![]() |
stigao galaxy tablet, narucen 11.02. putem SZK
|
Evo da i ja potvrdim da je stigao Samsung prije pola sata :goood:
|
javila mi stara uprav da je postar dofurao tablet.
imam vec kupca koji ceka pa me interesira, kako se ostvaruje garancija na doticni jer prije kad god smo uzimali nesto na ovaj nacin od t-kuma, nismo dobijali nikakve papire (nisam jos doma pa nemam pojma ako je i sa ovim isti slucaj)? hvala. |
Na jamstvenom listu ti pise koliko traje i tko je ovlasteni servis. Samo jamstvo bi trebalo trajati od datuma placanja racuna/kupnje uredaja (vjerojatno ces dobit to na racunu za 2.mj). Mada sam negdje procitao da jamstvo traje od datuma ugovaranja ugovora.
|
Citiraj:
:chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Trebalo bi nazvat SZK pa tamo razrjesit te detalje, mada dam se kladit da ih 3x nazoves dobio bi 3 razlicite informacije s obzirom da se tamo kod njih nezna tko pije, al se zna tko placa :) |
Citiraj:
Gle, ukucas 0800 9000 i tam tocno saznaj pa nam svima javi tocnu informaciju, ja sam iznio svoje misljenje kako bi to inace trebalo funkcionirati. Svaki uredaj koji sam do sad kupio jamstvo mu je pocelo trajat OD datuma kad sam ga platio. Tako je, kupcu das sve sto si dobio uz paket i to je to.
|
Evo da vam javim dobio sam tablet. Znaci nesto manje od 2 tjedna je trebalo da dode. Jako sam zadovoljan
|
A jebem ti život izgleda da jedini ja danas nisam dobio tablet :(
|
Nije 3G. Ima samo microsd utor, nema SIM. Inace i meni danas stigao uredaj. 4.0.4. gore, radi vise nego zadovoljavajuce.
EDIT: Dostavio tablet poštar koji mi vozi HP ekspres pakete. |
I meni došao danas :) produžio 10.2. Btw, ima tko saznanja možda o onom ubuntuu za tablete? Htio bi to malo iskombinirat s ovim
|
Kod mene ovdje uokolo Overseas skoro kod svake trece kuce,ali meni nista... :suicide:
valjda ce iduci tjedan... |
Meni donio obični poštar, još se počeo raspitivat kak da i on nabavi :D
|
hm, meni isto donesao postar i to onak u original pakiranju, nista dodatno zamotano. samo zaljepljena prozirna folija u kojoj je bio jedan mali papiric sa podacima za dostavu, datum i bar kod. nadam se da je to dovoljno jer sam to poslao tako tipu. nije bilo nikakvog dodatnog papira ni jamstva, a ambalaza je origigi zaljepljena sa samsung naljom bila pa nisam htio dirat.
Unutra ima papirić sa jamstvom od Mobisa. ;)
|
Meni je dosao danas Samsung Galaxy Tab 2 narucen 11.02.2013
Nego pitanje..jel se rootanjem gubi garancija? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja nemam unutra nikakav papir od Mobisa. Samo kratka uputstva i jamstveni list ali nije ničim ovjeren. Meni izgleda da kutija uopće nije bila otvarana tj. još je imala one tvorničke sealove na sebi. Jedino ima naljepnicu s vanjske strane na kojoj piše da je uvoznik T-Com Hrvatska.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Stigao Zamzungić bez 3G-a. :(
|
Pa ak ima jamstveni list unutra, lijepo u najbliži tcom centar i nek ga popune.
|
Citiraj:
(u biti ima, tako je mali da ga nisam ni skuzio u kutiji..naravno nije nista ovjereno). |
Kaj sad, ima il nema? Veličina je nebitna. Odneseš u njihovu poslovnicu i nek se oni bakću s tim.
|
Evo što su mi odgovorili iz SZK:
"Pozdrav, nije potrebno ovjeravati jamstveni list već samo sačuvati račun na kojem će se navedeni uređaj naplatiti. To vrijedi jednako kao i jamstveni list." |
mogli su dat neke slušalice uz njega :/
|
Citiraj:
Ali vjerujem da ćeš na XDA naći dovoljno informacija, step by step - više manje.. Citiraj:
|
Ako pređem sad na Optimu ili neki drugi provider sa tcoma, jel oni brisu moje korisnicko ime i sve podatke vezane za njega( spajanja,koje pakete sam imao...) ili ako se nekad vratim na tcom, dobijem isto korisnicko ime kao sto imam sad?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:29. |