![]() |
Ja nikad nisam bio na lokaciji (sisa laže :D :D). Bio je frend i veli da je prostor očajan. :) Veli da bolje zgleda njegovo skladište. :)
|
Danas bude brza hrana-krmići na naglo, ajvar sa malo chilija, šalata od paprike i mini rajčica, raženi i Staropramen.
Htjela je žena i domaći pomfač ali sam sa gnušanjem odbio mogućnost zagrijavanja lončine sa par litri ulja koja se ne bi ohladila do prekosutra:D |
Kupi ženi klimu! :D
Ja sam roknuo bauštela sendvič. :p 1/4 kruha, vratina u ovitku, sir i jogurat. :p |
Citiraj:
Žena mi se već par dana prijeti sa eklerima...jedva čekam:) |
Koji šrtac! :D Na ljubavi svog života štediš! :D
|
Nebumo spamali Ždere:)
|
Home made burgers,sutra lagano na Krk i mlaćenje po lokalnim specijalitetima :D
|
Citiraj:
Upravo sam iz lokalnog dućana donio 6 kom Staročeškog po 4,99 kn i to još hladno iz friđa. Žena upravo sprema prisiljeno zelje s špekom za sutra. Bude vruće pa se treba pripremit :goood: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
to sam ja javno priznao davnih dana i bijah popljuvan od strana ljudi koji elementarno ne poznaju materiju :D
|
To je ona spika sa friškim zeljem i paradajzom?:baad::eek::suicide::flyingey::puke:
Nema baš previše stvari koje ne jedem ali je ovo definitivno jedno od tih:D |
Citiraj:
|
Friško zelje je za šalatu i bog, za sve ostalo je tu kiselo:D
Baš se spremam jedan dan zvadit krvavice iz škrinje i napravit ih sa dinstanim kiselim:) |
ja sutra krpice sa zeljem kojeg ćemo da režemo na multipraktiku... jel i tu kiselo pitam ja tebe?!! :D
|
To još i može za razliku od onog:)
|
Citiraj:
Mlado zelje, friški paradajz z vrta, mladi bažul i nutra komad rebrica ili špeka. Ali ja to volim na žlicu, više jušnato, ali ima i gušča verzija na vilicu. Ak nema graha može i mladoga krumpira nutra. |
Citiraj:
Znam kaj mi ne valja:) A tu spada to i ona ljiga sa krastavcima kaj kuhate kao varivo:D |
ne, ne... to mora biti više jušno sa finim chunkovima nutra.
|
Pojeo tek u 18h dvije šnite kruha sa sirom i zdjelicu malina je*odanvaki:D
|
Buš smršavil. :D Brzo nekaj pod 45 nareži! :D
|
Ništa za Žderat u friću...katastrofa:D
|
|
Fino zgleda:)
|
izgleda fino sveeeeeee do presjeka di se vidi točna lokacija gdje je mogla inicijalno tabla špeka uletiti :D :D
|
Citiraj:
Fino izgledaju, unutra slasno a i boja izvana je po mojem ukusu...kaj se peklo po II tarifi Hepa? :D |
Citiraj:
I treba šparat struju. :D |
Citiraj:
|
Stavila sam speka, doduse ne puno ali je taman dalo finu aromu.
Panorama treba probat. Pa evo idealne prilike za danas, rekli su da nebu tak vruce :-) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:26. |