![]() |
Kolko vidim, BalkanElite pao, sad je v2, treba se nanovo registrirati.
|
Zašto jednostavno ne odustanu kako su već najavljivali.
|
jedno priglupo pitanje...
odakle nabavit materijal uopce vise. nekidan sam bio na tpbu i pokupio kisu smeća, ima li nesto javno a da je ok? rijetko ista nabavljam vec dugo pa nisam bas u toku... |
Citiraj:
|
Ima igdje nešto više HR epub/mobi materijala? I općenito što koristite za nabavku epub/mobi materijala?
tnx |
Citiraj:
|
gdje ima kvalitetnog 4k materijala za skidati ?? fala:beer:
|
Na HD-Bits ima dosta 4K kolko vidim
|
Kakav loš FLAC... FLAC je losless i uvijek zvuči isto. Ako nije isti kao s CD-a, radi se o upsampleanom mp3, dakle to nije FLAC.
Teže je čuti razliku ako se iz (normalnog) FLAC-a napravi vlastiti 320kbs mp3, tu treba dobra oprema, ali smisao FLAC-a je baš to da se ne igra en-ten-tini sa mp3 upitne kvalitete nego da sve bude bit-perfect. Ono na što treba paziti je da se ne radi o digitaliziranom vinilu, to se često događa na nekim izvorima. Vinil ima svoje čari, koje se uglavnom izgube digitalizacijom, osim ponekad ako je savršeno odrađena. Znak pouzdanosti da je FLAC normalan je ako ima priložen .cue sheet i eventualno rip log. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://www.reddit.com/r/Piracy/comm...oading_ebooks/ :chears: |
Citiraj:
Ako ti treba dodatan info, javi se na PM da ne spamamo ovdje. |
Ima gdje crtića sinkroniziranih na HR - što novih dugometražnih, što starih epizodnih.
|
THR po meni..
|
HR sink crtića ima kod mene na VHS kazetama
(signal je uvijek bio vrhunski) vrlo rado bih se potrudio izvrtit stotine tih kazeta i prebaciti u digitalni format, jedino što zauzvrat tražim je da mi netko od iskusnih sastavi listu: što mi treba od opreme (hw/sw/điđe/miđe) i kako ... rez po rez :D aj, živili PS bacio sam vcr pa ne mogu niti pogledati, a kazete mi zauzimaju cijeli ormar, ... kao.... jednog dana će mi trebat' ajooo kad se sjetim premotavanja. ajd, imam vremena, mogu ja to. :) pro bono |
Citiraj:
Treba ti taj vcr što si bacio i neka video in kartica s pripadajućim softverom. |
Citiraj:
|
Moji izvori su thr i partis..
Jel ima kakvih srpskih i bosanski sajtova? |
Citiraj:
|
Što je sa thegft.org? :(
|
Citiraj:
https://www.reddit.com/r/Piracy/comm...shutting_down/ |
Citiraj:
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
Šteta, meni je čak bio ok. :(
|
Od kuda nabavljat muziku? Od kad je what.cd pao nisam nista novo skinuo
|
Redacted (Torrents: 1,346,363) i Apollo (Torrents: 728,673)
|
Citiraj:
nemam vcr, nemam tv karticu (niti grafu sa inputom), ne znam koliki mi hard treba da bih N kazeta po 4h prebacio u digitalni oblik ...pustio bih da radi kazetu po kazetu u kompletu, kasnije bih pregledavao i sjeckao ofrlje sam naletio da bi 1 kazeta (4h) bila 0.25TB (raw) ili ima neki "on the fly" codec :stoopid: :beer: |
|
Za igre preporuka...vise za konzole
Edit ....na rarbg ima velik izbor igara za ps4... Na partisu slabije... |
Citiraj:
Jesi probao baš taj uređaj? Ja imam neku capture karticu i nezadovoljan sam slikom, imam neke smetnje što na izvoru nemam. Pa bi uzeo nešto provjereno. U svakom slučaju tnx za upute, iskoristit ću ih i ja :) |
Nisam probao taj uređaj.
Jedino što možeš je pogledati komentare ljudi na ebay-u. https://www.ebay.com/urw/USB-Video-C...m=230874570599 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:35. |