![]() |
Citiraj:
Možda je jadranska pastrva ;) :P |
Citiraj:
|
Krvavice, restani krumač, kiselo zelje na salatu, a za desert orahnjača i ajmo reći rolada s pekmezom od šljiva. :)
|
Pohana pileća krilca i friški topli domaći kruh.
|
Pohovani sir :D
|
Ja gibam sutra na breg pa budemo punica i ja probali tu jadransku pastrvu da vidimo jel to čemu:D
|
|
|
Danas ak bog da konačno idem na breg i odmah se radi klasična svinjača-komad carskog (još sam ga sinoć nasolio) i krumpač u pećnici a sa strane još pol kile špinata i domaći kruh.
Rok:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ma nisam kuvo tjedan dana i bila kriza, morao sam biti in-the-zone :D
poždrali žena i ja po dva uvrh tanjura uz prilog graška na brašnu sa koprom, ali to je stara majstor toga :) inače ko ovakav grašak nije probao, neka ga proba :D |
Citiraj:
|
Ja sam danas poput Sysse uzeo 4 šnicla od svinjskog buta, nasolio, u brašno i na svinjsku mast da se zazlati s obje strane.
Ogulio krumpir, narezao na šnite od pola centimetra i u fritezu da se zazlate. Odlijao sam višak masti od pečenja mesa i na to bacio nasjeckani špek, malo ga prepekao, na to sitno sjeckani češnjak i peršin i na kraju zasolio i stavio vegete. Zalijao s vodom i ubacio gustina da se malo zgusne. U vatrostalnu složio red krumpača, pa red umaka, pa red krumpača, pa red umaka, pa šnicle pa red umaka i opet krumpač pa umak, krumpač pa umak. Tako složeno ubacio u pečnicu na 20 minuta na 200 stupnjeva i zapekao. http://my.opera.com/Amdejac/albums/show.dml?id=9552672 Predjelo goveđa juhica sa rezancima, govedina i hren. Žena sebi radi Corn dog, Dip umak i pečene krokete. |
e ovo super zgleda organ!
mi smo također za predjelo imali juhicu od ramstek ostataka... veri najs! :) |
Slike su stare. Nije mi se dalo ponovno slikat. Ali tako uvjek radim i ubijem se ko svinja. :D
Ni ženino nije loše. |
danas : krvava kača iliti krvavica vulgaris, dinstano kiselo zelje i restani.
|
|
Grah. Dan treći
:D |
|
evo mažem palačinke nutellom i gojim se :D
|
Veprić na gulaš uz home made njoke i panorama chili. :p
|
Citiraj:
p.s. - što je razmazano ispod tjesta? Eh, ja sam danas na sarmi, i kolačima... :D |
isao danas kod roditelja na rucak.... bila sarma......
:dobartek::dobartek::dobartek::dobartek: |
Mrtvo tele punjeno s nečim pa obrađeno u rerni...........a sad za desert slijede šnenokle :svrsh:
|
Švoje in forno danas. Za prste lizat. :D
|
Sinoć lagana večera-domaći kruh, sir i vrhnje+kulenova seka jednog našeg forumaša:)
Dans za ručak bude ona šatro morska pastrva i bažul šalata. Od jutra se u snijegu hladi pol gajbe staropramena, pozdrav sa brda Žderonje:D |
Danas mi je drugarica za ručak pripremila jezikovu juhu ! Odličan recept u kojem se koriste sv. jezik, korjenasto povrće, kiselo vrhnje i senf. Ubil dva tanjura uz dodatak Jolokie pa odo' u dreamland. Staročeško sam tradicionalno drmnul prije ručka.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:04. |