![]() |
A nemate vi pojma :p
Upravo se prežderavam keksima :D |
Citiraj:
|
2.30 je vrijeme za nekaj konkretno a ne kekse:D
|
podržavam u potpunosti matorog :D
|
Citiraj:
@ammy - kakva je to pizza bez "keČapa" iliti ga paradajza?Nadam se da se nevidi od toliko sira (:D) jer ako ga nema onda to stvarno nije uredu :) . http://www.pohrani.com/t/3Z/6M/45oUUEAJ/imag0364.jpg khm, ovo je jedna u nizu iz serije proslitjedan, i mislim da cu cekat sljedece "zahlađenje" jer stvarno nije zdravo po vrucini to krkati (krkati = jesti do iznemoglosti ). |
Goolash :D
|
|
Petit Beurre premazan nutellom....ne mogu stat :D
|
Citiraj:
Ne mogu jeftini feferoni iz Konzuma zamijeniti gljive. |
Citiraj:
Danas sam se malo počastila, sva sreća pa to nitko ne voli osim mene :D I kupih 6 litri sladoleda....finog, kremastog..... :p |
Citiraj:
|
Citiraj:
Radili i mi, javim dojmove kad probam:) |
Ja sam jutros prije posla napravila nešto kao slanu pitu. Tijesto od jogurta koje se ne diže i nadjev: šunka, sir, umak od paradajza, sir + kiseli krastavci narezani na sitno.
Odozgora se prelije umakom od kiselog mlijeka i jaja. Super je :chears: To sam danas gablala uz zelenu salatu s bučinim uljem. |
Piletina sa ražnja i zelje salata. Za desert marelice i maline. Marelice mi je baba prodala u onoj plastičnoj kutijici i 30% ih je zeleno. Tam kod horvatinčića prije pokretnih stepki. NE KUPOVATI! :D Mučko babsko đubre prodaje zelene marelice. :D
|
|
Citiraj:
|
Danas kelj, a maštam o bolonjezu! :D
|
Citiraj:
|
Danas za ručak odnosno večeru grah by syss :D
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Još kad Syss napravi svoj uradak...:D Jedva čekam slike. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Imaš kojeg mesara da ima prihvatljivu paštetu u crijevu? |
nego kaj da bum delo (kad mi se bude dalo heheh), a ti ejmi mučka provokatorica - ja isto primam poklone, to nije privilegija nježnijeg spola :D
|
Citiraj:
|
organ molim za intervenciju :D :D
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:11. |