![]() |
Citiraj:
@panorama... ono tvoje mljeveno čudo je baš danas bilo na tapeti pri objašnjavanju scovilove ljestvice :) mrak totalni, a još k tome i multipraktik... može u gulaše, juhu, pivu, salvetu, rizlu, kolu :D :D |
Citiraj:
Siguran sam da bi on odobrio takav jelovnik i rado se pridružio... :goood: |
Danas sam radila malo neobične kiflice. Kada se zamjesi tjesto zamota se u vlažnu krpu i namoči na dva sata u hladnu vodu :fiju: Bilo je malo nepovjerenja prema istom načinu rada, ali reko valjda žena zna, mislim na ženu čiji je recept :D Uglavnom, kiflice su ispale fenomenalne, tako mekane i pahuljaste...ma za prste polizat :goood:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
capa, šlapice, krv iz mesa... ništa? :D
|
Citiraj:
E da...slike su na fejsu :D |
za vikend kad dojdem doma ćemo imat poseban foto sešn šlapica i capa, da nadoknadim za prošle slike :D
|
Ajde ajde, meni su tvoje slike uvijek super. A di si sad? Nisam u toku :D
|
Citiraj:
|
tnc-tnc-tnc-thc :D :D :D
|
Danas s Ekipicom idem malo u posjetu Plimi,kod druga nam organa :D
|
Ah, danas pire krumpač, junetina iz juhe i paradajz-sos...ubil bum se ko zadnja njasvi:)
|
|
@trouble najbolja pizzerija :D
Citiraj:
Danas na poslu za gablec kiflice, a kaj će biti konkretno doma, ne znam opće nemam ideje. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja bi odyebo predjelo i uzeo ramstek i pačja prsa, cmoljio bi tamo u restoranu dok ne bi popustili :D
|
Dogovor za ručak je brzo pao :D Dinstano kiselo zelje, pire i krvavice :zdero:
|
Citiraj:
Uzeli jumbicu mix slavonske i lovačke te jednu običnu sa zapečenim paprikama.... opasan overload za nas 4 moram priznat :) |
Bilo je jako jako fino...i predjelo i glavno jelo i desert :)
:chears: za doručak sam maznula par malih bureka koje sam pekla neki dan pa je, čudom, ostalo još par komada. Uz to, naravno, :kafa: Za ručak ću neku ribicu i blitvu s krumpirom :goood: |
Danas ostatak juhe i ostatak junetine sa kruhom i hrenom...jebo ribu:D
|
Citiraj:
Uzmem malu slavonsku, pa malu pikante, pa malu lovačku i do kud stignem. :) |
AMDejac pazi da ne iskliznes s kolosijeka :D
|
Tortilje...zapečene sa punoooooo sira, ubila sam se :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sad prevece mazno jedne lignje u Ragusi a sad slijedi ..... džihad bijelim bez mineralne :lol2: |
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=11Aej...eature=related :D Bez brige, žilav sam ja. ;) |
Danas : Musaka s faširanim i kiselo zelje na salatu s kimlom. Staročeško zimsko kao desert.
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:48. |