![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Bravo, to je klopa. Ja maloprije na kukuruzni namazao domaći hummus ;) Jako fino, kaže žena da je bolji od kupovnog :D Citiraj:
Ali imao sam prilike prije probati, dr. pepper i mt. dew sokove. dr. pepper su mi svi odreda preslatki, kao i sve od coca cole (općenito ameri sve te sokove nenormalno zaslađuju), tek mi je jedan mt.dew bio za prolaznu ocjenu. Meni je sky cola bolja od coca cole pa ne znam koliko sam mjerodavan za američansku pijaču :D U tom foodnesu sam uzeo nedavno hershey's čokoladni sirup, jako fin, ali opet, nije da ovdje nema dobrih. A1 umaci za steakove i barbecue, to bi trebalo biti dobro. |
U američkom kampu u kojem sam radio, bila je lista što djeca mogu unijeti sa sobom, i na listi svega što sadrži šećer, Mt. Dew je bio na vrhu :)
Inače mi ti sokovi američki nisu valjali. Pink lemonade mi je bila super i Arizona Ice Tea u kanisteru se pila na hektolitre :) Probaj Irn Bru ako ga još ima u Foodnessu. Škotima je to familija slala u Ameriku jer se nije moglo nigdje nabaviti... |
Meni je dr. pepper djelovao puno slađi, a sad to što mi je od njih bio najbolji mt.dew, ne znači da je dobar općenito :D
većinu te cuge sam već probao prije, u foodness sma do sad dva tri puta navratio iz znatiželje, da probam taj famozni ben&jerry's, usput uzeo svaki put po piksu dvije nekog soka, i sad zadnji put taj čokoladni sirup. Ne znam, preskupo mi je to sve skupa za junk kojeg i kod nas ima u izobilju. No možda se zaletim probat one nachose i neki od chipseva. Zadnji put kad sam bio, cura prije mene je iskeširala cca 300 kn za te čipseve :D |
Od čipseva, obavezno probaj Guinness
|
Citiraj:
|
U nedostatku nekog home made ajvara, sinoc njuskam po Billi. Prije bi obicno uzeo Vitaminka ajvar, ali sinoc vidjeh Billa ajvar, 500g za 25 kn. Rekoh, ko ga ebe, uzet cu ga pa makar i u smece s njim ako ne valja.
Na kraju mi je bio toliko dobar da sam u sebe natrpao pola :D Pakiranje je ovakvo (s Billa naljepnicom naravno) i dajem preporuku! ;) |
opa... novi igrač.
de ti nama sliku specifikacija tko, otkud i za kog ;) |
Citiraj:
Što se ajvara tiče, još uvijek nisam našao ajvar s kompletnijim okusom od onog kojeg Vitaminka radi. Više ni ne isprobavam druge. |
nisam vidio di je to reko, ali više se ničem ne čudim :D
|
Jeste bili u Ameriki i tamo ih jeli??? Pa to je šećer i mast... pa bolje su krafne od lokalnih kvartovskih pekara...
|
ja jedem samo hrvacke proizvode koji su američkog porijekla!!! sram te bilo istid isto!!! :D
|
Ja sam te pitao za orginal krafne iz Dankin Donats :) dakle nisi... smeće sa velikim S. Nije ni čudo da im drotovi imaju 400 kila bez oružja :D
|
ne vjerujem ni ti čak ni kada eventualnu istinu pričaš :D
|
Donešču ti ih iz Amerike drugi puta :)
|
Citiraj:
Dunkin Donuts, bagels i njihov kremasti sir bih odmah potpisao da se ovdje pojave... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Meni je za sada jako dobar onaj neki ajvar iz kauflanda vita doro ili kak se vec zove. Medjutim, ajvar kupim valjda piksu dvije godisnje jer svake godine radim domaci.
Krafne kod nas u pekari s pekmezom ili filom od vanilije i gore cokoloda, to je win :) Ove americanske donut kombinacije s rupom u sredini... Jos nidam probao neku koja valja. Nisam jeo u DD, ali ako u njima nema prave file nego samo izvana, brijem da mi se ne bi svidjele. |
Nažalost, naučio sam na teži način da su EU Dunkin Donuts obične prčvarnice. Još mi je nedavno u Berlinu bilo čudno kako pored punog centra nikog živog nema u Dunkinu.
Pitao još par ljudi koji su jeli u Americi, pa u EU i dojmovi su bili isti. Nije ta rupa bitna toliko, to tijesto je toliko mekano i fino, a punjenja i preljevi su jednostavno fantastični, koliko god bizarne kombinacije bile. Peanut Butter Creme mi je možda i najdraža bila. Sastojke je možda bolje i ne gledati.... :) |
ajvar... mama's iliti konzum sa zlatnim slovima.
ja kupovni bolji probao nisam. krafne... uzmem bilo koje što jeftinije u što većoj količini :D |
1,99kn komad od žitoproizvoda kod nas :)
|
Konzumove u duplom nacionalističkom pakiranju isto nisu bile loše :) Ne znam jel ih ima još
|
Kod *pripadnika albanske nacionalne manjine u domjanićevoj vrhunske brijem 3kn :D
Molim lijepo moderatora da uzme u obzir da ***** nije uvredljiv naziv za pripadnike albanske nacionalne manjime u HR. Hvala :D Mod: Je, uvredljiv je...stoga ;) molim :) |
Ja zadnju put uzeo prije par mjeseci neke na akciji u lidlu čini mi se. 12 komada za nekih 8-9 kn.
Fino ih doma prerezao i pekmez, nutellu i kremu od vanilije po njima i udri :D Danas budu sunčanice, dobio jučer isporuku friških iz zagorja, ogromne su :) |
Citiraj:
Nisam stalker, al brate ti si nešto dugo bolestan... |
ma nanizalo se... upala grla, pa mi doktorica rekla da sam zarazan i da ostanem 3 dana doma, došao na posao i vrlo vjerovatno zarazio kolegu, on to vukao par dana i valjda opet zarazio mene i sada smo obojica u kurcu totalnom :D
|
E, a da ste se malo suzdržavali ...
|
ma riješeno sve sa prvom tranšom masnog kruha, a sinoć i sa drugom (2 velike i 4 male šnite) + dodatak graha sa suhim rebricama, kožicama itd. za tak dvoje ljudi bi reko odokativno i piksa kiselih krastavaca.
zvuči puno, ali BOLESTAN ČOVJEK!!! :D |
Siso nema ljubljenja s kolegom kad si li-la s zdravljem...:D
Jučer pala pizza,a i danas će...ljute papričice iz vrta i neki sir nabacio gore,inače baza je pizza iz lidla! :) https://www.dropbox.com/sc/za7kjvihc...KKcxnQI44oIi3a |
:D :D :D
|
|
Ifff, jaka stvar. Ja pojedem to sve i još pol đambice :)
|
|
Citiraj:
Citiraj:
|
200g sirnice, 200 zeljanice, 300g bureka i litra jogurta. Nakon toga porcija pravih sarajevskih cevapa u lepinji... Taman 30min.. 'Sarajevski gablec' ..eh to su bili dani.. ..Bolje da nisam dolazio na ovu temu.. Sad moram do frizidera..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I na steak :D |
Da da da,i steakove mada sa njima baš i nisam bio oduševljen :D
Al šta god od junk fooda još uzmeš opciju deep fried :lol2: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:40. |