
Danas pomfi, čevapi i pljeskavice, paradajz i krastavci na salatu.
A i ja razmišljam o uključivanju pečnice ali mi organ neda :roller: |
Citiraj:
|
zato ja dodem k mami u ljetnu kuhinju i tam nek bu vruce kolko hoce :D u stanu nema kuhanja, samo se moze povrce za salatu rezat :D
|
Daj malo popravi slike.
|
Uskoro pecem pizzu. :D
:zdero: |
|
Amy, kako radiš musaku od tikvica?
Ja sam jučer sve na brzinu (da ne moram dugo stajat uz štednjak): dinsana buča s paradajzom i češnjakom, šnicli na naglo u soja sosu i krumpir narezan na sitne kockice i pečen u tavici Sve je bilo gotovo za manje od pol sata :) A danas hladna klopa: dinja iz frižidera, sir i vrhnje, paradajz i pršut :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:10. |