![]() |
|
|
@ Fatal : zašto tako rani oproštaj ? Na balkonu je u burencetu još desetak kila kiselog zelja i upravo se radi sekeli gulaš za sutra. Barem jednom tjedno je za večeru salata od kiselog zelja s kuhanim grahom i bučinim uljem ( znam da ti to ulje zvuči kao fantastika, al' moraš jednom probati ).
Nakon dobrog ruženja u npr. lipnju, tak dobro sjednu dvije, tri sarmice pred jutro... zašto imamo škrinje za duboko smrzavanje ?:goood: |
|
|
Citiraj:
Tek sad pojela neki sendvičak, šunka, sir, kis.krastavci u onom pecivu pužić, ako se netko sjeća tog peciva uopće, veliko je za tri griza :D Za desert par fritulica kaj je ostalo :fiju: |
Citiraj:
|
ako je vruća mast beton, a tava role... onda je :D
|
Kakvi jazavci pa mi s PC-E smo osnivači tog trenda,TUŽIT!
|
Danas brza hrana-domaći kruh, kuhana jaja, kuhane kobase i senf:)
|
Danas poriluk i rebrica. :p
|
Citiraj:
Si pokušo rolanje niz stepenice s natpisom "djeco ovo ne pokušavajte kod kuće"? :D Danas junetina u saftu + žganci + puterica.:) |
Citiraj:
Neku večer smo susjeda i ja vidle lika iz "klase opimist" kaj se spušta s rolama niz takvu nizbrdicu da nemre stat....bilo bi zanimljivo da mu je s druge strane došao auto...mislim da bi taj imao više poveza nego ti :) Sinoć sam radila neka peciva punjena sirom i kečapom pa danas to bilo za gablec, a sad jedem sendvičak. Danas dan suhe hrane. Ah i tak mi se jedu kolači a nitko ne zove cccccc :nono: |
nije problem u neznanju, nego u truplu od 100+ kg i nesjedanju na role par godina + odmah na rampu :D
eto di je problem :) |
Citiraj:
|
Ja imam role (i sve one silne štitnike) no stala sam na njih, možda, triput :D. Bojim se i ne mogu se nikako opustit tako da sam odlučila da to rolanje nije aktivnost za mene :D
A od danas pa idućih tjedan dana mi je "tjedan suhe i brze hrane". Selimo se pa krečimo stan...i sve što ide uz to. Jučer smo počeli a ja sam već sad umorna ko pas :( Ovo će biti idealna prilika da isprobam onu Chello pizzu :fiju: |
Danas rizi-bizi, pohani domaći ćiknšit i kristalka:)
|
Kaj nis od zderonja?
|
Citiraj:
|
Danas sarma. :p
|
Citiraj:
|
A taman parada postala aktuel :D
Danas pohovani bataci grah salata i juneća juhica :) |
Ja obožavam rolanje, samo u zadnje vrijeme nema nešto dobrovoljaca koji su raspoloženi za tu aktivnost...pih
Danas za ručak goveđa juha i carbonara. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Aj,ni uskrs tak daleko.... Danas 3 čevapa kaj su preživjela iz Konzuma i neko tjesto....kontam si lignje napast al pare su problem ovaj tj :D |
Ja sam ubio lignje iz bakine kuhnje. :p Stvarno imaju super brzi catering. :)
|
Citiraj:
Meni iz pronta dođu u prosjeku za 20 minuta! Damn dijeta, sad bi lignje potamanio sam tako, a kad njihove pojedem sa pomfračem i tartarom nemrem niš strpat u sebe više. Čak i lepinju ostavim za večeru onda jer mi ne treba uz klopu i previše bi mi bilo! |
Jako jako dobre. :) Doduše danas su malo ukenjali tartar. :) Ostatak je prva liga.
Lignje su bolje nego u protnu, a pomfrit je sto puta bolji. :) Cijena 30kn. |
Grah by syss, odličan :goood:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:20. |