![]() |
Da odneseš u iStyle?
Ili neki servis u Zg-u? Ima ih hrpa (oko Trešnjevačkog placa, Draškovićeva kod Sheratona...) Guglo daje hrpu rezultata: https://www.google.hr/search?q=iphon...,lf:1,lf_ui:10 |
Zvao mnoge. Niko se ne usudi. Svi bi nešto palamudili sa antenom. Čekam još 2 ljudi da mi se jave. Ako ne,.vraćam vlasniku pa nek se zabavlja :)
Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
|
Alvina si kontaktirao?
|
Google Fotografije - da li vam šalje slike u cloud preko wifi? Jučer sam nešto slikao, nisam otvarao app, slike nisu otišle u cloud.....čini mi se da ne šalje osim ako se otvori app, drži ekran upaljenim....
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
moja zena je imala taj problem, nesto iOS sere. Ne znam jel joj se popravilo samo od sebe.
Ali znam da je app morala biti otvorena da bi se uploadale. |
Da, kad saljem na cloud puno slika namjestim da se ekran ne gasi
Neznam jel do app ili ios, ali neke druge app odraduju to u pozadini |
Citiraj:
Kolko se sjećam prije par godina dok sam koristio iOS bio je isti problem. Grrrrr Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
|
Ima li netko možda saznanja o kakvom servisu koji je sposoban popraviti flex kabel Home tipke za iPhone 7?
Do sad sam dobio samo ponude za zamijenu kompletnog zaslona (sa tipkom) za 1000kn+. |
Navodno gumb zamjenski a da touch id radi nemoze nikako
Samo zamjenski ekran j zamjenski gumb bez touch id A to je 450kn plus ruke cca |
|
Citiraj:
U suštini ono što meni treba je samo jumper nalik ovom: |
da li se zna šta je sa SE2?
|
Cancelled. I SE ce se prestat proizvodit. Osim mozda za Indiju, ko zna.
|
Citiraj:
a dal ima kakav info za neki dimenzijama sličan model? |
Iphone 6
star .. kaj ja znam .. 2-3g primjetio sam da wifi slabije "čuje" i bogme .. idem danas usporedit moj iphone -66 signal drugi iphone -89 signal donesem ga do 2m od uređaja moj ajfon 6 -62 ovaj na -86 resetirao mrežne postavke, cijeli još nisam pali gasi .. nema efekta crko bude wifi čip? mob bio u "tokici" ali prilikom testiranja je gol golcat prijedlozi ? |
Citiraj:
Novi modeli idu samo 5.8-6.1-6.5 incha, stari iPhone 7/8 ce jos bit u prodaji, aktuelni SE se najvjerojatnije gasi. Jedino da predjes na SE znaci. |
Uz SE, gase i proizvodnju X-a
https://www.barrons.com/articles/app...fin-1531163452 |
Za x se moglo i pretpostavit. Osim cijene taj notch nije prihvaćen dobro.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije prihvacen notch ? Pa daj ne budi smjesan...vise od pola proizvodaca ga je ubacilo na flagshipove. Gase X liniju iz drugog razloga..... Notch je postao standard.... Sent from my iPhone using Tapatalk |
Nije prvi put da je pola svijeta 'prihvatio' nešto što je Apple predstavio. Ne nužno dobru novotariju. A taj notch je sve samo ne tehnološki/dizajnerski uspjeh. Prije bih rekao da se prvi mačići bacaju u vodu, a slijedi nam revolucionarno rješavanje problema oko notcha. Njegovo uklanjanje :)
|
mislim da je i ovo jedan od razloga (cijena)
|
@mamutarka , da ovo za cijenu je odmah na početku bio razlog gašenja X serije jer im nije prodaja išla očekivano, ali ipak se prodaje...
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Izgleda da bi novi iPhone-i (IP11 ?) mogli podržavati dual SIM funkciju
https://9to5mac.com/2018/07/30/ios-1...uture-iphones/ |
Ljudi jedno noobovsko pitanje.
U firmi gdje radim, moram vratiti mobitel sa androidom, i preuzeti iPhone vjerojatno 8+. Imao sam pred desetak godina iPod niti neznam koji je to iOS verzija bio... Pitanje: jel još uvijek kao prije tih 10 god sve vezano uz iTunes? Znam da sam prije sve aplikacije i videe i muziku preko iTunesa morao instalirati na iPod. Je li to tako i danas? Koji iOS uopće dolazi sa 8+. Vjerojatno će neki od vas reći da bi rado bili u takvom problemu ali ja sam sad na 100 čuda! Totalni sam bio androidaš, i vidi sad ovo... |
Citiraj:
I dalje se iTunes koristi za sve, odnosno app se skidaju isključivo kroz App Store. |
Samo mobitel ti treba
Itunes ako zelis backup napravit ili napunit ga sa svojom mjuzom ili mp4 Ako ne, ne trebas nit itunes |
Ja nemam itunes vec valjda 5 godina na kompu, fala bogu netreba mi za nis od ovih gore radnji
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:34. |