![]() |
Citiraj:
|
|
Odlično ! I moje Dorset naga s Ebaya su vani...:goood:
Nažalost ni jedna Scotch bonnet mi nije izašla od sjemena iz listopadskih plodova. Nisam valjda propisno sušio tj. sušilo se u plodu a ne vani na tanjuriću. Gdje ćeš s njima kad porastu ? Na balkon ili na grunt ? |
Dio na balkon, a dio na grunt kod drage. :)
Daj mi još jednom reci koju si ti nama vrstu dao? Jedno su bili mađarice, a one druge? Imaš možda nekaj ljuće pošto sam se na ono kaj si isfurao priviknuo. :D |
Citiraj:
Mogu ti dat jednu Dorset nagu ali nju nemoj dati na grunt već je drži na balkonu ( osim ako za vrijeme godišnjeg nemaš nikoga tko bi je zalijevao). ps. dobro je da si se priviknuo. Znači da je dealer dobro obavil posao i sad ti treba nešto jače "da te pukne"....:D |
Bilo bi super! Ak nist transakcija na zderama! Ja pive platim. :p
|
@flare, sve se možemo dogovorit ;)
Za ručak bili faširanci, pire i špinat :D |
Danas vratina u umaku od sira i šampinjona....
Dobio na poklon 3 tegle iz južnog komšiluka.....kao fefače srednje ljute(je da,sutra kad sjednem na WC ću se lansirat u stratosferu :D ),neke male male papričice baš okrugle....ljute ko sam vrag....te njihovu malo veću braću i sestre koje su malo manje ljute :) kak nisam baš hard core igrač ko većina tu,spreman sam ih žrtvovat na Žderama :) |
|
mrtve :D
|
Citiraj:
|
Meni i jelcu su niknule. :)
|
|
Citiraj:
Di ih držiš i u čemu? Stavio si naklijat? Zaljevaš? @ Jelc lajk za zastavice :) |
Svaka čast, baš dobro izgledaju ! Bit' će svježe paprike za donijeti na Žderonje krajem ljeta...:goood:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@ panorama - nemam expres lonac :)
Danas za gablec - ćevapi iz lokalnog restorana od kud inače naručujemo gablece na poslu. (Kameni kut). Ćevapi su bili ok ali je lepinja bila prestara i žilava. :( |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
znaš di buš dobil flance, u Bistri ...:D a i bliže ti je do grunta. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Najbolje da ja tebi donesem jednu zrelu pa ti eksperimentiraj...:goood: |
Citiraj:
|
|
@panorama zamaskirana slika ti je mrak :goood:
Danas je dragi došao prije mene s posla pa je napravio lepinje, koje su ispale božanstveno mekane. Zdinstao je piletinu, koju je prije marinirao sa ljutim papričicama, ispekao na sezamovom ulju, uz dodatak kukuruza i inih slatko-kiselih umaka. U vruću lepinju ide sir, majoneza/kečap, salata, kiseli krastavci i to meso....ubili smo se, bilo je prefino :goood: |
panoramček je gengsta :D
zamaskiran, a otraga se zelene biljčice :D :beer: volio bi probati ta tvoja čuda :D nedavno probao habanera. bilo je.... fino ! :beer: |
Citiraj:
Za noćne pohode u friđu je uvijek flaša Jamnice. volio bi probati ta tvoja čuda Dođi na Žderonje. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:50. |