![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Prenio sam pohvale radniku:D Citiraj:
|
Citiraj:
Dr Oetker je i ona stavila, valjda je do količine onda... |
Dr. Oetker i ja uvijek koristim
|
Evo pizza iz green golda (neznam točan naziv, ali gore i di je club) mix je tartufata, pršuto i slavonka.
http://www.pohrani.com/f/1Z/Wq/304CONBi/img0422.jpg |
Citiraj:
...al ova pizza zgleda preodlično :D :chears: |
Za ručak : poriluk s pljeskavicama.
Usput, napravih dvije male flašice pesta od Srijemuša ( Allium ursinum) http://survival.aforumfree.com/t1466...allium-ursinum Dobro će doći za kombinaciju s tunjevinom i tijesto. Istina, dva dana ne poslije toga ne bi trebalo odlaziti među ljude...:nono: Čuje se već na dva metra :D |
|
|
|
odustal sam od pec. praška, ne daje mi dobar okus, a uostalom, mi pivari smo orijentirani prema kvascima. pitaj Organa.:goood:
|
|
Citiraj:
OT: Bila su fina peciva, najela sam se i sad mogu u šetnju :goood: |
Citiraj:
|
Danas bez puno filozofije-patka i na toj maščobi mlinci:p
|
Citiraj:
Cini se meni da te muci godina proizvodnje. :p Praska za pecivo, naravno... :D |
Malo da vam čupnem mast,
povodom nadolazećeg rođendana kupio sam 2kg ćevapa, 1kg sudžukica, 1kg vratine, 1kg carskog i 1kg govedine. Ugljena ima, bačvica piva se ladi kao i gajba jelena, mladog luka ima i volje ima. Bit će pravi urnebes za nas šestero :D |
Citiraj:
Nek selo zna da ti kiflice idu od ruke, nikad ne znaš kad se to može materijalizirati, unovčiti, oploditi...:p |
@Bubba koje selo, da se i ja najavim ako si mi na ruti puta :D
@panorama ja ne kuham pivu, to se moraš dogovorit sa organom :p Danas juha, pečeni krumpir i meso u rolu onak ispod folije, pa se na kraju samo otkrije i zapeče. Uz to zelena salata. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Jucer je jaro pao za domovinu (doduse, stranu, jer smo bili u Podcetrtku, tocnije Virstanju) - http://www.pohrani.com/f/3b/4L/HlJuTod/jaroslav.jpg Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
I reko ti je organ da idući puta kada ideš u Plimu moraš kod njega kupit vinjetu :D Zaboravih napomenut da imamo i desert. Puding vanilija/čokolada u koji sam umješala šlag kada se ohladilo pa složila na petit kekse. Uz to porcija šlaga. Sinoć je organ degustiral kolač pa se uhvatio miksanja šlaga u 23,30 :D |
Citiraj:
Uvijek sam rado pohodio susjednu nam državu, možda zbog korijena koji su mi samo kilometar od Sutle. Kurc' preklet, bo narobe ! :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Da ti nije Ericssonov muzej starina ponudil dobru pinku, još bi ga i danas koristil. |
Citiraj:
Al fakat, stavi drugi put više, naše žličice doma su tri skoro cijela vrećica... |
Citiraj:
Ovo sam probao jos prosle godine dok je bilo u "demo" verziji od svega nekoliko boca, i moram priznati da mi je jedan od najprimamljivijih pjenusaca koje sam ikada probao! Citiraj:
|
Mama mi je bila prek vikenda i donesla je domaću kokicu koju smo onda pekli uz mladi krumpir. Za prste polizat :goood:
A danas sam se malo ranije digla ujutro pa sam napravila filu za tortilje koje ću ja sutra za gablec a dragi danas kad dođe s posla :) Ja ću danas rikolu, kristalku, crveni radič + tuna s povrćem salatu :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:39. |