![]() |
Sve to 5...i mi uzivamo u prstacima...a i u kebuljama :)
|
Citiraj:
Hajde upali ono cudo bez mjenjaca i naleti. Ima jos onog sarana pa cemo ga na tavu :D |
Kad god dojdem ti si kod svojih gospodara u sultanatu Sarajevo :)
|
Citiraj:
Da je vide onako kričavo žutu bila bi nova bitka na Neretvi :D |
Stari osvojio lokalni turnir u beli prosli tjedan.
Da skratim, jede se srneci gulas :) |
Nitko niš ne jede pa evo malo za stimulaciju pod šifrom neka pati koga smeta...
jučerašnja hladetina uz mladi lukac http://i.imgur.com/iaH3YPM.jpg?1 |
:srce: :srce: :srce: :D
|
Tjah, već sam mislio da ostali žderonje spavaju zimski san :D
Jučer ubio varivo od slanutka s mrkvom i junetinom. Za prste polizat, slanutak ulazi u redovitu hranu :) Danas u pauzi na posla uzeo hamburger u šalši. Fino, s jako finim mesom i salatama, jogurt dresing je malo "suh", i pecivu fali malo sočnosti. Vrlo dobar, ali m ije bolji bio u burger baru. Ostatke skuhanog slanutka danas pojeo za večeru u salati s paradajzom, češnjakom i lukom. |
nije ti slanutak na meniju?
gadan zajeb :D ja znam često napravit na "grah" slanutak i grah, a i bob mi se nekad zalomi skupa sa kojim komadom suhog mesa. btw. ako ti je slanutak fin, probaj humus ;) |
Hummus radim vec neko vrijeme :)
Mislio sam na variva, salate i sl. I to sam prvi put kupio suhi u rinfuzi, i puno mi je bolji od konzerviranog, cudna li cuda :D |
Humus? Koja je to zivotinja?
|
podivljali slanutak :_pobešneo_max: :D
|
@panorama, malo mi drugačije ta hladetina izgleda, ali zanimljivo, daj nabaci koju o tome.
Inače, ja ju više volim uz luk, feferone ili, joj, meni, joj, ukiseljenu ljutiku. Mladi me lukac ne zanima u ovo doba godine. Što se ostalih postova tiče, onih iza panorame, osim cijenjenog frkovitog, kaj mislite o maloj raspravi o grizu na mlijeku? |
možemo raspraviti o riži na mlijeku, ali o grizu ne :D
|
A kaj fali grizu? :p
|
šta ja znam... dosadan mi je i neuzbudljiv, ko žganci recimo :D
|
Citiraj:
Mi danas tortilje, po običaju ljute :D |
Citiraj:
Dok se kuha ubacim par režnjeva češnjaka i žličicu slatke paprike. |
Citiraj:
|
@panorama, vidi se da tu nečega ima dimljene kože od pojedenog špeka i komadić dimljene kosti s puno mesa gore. kako reagira ta koža od špeka?, a komad dimljene sa puno mesa ne moraš komentirati.
Ostalima u slast:zdero:D |
Za vikend sam u Zadru i treba mi preporuka nekog dobrog (a da nije preskup) restorana.
Menu će biti pretežno mesnat pa pucajte ako imate kakvu preporuku. :) |
dva ribara, bio svugdje po zadru, ali u dva ribara omjer cijene i kvalitete odlican...
|
http://www.tripadvisor.com/Restauran..._Dalmatia.html
Uzmi platu Rafaelo i ne nadaj se disanju nakon :) |
Citiraj:
Citiraj:
:fala: |
zasto ovaj forum nema neku chat temu gdje se mogu pitati ili raspravljati o nekim random kratkotrajnim stvarima i cavrljati bzvz :zdero2:
jel mi moze netko reci kako pobijeliti slova u postu, kad prodam nesto hocu editirati i pobijeliti post :respekt: |
Citiraj:
|
ja skoro svake godine odem tamo na ulazu u zadar u rivu - tuten na malo odojka, piceka i jagnjeta.
nikad razočaran ostao. |
Citiraj:
|
Zadar -> Kod Stipe. Moze gablec, moze a la cart, cijene vise nego prihvatljive.
|
Citiraj:
|
Što žderati u sofri?
Hijena i ja slavimo 10 godišnjicu. Znam da kod dede postoji how-to, pa reko možda ima i ovdje nešto... |
1. mazalice, klepe i pite
1.5 rakija, sarajevsko 2. mesina po izboru, moj izbor bi bio teleća jetrica sa žara uz pole 3. tufahije, urmašice valja se raspištoljit za 10g :D |
Đizs siso pa to su porcije za nahraniti aušvic :eek:
Ali da, valja se razvaliti ko krmača, samo jednom je ta spomen obljetnica. |
sorry zaboravio sam mućkalicu pod 1. :D
biraj uglavnom, meni su ovo #1 stvari tamo... naravno razno-razna mljevena mesina na stranu. jab birao kompletan 1. savjet x 1 (dobro 2 različite pite) pa onda svatko po malo, 2. jetrica i prilog i 3. oboje x 1 pa si malo zašerate. |
Citiraj:
Kaj ti je tak smetalo? |
|
Citiraj:
Inače Sofra mi varira od bezveze do bezveze,možda vezano uz činjenicu da mi je najbolji frend džihadist pa njegova stara za Bajrame to hendla kak spada. Jednom su me ugodno iznenadili sa klopom povodom njegove diplome al to je možda više vezano uz to što mu je žena nećakinja od gazde Sofre :D |
Bio tko u restoranu Dobra vina?
|
Römertopf je dušu dao da staviš nekaj u pečnicu i odeš svojim poslom koju vuru dok ne bude gotovo :)
http://s10.postimg.org/h52p9il6d/R_mertopf.jpg |
Citiraj:
Moral bum i ja ovih dana svog roemera upogonit. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:44. |