![]() |
Citiraj:
|
|
http://www.vecernji.hr/regije/od-smr...-clanak-423190
Eto...dokaz, a ne obećanja! :) Pravi muž! :D Danas za sada samo pečeni krumpač i salata (paprika, paradajz, krastavci i luk). :) |
Žena je jučer napravila goveđe šnicle u saftu ali kak nisam mogel jest danas bu ih samo dovršila sa gljivama i sa strane budu knedle od kruha:)
|
Naručili iz obližnjeg restorana za 55 kn:
http://www.pohrani.com/f/1G/nA/21tUVE2v/slika0084.jpg Ispod mesine pomfri, tanko narezani krumpir i kuhano povrće (brokula, mrkva, cvjetača). Porcije su im žešće, jer kažu, ovo je plata za 1 osobu :D (po njihovom meniju). |
WOW, izgleda odlično!
|
|
@listerstorm lijepo to zgleda, dobar restoran :)
@syss nit tvoje ni loše Ja sam danas radila za večeru jedno već pomalo zaboravljeno jelo :) To sam tamanila kad sam bila malo ufffff |
da nije loše... pitaj amdiju :D :D
|
Citiraj:
|
Roštilj danas.
Pileća jetrica, šampinjoni, ćevapi, vratina, špek i bijelo meso+za probu nekakva šatro pljeskavica iz Lidla. Šalata od mini rajčice, paprike i krastavaca. Za desert štrudla od višanja:) |
Danas musaka, bila je odlična :)
Jelc za štrudlu od višanja jer su višnje samo onako sa šećerom ili su prije malo ukuhane? I da mrzim te :p Negdje sam našla recept za te dinstane ali mi nije trebao i sad ga nemrem nać nikako |
Ove su bile velike i već prezrele, radili smo klasično-malo je bilo mokro dole ali se ne bunim:D
|
|
Za laganu večericu bažul šalata s bučinim i čilijem uz dvije šnite raženog s paštetom. Odmor tijela od jučerašnjeg pokolja carskog na roštilju...
|
Za laganu večericu kukuruzna zlevka koju je radila šogorica. :D
|
@listerstorm
Brutalno ukusno :) |
Bome, a i volim te naše lokalne cijene...:D
|
Citiraj:
|
Restoran Tiffany, Vukovarska 89, Osijek. :)
|
Jučer je šogorica bila u Rastokama i donijela kukuruzno brašno od kojeg smo napravili fini kruh
Za ručak danas fino varivo sa noklicama, a za desert čokoladne palačinke sa dodatkom narančine korice, a punila sam ih sa šlagom i home made umakom od čokolade :D |
Danas opet roštilj-bijelo meso, šiš, obični, pljeskavica, kranjske:D, šalata od paradajza, krastavaca i paprike:)
Nije to-to na električnom ali nije ni za bacit:) |
Danas faširanci i kelj čušpajz.
|
Punjena paprika danas. :)
|
Jučer: skuša i brancin na naglo :D + grah šalata s bučinim uljem (naravno) + kuhana blitva i krumpir
Danas: šnicli u soja sos umaku + grah šalata kaj je ostala od jučer :D ...a za desert maline i borovnice :care: |
Šnicli u umaku od povrća (paprika, luk, mrkvica i paradajz) i gljiva, riža i salata (paradajz, paprika, krastavci i luk). :) Klopa i pol. :)
|
Danas pizza :D
|
Danas piletina u bijelom umaku, tjestenina i zelena šalata.
Da li su nekome rodili paradajzi ili krastavci? Pitam jer sam jučer brao prvih 8 komada krastavaca za kiseljenje. Paradajz volovsko srce je mrvu manji od tensike loptice i nikako da se zacrveni. Nakon ove kiše ponovno sam ga morao vezati i sad je na visini 180 cm. @Panorama Onaj tvoj ljubičasti balon je prešao 3 metra u zrak, a u stopu ga prati neka GMO koruza sa ebaya koja je isto na 3 metra, potjerala je kečkice i izbijaju 3 klipa. Naravno susjedi to u čudu gledaju jer je njihova jedva prešla 1 metar visine. :D |
Citiraj:
|
Da taj. Budem ga štucnuo.
Ukiselio sam krastavce i stavio na sunce. Recept za brzinsko kiseljenje krastavaca. 4 dijela prokuhane vode 1 dio alkoholnog octa 3 do 5 zrna papra po flašici 1 do 2 cvijeta kopra sol i šećer po želji Odrezati kličak (dio gdje je bio pričvršćen za stabljiku) da se vidi bijelo Prerezati tijelo krsatavca na četvrtine, ali da je na početku i vrhu spojen. Staviti na sunce i povremeno okretati. Za 24 sata su ukiseljeni. Nakon 24 sata staviti u frižider da se ohladi. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:10. |