![]() |
Da, ovo je istina jer sam instalirao win 10 neki dan i nisam skužio o čemu se radi kad ono digitalni potpis (slika) hardwera.
|
pozdrav, ne znam dal je tko korisnik stranice torrenthr.org, al da pitam. zanima me da li je zadovoljan stranicom? ima li smisla registracija tamo? kakvi su uvjeti oko ratija? inače sam dugogodišnji korisnik partisa, ali mi fali ponekad neki crtić sinkroniziran na hrvatski (pogotovo ovi malo stariji)... kakva je tamo situacija s tim?
|
Citiraj:
|
Dobra je stranica, staff hoće pomoć. Bar su meni pomogli svaki put. Samo se pridrzavaj pravila i sve 5
|
Ma ja sam tamo dva ili tri puta gubio članstvo.. ne logoraš se mjesec dana gubiš... Ljudi ne seedam, ode Ratio...
Gdje crtice sinkronizirane nabaviti? |
Cro Bytes još do 01.09 ima rasprodaju :) hnr free i double up. Ima tamo HR sink dosta toga.
@mob |
Daj napiši konkretne linkove ebemu
|
Ako trebaš invite - samo šibni PM.
|
Šta je sad CroBytes, prvi put cujem?
Kakva su pravila s ratiom? |
Citiraj:
@mob |
A ništa onda, nije da mi nešto baš sad treba da bi htio skinuti prije nego ode, nego općenito me zanimalo više HR sadržaja. Bit će onda i THR dosta.
|
Na CBTu nema niš kaj nemreš naći na THR. Dapače, CBT je uvijek imao manji izbor.
@mob |
ocem neki music tracker, imam thr, bit-hdtv, torrentleech...
|
Citiraj:
Na CBT ima hrpa FLAC glazbe koje nema na THR. |
Da, ima 893 vs 875 na THR-u + sto je na thr-u vise od pola mrtvo ili trenutno bez seedlera. Na CBT je svih 875 odmah dostupno.
|
Jel cbt treba invite? Nisam probao pa pitam
|
Treba. Ali probaj se sada regati budući još 10 dana do gašenja. Nazalost nemam ni jedne. Imao sam ih 15 i mislim da su mi ih ukinuli iz nekog razloga...
@mob |
cek, cijela stranica se gasi? ili zatvaraju registracije?
edit: probao se regat, kifla, trazi invite kod, ima ko? |
Da. 01.09. prestaje postojati. Sad traje HnR free i Double up period. Sad se masovno cucla dok još radi. I sam sam potegao neke 80GB+ torrente :D
@mob |
Provjerim ujutro, sad sam vec u krevetu pa javim ako nisi riješio..
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
Citiraj:
A i u zadnjih tjedan dana sam podijelio pozivnica više nego u protekle 3 godine. Nego, ponavljam pitanje. Ima li neki no-ratio tracker sličan CBT-u (znači malo labavije od THR-a, otamo sam dosad skidao samo kad nisam našao na CBT-u)? |
Citiraj:
|
BalkanElite otvoren za registracije.
|
ima'l ko preporuku za doooooobru lokaciju za mobi/azw ebookove za Kindle? Na engleskom.
|
Ja uglavnom trazim na mobilism....
|
Citiraj:
https://cse.google.com/cse/publicurl...64:dznewka3cca |
MoreThanTV ima intervuje za nove članove svaku zadnju nedjelju u mjesecu. Više informacija!
|
Citiraj:
Možda sam neki fenomen pa imam zajebano dobar sluh. :lol2: |
Ili umišljaš?
Ja za slušalice koristim HyperX Revolver, dok za zvuk Sony strdb940, naravno nakon što sam sa lemilicom ispravio sve greške zbog starosti :D Radi perfektno. Opet, ovisi o načinu snimanja, dobi snimanja, žanru muzike...mislim probaj si sam staviti par stvari, i gledaj koje ćeš pogoditi, jer ćeš teško. Druga stvar meni osobno na klasici, tu osjetim razliku. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:04. |