PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

Ammy 06.03.2012. 22:12

Te sam danas jela....ma oni treći, žuti i roza medeki su, spužvasti malo...joj pa di ti živiš :p

Ovi: http://online.konzum.hr/products/50013213

syss 06.03.2012. 22:26

znam ja na kaj ti misliš, ali pravi žderonja ignorira te ženskaste pjenaste medeke u startu!!! :D

Ammy 06.03.2012. 22:30

Citiraj:

Autor syss (Post 2116835)
znam ja na kaj ti misliš, ali pravi žderonja ignorira te ženskaste pjenaste medeke u startu!!! :D

Sad sam duboko uvrijeđena :(

A osim toga sam žensko pa volim ženskaste fency šmensi stvari :roller:

syss 06.03.2012. 22:34

onda si kupi ovo :D :D

smajlići na stranu, to je fenomenalno... zanemari inicijalni miris, koji je great da se razumijemo, ali poslije... mmmmm

ajmo sad banajte me sa teme :D

Ammy 06.03.2012. 22:38

Citiraj:

Autor syss (Post 2116843)
onda si kupi ovo :D :D

smajlići na stranu, to je fenomenalno... zanemari inicijalni miris, koji je great da se razumijemo, ali poslije... mmmmm

ajmo sad banajte me sa teme :D

Letit ćemo u duetu, ali da imala sam to...fantazija :D

Amdejac 06.03.2012. 23:57

Popodne svratio do mek Persa i pojeo špeksi sendvić. Poslije mi bilo žao kaj nisam uzeo zloburger.
Sad ubijam špek, ajvar i topli friško pečeni domaći kruh.
Iza toga domaća pivica pa u krpe. :D

trouble 06.03.2012. 23:58

Danas sam si uzel carsko iz konzuma te napravil doma graha salate :D

Nego,bumo neke ždere skrojili? Jel nabavil ko Paradu? :lol2:

buljo 07.03.2012. 00:13

Lako za ždere parada je problem :D
Ako to upali to će bit valjda jedne od jačih ždera od kad su me ždere prvi put vidjele. :)

Danas kolega i ja u pauzi faxa vraćamo se sa pive i pričamo kak smo gladni, upadamo u učionicu i google.hr i tražimo pizzeriju, zovemo Pizzeria 6 i dofurali nam pizzu na fax.
Pizza je bila čist ok.

flare 07.03.2012. 09:16

Jučer sam se ujutro digla malo ranije pa sam skuhala dva ručka prije posla : Tortilje s piletinom i povrćem - to sam jučer klopala :chears: a za danas imam piletinu u umaku od senfa i njoke. Uz to salata od matovilca s bučinim uljem :goood:

A za gricnut između imam ananas narezan na kockice i nar :fiju:

Mad_Duke 07.03.2012. 09:53

Citiraj:

Autor Ammy (Post 2116558)
Joooj meni ti finoooo, javi dojmove :)

Meni super. Radio po ovom

brašno + prašak za pecivo + razmrvljeni margarin + malo vode umijesite tijesto. Stoji oko 1 sat.
premazati pleh, prekriti tanko razvaljanim tijestom. Slagati poprženi špek pa onda sir i na kraju nadjev.

nadjev:
8 jaja
4 dcl kiselog vrhnja
mljeveni kim
muškatni oraščić
papar
vegeta

tijesto:
250 brašna
100 margarina
otprilike 1dcl vode
sol
prašak za pecivo

__

Slika je bzvz, ali kaj sad
Pohrani.com

Jelc 07.03.2012. 16:09

Juneći saft sa mrvicom chilija, palenta i kristalka:)

listerstorm 07.03.2012. 17:52

SARMICA:zdero:

Ammy 07.03.2012. 18:45

Danas je dan sendviča :)

Sad za večeru palačinke sa čokoladom i zapečene sa sirom, ako kaj ostane sutra nosim za gablec jer sam na terenu a Kutina ne nudi baš nešto za jest po mom guštu, barem oni koji dostavljaju na našu lokaciju :D

Mad_Duke 07.03.2012. 18:51

Danas za večeru paprikaš sa piletinom :)

trouble 08.03.2012. 15:10

Sinoć sam nakon Apoela,3 pive i 3 rakije ogladnio i naumio poharat Mek....al sam reko dovraga to sranje ajmo na domaću kuhinju pa je ispalo ovo + raženi :)

A danas,ostalo mi graha od bake od jučer,zgrijao,nasjekao one ljute slavonske kobasice i pomješao,gore crvene paprike i da viš urnebesa :D

Jelc 08.03.2012. 15:30

Danas domaća pizza sa punjenim rubom:)

Ammy 08.03.2012. 19:16

Joooj pizza. Ja sam tak gladna, maloprije došla doma i opće neznam kaj bi jela, a od neke pripreme i nisam jerbo sam svirnula :roller: pa me sve boli i niš mi se neda. Danas sam pojel 4 zapečene palačinke i nisam bila nešto gladna jer od jutra nije ispalo onako kak smo si kolegica i ja zamislile pa nam je i jelo prisjelo :(

panoramix 08.03.2012. 19:18

Citiraj:

Autor Ammy (Post 2118216)
Joooj pizza. Ja sam tak gladna, maloprije došla doma i opće neznam kaj bi jela, a od neke pripreme i nisam jerbo sam svirnula :roller: pa me sve boli i niš mi se neda. Danas sam pojel 4 zapečene palačinke i nisam bila nešto gladna jer od jutra nije ispalo onako kak smo si kolegica i ja zamislile pa nam je i jelo prisjelo :(

Ajde, ajde. Moj je pomoćnik upravo zamijesio tijesto za pizzu pa uskoro krećem u proizvodnju...kreni i ti.
nemoj da mi Organ gladuje...:D

Ammy 08.03.2012. 19:21

Citiraj:

Autor panoramix (Post 2118217)
Ajde, ajde. Moj je pomoćnik upravo zamijesio tijesto za pizzu pa uskoro krećem u proizvodnju...kreni i ti.
nemoj da mi Organ gladuje...:D

Organ je na poslu, a on sigurno ne gladuje :D

Ja bi trebala nekoga ko bi se sad brinuo o meni i tko bi mi danas nešto skuhao :D

Jelc 08.03.2012. 20:21

Bude on nekaj skuhal kad se vrne doma:D

Ammy 08.03.2012. 20:48

Pa do tada umrem od gladi :(

Napravila sam tijesto za pizzu, razvaljala u pravokutnik i tjesto premazala mješavinom milerama, sitno sjeckanih kiselih krastavčića, mrvičak ulja i soli pa posipala ribanim sirom, zarolala u roladu narezala na šnite (onak ko ružice) složila u pleh jednu pokraj druge, posipala mješavinom morske soli i mediteranskih začina i ubacila u pečnicu i sad čekam :zdero:

I da nikakvog njegovatelja barem na ovaj dan, sjam vas bilo :-P

Jelc 08.03.2012. 21:02

Citiraj:

Autor Ammy (Post 2118279)
Pa do tada umrem od gladi :(

Napravila sam tijesto za pizzu, razvaljala u pravokutnik i tjesto premazala mješavinom milerama, sitno sjeckanih kiselih krastavčića, mrvičak ulja i soli pa posipala ribanim sirom, zarolala u roladu narezala na šnite (onak ko ružice) složila u pleh jednu pokraj druge, posipala mješavinom morske soli i mediteranskih začina i ubacila u pečnicu i sad čekam :zdero:

I da nikakvog njegovatelja barem na ovaj dan, sjam vas bilo :-P

Etotigana i žena...naljulja se na poslu za dan žena, opadne i sad smo joj svi krivi:D

Trebala si nekaj naručit i bog, kaj se zezaš ako ti nije dobro...

Ammy 08.03.2012. 21:10

Hahaha....a kakvo bi ja to žensko bila ak nebi prigovarala :D I niste mi vi krivi to se ja samo malo šalim...zanimalo me jel će se ko javit ili se svi boje organa :lol2:

A htjela sam naručit, mislim vjerovatno i bi da sam se sjetila otić na bankomat danas :roller:

Edit:
Gotov proizvod, jako fino :D

syss 08.03.2012. 21:22

hijaaaaaooo... zakasnih na sekundu, nisam ni gledao :D

pih... bojat se organa, zna da u mom kliju ima pola rezervnih dijelova za onu svoju trulju :D :D

držim ga u šaci!!! :D

Jelc 08.03.2012. 21:31

Citiraj:

Autor Ammy (Post 2118303)
Hahaha....a kakvo bi ja to žensko bila ak nebi prigovarala :D I niste mi vi krivi to se ja samo malo šalim...zanimalo me jel će se ko javit ili se svi boje organa :lol2:

A htjela sam naručit, mislim vjerovatno i bi da sam se sjetila otić na bankomat danas :roller:

Edit:
Gotov proizvod, jako fino :D

Ja u takvim extremnim slučajevima gladi u pravilu izvlačim nožinu i masakriram tablu špeka+ajvar+kruh:D

syss 08.03.2012. 21:32

jep... tko crne-dane-tablu-špeka nema doma, nije niš napravio od frižidera :D :D

Ammy 08.03.2012. 21:35

ooo syss :frend:

Ali ja ne jedem špek i ine delicije, tak da moram nekaj radit za jest :D

syss 08.03.2012. 21:39

Citiraj:

Autor Ammy (Post 2118325)
Ali ja ne jedem špek i ine delicije, tak da moram nekaj radit za jest :D

mislim da ćemo morati ozbiljno pričati o tvojem obitavanju na ovom threadu :D

Ammy 08.03.2012. 21:42

Citiraj:

Autor syss (Post 2118330)
mislim da ćemo morati ozbiljno pričati o tvojem obitavanju na ovom threadu :D

Samo u četiri oka, ništa preko slova :roller:

A ja sam tu da vam keljim kolače i neke malo drugačije proizvode koje možete kombinirat uz meso, špek i ostale mesne delicije :D

syss 08.03.2012. 21:44

znači ti si jednom rječju prilog :D :D :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:54.