![]() |
|
Meni je mjera ona još manja žličica, ona kaj u bircu dobiješ za kavu :)
|
|
Citiraj:
|
nekad si bio covjek :)
|
Treba malo i na zdravlje mislit heh :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
u ova dva dana požderao i boga i vraga :D
od 1.1. do sad skinuo 9 kila pa si malo dao oduška :D |
Ko je postavio pitanje o liniji? :D
Ja sam se usvinjio, totalno. Baš danas računam. Za 10 mjeseci sam dobio 17 kila. :) Sa 80 došao na 97 kg. |
Znači ko i većina,za Uskrs sam vodio holokaust sa odojcima,janjcima,šćunkicama,francuskim salatama,mladim lukom,hrenom,rotkvicama,jajcima,kolačima.....a o težini ne brinem :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jedina zamjerka ili nedostatak napomene koji ja imam ovom receptu je to da nije nigdje navedena sol, a meni neukom to nije sinulo, pa je ipak falila ta zerica stiha u njima. |
Citiraj:
|
Piše pola. :p
Citiraj:
|
Danas pada ultimativno preŽderavanje omiljenom papicom-pire krumpač, paradajz sos i junetina iz juhe:D
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Upravo sam se ubila u trgancima sa šunkom. Trgance sam napravila od brašna, soli, jaja i vode. Na masti malo prepržila luk, dodala šunku na kockice, malo prodinstala, zalijala vrhnjem, malo soli i papra. Trgance skuhala u slanoj vodi i sve skupa pomiješala.
Baš je lijepo bit na godišnjem, barem imam ručak u neko normalno vrijeme :D Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
http://kuhari.com/recepti/brze-kiflice-sa-sirom/?print Code:
Citiraj:
Uglavnom, a propos te soli, to umutim zajedno sa brasnom i praskom za pecivo u ovom prvom koraku? Da me sad ne podbadaju ovi zluradi komentatori, ccc... :p |
To krivi onoga ko je stavio link od kuhara, ja sam dala recept sa coolinraike, tamo piše dodati sve ostale sastojke :) Ali kiflice uvijek odozgora možeš posipat sa soli pa nisu bljutkaste. Ja sam jednom napravila kruh bez trunke soli, sva sreća da nisu nikakvi gosti dolazili :roller:
Da, sol ide u prvom koraku. |
Citiraj:
|
|
Meni taj kebo izgleda identično kao i svaka druga pašteta koju ostali naveliko kupuju!
|
Molio bih da stavljate lokacije kebaba sa pravim mesom, a ne ove paštete i mesne nareske.
|
Kaj ima takvih u ZG? :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:08. |