![]() |
|
jel ga tražimo baš kao "kruh koji ne treba mijesiti" :D
|
Citiraj:
za nejasnoće oko izrade pošalji mi pm. Za moj ukus, najbolji kruh koji sam ikada spravio. |
bit će to prvi kojeg ću ja raditi :D
|
Po tom receptu ga i ja radim, jedan od boljih kruhova ikad :D
@syss ajde da i to doživimo :p a kaj se tiče napada na frižider...dogovorit ćemo se ;) |
nisam rekao kad i ovo čekanje isto mi ja tak li-la... ja sam uvijek žicao otvarati poklone na badnjak ali ono 8-9 navečer, čak ni ponoć nisam mogo dočekat :D
|
Citiraj:
|
thnx! javim rezultate kad se okuražim na ovaj projektić :D
|
Citiraj:
|
@roberto... hijaooooooooo zaboravio totalno na špek, tak jasno da sam ga mislio uzet, ali reko neću popis doma raditi pa ću tamo na licu mjesta uzimati i eto mi sad na idijota.
od sad popis pa makar i za tri stvari! :D vidio sam da kotany po novom ima mljeveno neko đubre, možda čak i ghost pa eto nemoram saditi + meni je onaj njihov 5kn soja sos odličan baš zato kaje slan ko svinja, a cijenu neću ni spominjati. što se chella tiče ja bolju pizzu nisam probao do sada. @organ... NIKAD NE SPAVA!!! :D |
Da da, Chello je stvarno super. Meni su tu u susjedstvu tako da ako naručujemo pizzu onda od njih :goood:
Danas sam gablala pastrvu sa žara, blitvu i grah salatu. Za desert napolitanke :fiju: |
Citiraj:
Inače nije loš, kad sam malo razrijedio stvar ispalo je skroz ok :) Zaboravio sam spomenuti zašto me sol zasmetala - meso sam prethodno napacao u chinese five spices mixu, a slani soja sos mi je malo promijenio jednadžbu :D |
|
|
mnogo lepo :D
|
Citiraj:
Sutra je poseban dan pa ću nasolit odojka za sutra. |
|
Vani pljušti a ja se ubijam u juhici od goveđeg repa sa mrkvom i žlicnjacima, legla ko budali šamar:D
|
|
Danas za ručak je bila pileća juhica sa puno povrća, krumpir pečen na masti od odojka, za mene pileći hrskavci (ono od fanta - nije loše) sa bijelim umakom i zelena salata.
|
aha kad sam već na temi... jagnje i odojak sa ražnja, a sa roštilja vratina, krilca, file bataka, ćevosi, mladi luk i ostatak ekipe.
skupilo se preko vikenda i ne znam odakle da krenem :D |
Meni je muško otišlo u Poljsku tako da cijeli tjedan mogu kuhati samo ono kaj JA volim :D
Tako sam jučer pekla komadić svinjske vratine s krumpirima, mrkvom i batatom (kojeg obožavam) :) Danas za gablec imam sendvič s kulenom i kiselo mlijeko Veronika :) a doma me čeka kelj :goood: |
Danas marinirana pikantna pileća krilca na naglo, domaći pomfač i kristalka:)
Desert-maline:D |
Muffini za večeru i sutra za gablec. Ovaj puta u slanoj verziji. Meni su OK, ali da su mrvicu slaniji bili bi još bolji, a organ nije zadovoljan mojim kulinarskim umjećem :roller:
|
Danas praseća rebrica...krumpir i neke ko mahune :D
|
Citiraj:
|
Ja sam rađe za večeru oglobal odojkova rebrica, sa kruhom i kiselim krastavcima. Prilog gemišt od graševine.
Sad idem iz kreveta pogledat zadnjih 15 minuta tekme. :D |
Citiraj:
:D |
Zvadil sam ujutro iz škrinje jednu malu suhu lopaticu, taman bu bila za grickanje uz tekmu:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:08. |