![]() |
To spada pod visokointeligentno ako je komercijalni......treba ić po...domaće :D
|
mogu mislit koji je to negdje uberšpirit :D
|
timater uletio bi u ovu ptičurinu ko dete u tvornicu čokolade :D btw. opg orehovec posjetite kod mene na ferenščici ako ste u patkama, guskama i inoj peradi pošto su cijene osjetno niže nego u velikim marketima... pačja i guščja mast, pačja prsa i naravno pileći hrptovi za juhu :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Naručil si kebulju za večeru :zdero: |
syss brijem da si fulao profesiju :D
|
Citiraj:
Ima kod nas za kupit oriđiđi, ali i košta. http://www.artemisia-absinthium.hr/index.php |
Upućen sam dovoljno,samo ne čitaš šta piše na toj stranici....... ključna riječ,zakonski dozvoljenog....amateri :D
Bez 200mg ko da piješ borovnjaču :) I postoji točno opisana receptura ispijanja pokupljena sa Pariških ulica u 19. stoljeću....žlica,svijeća,kocka šećera....kasnije su doperi pokupili to :D |
Citiraj:
|
A ne,kad mi ga počnu klinci miksat sa sokom od kruške najrađe bi im TTO nanjeo :D
Ako već izigravaš Huntera S. Thompsona...izigravaj ga kak spada,go hard or go home :D |
Klinci sad doslovno "piju u guzicu, a ne u glavu". :D Imaju neke pumpe i cugu si ubrizgavaju u debelo crijevo. Navodno da se napiju al im ne bazdi iz usta pa starci ne kuže da su cugali :)
Tako da, vjerojatno zato taj sok od kruške, da ne peće :D |
Citiraj:
|
Da se naci home made s jelte trazenim supstancama. :)
Vecinom sam pio pivo (pilsner i kozel) i whiskey (jamkson i jim beam). Danas sarma ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nedavno forumski kolega donio kurvozje ili henesy nekoj tako ne-baš-up-to-date ekipi što se okusnih pupoljaka tiče... kompanjon u čaši istog - skycola.
(onaj video što je črabl stavio + ikona pištolja sa vacapa). |
|
UNTI ima booljit :D
thnx gosp. črabl! |
505 s crtom <3
|
:stoopid::stoopid: sto je ovo, svi gladuju?
amo zdere, dajte mi neki dobar recept za ramstek, da vam pravo recem, nisam ga nikad spremao:o:o:o |
Pa nema tu puno mudrosti :)
Jel odležan? Ovdje smo divanili o tome: http://forum.pcekspert.com/showthrea...5006&page=1079 Nego, nedavno sam roknuo creekstone ribeye steak iz konzuma na radničkoj. Fino, jako fino, odrezak mekan ko putar, ispečen medium rare, ali okusom bi mogao biti i bolji. Preskupo za tu razinu kvalitete. |
onaj ribeye izgleda božanstveno... treba probati pandan iz spara koji su pak vakumirani i možda odležani ;)
|
drugi put uzimam medvenove vakumirane u konzumu ;)
|
ček jel to pričamo o ribeye u samoj mesnici ili nešto pakirano sa strane?
|
Ribeye koji sam probao je iz mesnice u konzumu u radničkoj.
Ovaj Medvenov steak vakumirani je isto tamo, ali na onim policama sa vakumiranim ili zapakiranim mesom. to je mesno nabavljeno od onog mesara Medvena iz Krašića koji je na listi naj mesara izašao: http://gastro.24sata.hr/friske-vijes...ih-mesara-452# |
sve jasno :D
|
Nego, netko je spomenuo nedavno da bi htio probati onaj chevap rolls.
Otišo s kolegicom pojest tamo u pauzi, em smo čekali pun q, em je klopa bezokusna i hipsterski bezvezna :D |
zajebi to.. šarm na hajnclovoj - punjeni ćevap gurmanski.
never look back :D |
to će se svakak probat, na ovo smo otišli iz fore pa nisam ni očekivao spektakl :D
|
uživaj :D
|
Citiraj:
eto... |
nedavno sma gurmanski punjeni ćevap ubo u mesnici na kvatriću i speko si doma. sočna lepinja uz mesinu i luk. najeo sam se ko prasac :D
|
Sretan Uskrs svima! :)
Ne pretjerujte s jajima :P |
Hvala :) Nemoj ni ti sa kobasama :p :p :p :D
Sretan Uskrs svima :) |
Citiraj:
ja se ubijam u šunki i francuskoj :D |
probo onaj Chevap Rolls u Gajevoj, hijao što je dobro
|
Mučki provokator
|
SORKAČ :D