![]() |
Upravo sam otvoril jedno Nikšićko, rok upotrebe je ok 3/06 a lopov iz Zeline ne bi smel tak trovati moje Prigorce.
Ljudi, proljeće je, kaj bumo roštiljali negde ili ne? Neko se hrustil da bu organiziral a ja sam se hrustil za prevoz. Mitzek, daj se javi... |
Krivo si me skuzil. U ducanu je sve OK a ovaj lik kaj prodaje sa strane (iza jednog ducana) prodaje po jako jeftinoj cijeni. Gajba za 50Kn :D
A kontaktiral sam frendicu kaj bas na faksu izucava pive (proces izrade, ne lokanje ;)) pa veli da se taj rok ne mora uzeti tocno kak pise jer ak se piva pravilno skladisti moze izdrzati puno dulje, a i ona je pila tak da :beer: |
Citiraj:
|
Danas malo za promjenu-dobri stari žuljba i pečene kobase:)
Raženi kruh i hladna Žuja. :beer: |
Nakon jučerašnjih nojevih želučeka na saft s restanim i netom ubranog radiča (maslačka) na salatu s dodatkom pol glavice češnjaka, za odmor metabolizma danas slijedi kiselo zelje na salatu s kuhanim grahom, malo ulja i bibera. Nikšićko već teče...
|
ja se upravo nažderao palačinki
pojeo sam oko 15 i sad se ne osjećam baš najbolje |
deca, ja sam oslepellllll!!
jes,jes....
nakon Vuskrsa , vaga je krknula, zacvilila i stala na 128.. ne deka neg kila!!! i kad pipipiam, bacim pogled dolle i ne vidim nis!!!! samo nekaj curi i to je to... sad bum valjda fakat ispisan iz Zderonja, jel sam ucijenjen da nema Keksa(S) dok ne dojdem bar do 110...:eek: :eek: oj, joooj, neema te viseee Alijaaa, družeeee mooj!!! luuuuuuud sam, od jutri metabolička dijeta po drugi put....:rolleyes: :rolleyes: zbogom Bečki,zbogom Zagrebečki, zbogom tople štrukle i prekrcane pizze...:eek: |
a dobro tava nije bila velika !
Ti ako imaš 128 kg mogao bi pojest barem tridesetak takvih palačinki !! |
Citiraj:
|
ono što nije krvarilo , nije jestivo!- by Black Zmajček!
:burn: :burn: :burn: |
Jel se planira uskoro možda koji susret Žderonja? Nisam mogao onaj put u Bakinoj kuhinji, a dobro bi došlo (1,9m i 70kg:( )
|
Tebi bi bio stvarno potreban trening prije skupa Žderonja. Predsjedništvo mora svaki put spašavati ugled.
|
Sad ste me podsjetili sa palačinkama, neki dan sam imao za večeru dobre stare pizza-palačinke.:)
Klasika, unutra naribani sir, šunka i šampinjoni, preliveno umakom od paradajza i zapečeno u pećnici...ufff... Sve je bilo dobro do tri ujutro kad me je žena morala šopat peptoranima:( |
Re: deca, ja sam oslepellllll!!
Citiraj:
nisi loš , ali ima nas i težih:D NEMOJTE NIKADA PRESTATI PUŠITI, jer bute kao i ja sa 100-105 kila za 15 mjeseci dogurali do 136 kila i umrli od infarkta umjesto raka pluča :D PS Mitzek daj pošalji tu metaboličku dijetu :beer: |
Re: Re: deca, ja sam oslepellllll!!
Citiraj:
Sad bu ljepše vrijeme-na Jarun plivat. |
Re: Re: Re: deca, ja sam oslepellllll!!
Citiraj:
|
Re: Re: Re: deca, ja sam oslepellllll!!
Citiraj:
|
Re: Re: deca, ja sam oslepellllll!!
Citiraj:
btw tako mi koji moramo izgubiti prije natjecanja radimo a ako hoces biti curica kupi milu pa jedi cimet sa bananom i ta sranja :) |
Re: Re: Re: Re: deca, ja sam oslepellllll!!
Citiraj:
|
Evo dijete.
|
Dobra mu je dijeta kad je nakon mjesec dana bio kao i na početku:D :D :D
Najbolja stvar za skidanje škembe je pingač:) |
Citiraj:
|
dečki moji nema od tog svega ništa dok se sa mozgom ne dogovorite....
pogotovo ako ste od uvjek žderali.... onda je kile jako teško skinut.... ja sam na dobrom putu, najteže je prva dva tjedna a kasnije je puno lakše.... a što je najgore to je di god dođem jede se i pije.... vježbate, trbušnjaci, sklekovi.... bicikl i vozite se.... sve samo da niste za kompom :D |
ma jooooj decki...sta se vi zalite...<_<...vi samo trepnete i odmah skinete barem 50 kcal...za razliku od zena koje se moraju malo vise muciti...
sve te "mesne" i ne znam kakve dijete su obicna glupost...i jos su k tome opasne... treba samo manje papat i vjezbat...:) btw. za pola sata sexa se izgubi 274 kcal ;) ontopic: ...ja sam nakupovala svakakvog mesa i povrca i za vikend planiram svasta fino kuhati :) |
Citiraj:
|
pa koliko kila si imao ?
|
pa 76 :D
|
Citiraj:
saljem ti na private koliko sam imao iz razloga sto ce mi ljudi reci da serem :D danas za rucak upravo mi se zepter tavi krckaju dva teleca sincela, ispod male pokrivene metalne posudice, peku se crne masline, na stolu 20 dag sira upija zlatnu suncevu svijetlost |
poštovana gospodo... i dame...
danas sam bio na večeri sa stanovitim gospodinom.. vrsnim afirmiranim 'pjuterašom koji bi bio idealan materijal za žderonje. dakle, čovjek se može bez problema mjeriti s ekipom pedvođenom štovanim precjednikom. na žalost, po kilaži i nije nešto... žalosno, ali istinito uspjeva sve to izgoriti. i ne čita PCE, niti je član foruma. what a waste. suza mi je potekla kad sam ga videl kak klopa... umjetnost dostojna, usudio bih se reći, čak i našeg velkog predsjednika. a bormeč i popiti more... badelov pelin mu je životni drug. stvarno šteta... još jedan talenat prohujao s vihorom : hitthewa |
moramo tu zalutalu ovčicu spasiti.:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:46. |