![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ili ćete i dalje ostati pichkitze...:D |
umak je uvijek dobro došao... ono ljuto sir i vrhnje je isto tako privlačno za nas koji ne jedemo za doručak jaja, špek i POL MILJONA SKOVILA :D :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Mala bočica dolazi...:fuming::fuming: |
Citiraj:
|
Baka, ovaj petak 18.05
Tor Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ Wolverine VGA Snjakma Panorama trouble Cugeri Sisa i Daddy Danas juneće šnicle u saftu sa gljivama i knedle od kruha:) |
Jučer sam radila cibatte, pa sam si složila sendvič za gablec sa dosta salate (donjela mi susjeda punu vrećicu mlade šalatice), ono kao zdravi sendvič :fiju:, a bez ideja sam šta skuhati za ručak kad dojdem doma. Treba mi nešto što dragi može jesti u kasni noćni sat kada se pojavi doma :D
|
Citiraj:
Ispeci mu pol masnog galofak piceka, nareži malo luka, stavi frtalj kruha i sve to zamotaj u stare novine i ostavi mu na stolu:D |
Citiraj:
|
dobro ko odvas zderonja sposoban skrimpat jedan utp u borovju? pokrivam mu jelo sutra il par pivi ako ne zdere?
da nije samo OT.....rucak: ozujsko 120 :D |
Citiraj:
nekaj mi je iskrsnulo, ne stignem doć na klopu...jbg ak stignem, dođem docnije na kojeg pivkana :chears: |
Prvi dio palačinki sa šlagom i domaćim džemom od jagoda
Drugi dio će biti zapečene slatke sa sirom, koje su na redu za pečenje odmah nakon peciva. Niste me već dugo mrzili, bila sam dobra neko vrijeme, jel' da? jel'da? :roller: |
Baka, ovaj petak 18.05
Tor Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ Wolverine VGA Buljo Panorama trouble Cugeri Sisa i Daddy |
Baka, ovaj petak 18.05
Tor Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ Wolverine VGA Buljo Panorama trouble Buljo Cugeri Sisa i Daddy Bit ću kratko ali idem jest :) |
Baka, ovaj petak 18.05
Tor Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ Wolverine VGA Buljo Panorama trouble Buljo Cugeri Sisa i Daddy potemkin i domis bas se dogovorili danas za pijaču, a kad ono, ždere pa ajmo do vas malo :lol2: |
Naručio lignje! :D IHJO kako ću ih ubit! :D
|
mi smo zaovisnili o kebabu iz mercatora... novo nešto uveli i za 18kn se ubiješ ko prasac.
|
Pašteta jelda? Doduše da za 18kn ni nemre biti bolje. :D Kaj je veliki ili mali? :)
|
kakva mrtva pašteta? :D
pa gle ono ja se najedem recimo, mogo bi pojest 2 ali bi bilo toomuch, a znaš koji sam prasac... varira mu tlocrt ovisno o pecivu od 16 do 20cm, ali je nutra pun ko biber. mesina, normalni/ljuti umak po izboru, zelena salata, luk, paradajz, ribano crveno zelje. |
Pa ajde ok zvuči. :)
|
Veselil sam se k'o malo dijete da će na žderonje doći Organ i donijeti koje domaće pivce...
Da bar pošalje nekog emisara s bočicama...:goood: |
oke je i okusom, ako naletiš na mercator zemi slobodno jerbo 3 x 6kn nije na kraj svijeta :D
edit: panorama osobno ću te zadužiti da mi se ostavi barem pola čaše pive jerbo nijesam nikad probao kućnu radinost i imam veliku želju!!! :) ja sam tam sa buljavim oko pol 6. |
Budem kupio od one love kaj mi duguješ! :D
Ubio sam one lignje i bile su predobre! :D :D Teško da će ostati pive! :D NEMA! :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
I one zapečene slatke palačinke sa sirom su bile fine, inače nisam ljubitelj istih ali ovo punjenje je zero drugačije nego što sam probala neka druga i stvarno je bilo fino. Doduše bila sam u kuhinji do 23,30 ali isplatilo se :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ima ko da ide kolima preko Kvatrica da pomogne kolegi u problemu(RH MUP)? :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:58. |