![]() |
Citiraj:
|
Jer je druga strana tako poslala
Pitalo ga saljes ko frend ili ko firma |
Pa kao frend mi šalju ne kao firma ...to smo davno dogovorili
|
poslali su 60E sa ukljucenom provizijom a ne 60+provizija
ili nisu poslali friends and family |
Citiraj:
https://www.paypal.com/hr/webapps/mpp/paypal-fees Sent using Tapatalk |
Jel za nove račune i dalje treba ona potvrda od banke kao prije 15 godina
|
Citiraj:
Kako sada svi imamo netbanking to odmah vidiš... Sent using Tapatalk |
Nisam pratio temu pa možda pitam gluposti. Paypal mi je onemogućio pristup accountu jer "ne mogu potvrditi da sam to ja" i traže me da nazovem neki broj u Irskoj. Ne nude nikakav drugi oblik kontaktiranja. Password reset mi je prošao ali opet javlja isto.
Prije nego zauvijek raskrstim s Paypalom, je li netko doživio nešto slično? |
Nemam iskustva s tom njihovom "potvrdom identiteta", ali jesi probao kontaktirati njihovu korisničku podršku? Čisto da eliminiraš da nije neki scam u pitanju
|
Prebacivao ili primao vece kolicine para na paypal? Jesi prije prosao verifikaciju?
Mozda je ovo: New PSD2 Regulations change the way you log in with PayPal. If your mobile number isn’t up to date access will be disrupted. Please check your Profile now. |
Ekipa, narucia san uloske za cipele na fpinsoles.eu 2.7. i platia paypalon (30 eur + 5 shipping).
Od tad ni traga ni glasa, nikakva potvrda na mail, nista. Kontaktirao sam ih na razne kontakt forme i instagram i za sad nista. Proizvod bi treba bit legit, reklamiraju ga razno razni skejteri itd. Medutim ovaj fpinsoles.eu mi je sumnjiv jer me fpinsoles.com i njihov instagram pod EU shop vodi na "https://www.concrete-visionary.eu". Tu nisam narucia jer mi je nudilo dostavu ups-om od 40 eur pa sam naletia na fpinsoles.eu gdje je dostava 5 eur i na paypal invoiceu je ovaj seller: "Seller info Kittybabe trading limited http://www.concrete-visionary.com customerservice@concrete-visionary.com" Dajem im jos vremena jedno tjedan dana, ali u slucaju da se nista ne pojavi, mogu li kako dobit pare natrag preko paypala? Vidim da ima opcija report a problem na paypalu di me onda vodi dalje na "Issues with your purchase -> I haven’t received the item or service". Ako da, koji je rok za pokrenit nekakav proces? :chears: |
6 mjeseci, sto me podsjetilo da nisam nakon 3 mjeseca jos dobio replacement ear padove od ovih: https://www.accessoryhouseglobal.com/ Zasto sam otisao na site? jer su prodavali na amazonu a jeftnije je bilo direktno sa sitea.
Otvorio sam case i dobio pare doslovce unutar minute od otvaranja casea, sto bi reklo da je automatika i da ovi vjerovatno jesu fake neki site. |
Stara kartica linkana na Paypal istekla. Dosla nova kartica na istim brojem kartice i naravno drugim CVV-om. Preko tog Paypala ide npr Netflix, i kontam se odjebati Netflix jer nece moci vise uzimati preko Paypala.
Kad ono Netflix se produzi za jos jedan mjesec. Ispada da Paypal dopusta naplatu preko kartice iako nema CVV broj. To mi se cini malo shady :fiju: |
Mislim da namjerno karticari daju karticu s istim brojem bas zato da ti se ne strgaju takve stvari. Drugacije je ako su subscriptioni vs pojedinacno placanje pa zato vjerovatno se CVV ne provjerava, provjerio se na pocetku subscriptiona. A mozda postoji i opcija da paypal preuzima rizik u slucaju da bude nekih problema, da user ima manje problema, kao sto su neki radili s 3D secure ili tipa placanje nekada davno americanom u mcdonaldsu, nisi uopce morao ni potpisivati.
Anycase, nije mi jasno zasto jednostavno nisi stisnuo cancel na pretplati, tako i tako ce ti trajati do kraja, nece ti je prekinuti. |
Jel imao netko problem da mu ne uspijeva log in na paypal? Jednostavno mi ne dopušta niti nakon promjene lozinke, a da bih im se obratio putem maila traže da se ulogiram. Izbacuje poruku: “ Sorry, we could t confirm it s you”
|
Citiraj:
Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Jesam…preko pc-a i preko mobilne aplikacije. Ista stvar tj. istu pogrešku javlja.
Duže vrijeme nisam koristio pp te sam prije nekoliko dana promijenio mobitel. E sad koliko te stavke mogu utjecat na ovaj problem ne bih znao. |
Citiraj:
Ja sam par problema koje sam imao, tako rješio. Najbrze. Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
nisam dugo uzimao preko paypala, jel moguce da zaracunaju tecaj skoro 8 pri kupovini. vrijednost cca 1100€
|
Nisam dugo uzimao, ali da. Naredi da ti ne radi PayPal konverziju nego banka. Barem je tako bilo prije.
|
PayPal
Citiraj:
Isti problem. Ne mogu ni deaktivirati account ali mogu mijenjati pass. Mislim da je to zbog PSD2, vjerojatno traže poziv i verifikaciju. Traže da ih zovem u Irsku. Otpilio sam ih. Danas postoje virtualne i jednokratne kartice pa mi PayPal ne treba za online shopping. Btw: ja nisam nikada koristio mobilni app |
Baš neki dan (jučer!?) zatražio brisanje podataka i zatvaranje računa.
Pročitao (mislim na monitor.hr) da planiraju izmišljati i naplaćivati neaktivne račune. Nije me zanima da li je istina, ali me podsjetilo da nisam Paypal koristio skoro dvije godine. Od kada su mi privatan trošak naplatili sa poslovne kartice iako sam specificirao sa koje kartice se naplaćuje. Da me nemaju u kvartalnim izvještajima kao korisnika. :) |
Koliko sam ja razumio iz članka, ta nova PP pravila se odnose samo na one koji na PP računima imaju lovu. Nas, kojima je račun povezan s nekakvom karticom i lova se direktno skida s njega, to ne tangira ni 5%.
Ne znam kada sam zadnji put koristio PP. Otkad ima Revolut, napravim si jednokratnu karticu za plaćanja i doviđenja. https://n1info.hr/svijet/paypal-uvod...ti-bez-racuna/ |
Postoji li mogućnost da se napravi virtualna kartica za pp?
Naime imam neku lovu tamo,ali trgovina ne prihvaca pp,a kartice sam otkazao. Postoji li kakva kombinacija s tim? |
Citiraj:
Sent using Tapatalk |
nema ti kod mene kartica,ni novca niti posla,a nekakva bagra mi lapila novcanik prije nekoliko vremena,pa sam sve otkazao i pozatvarao u banci a poslije nisam ima potrebe za njima.
Mislio sam ako ima nekakav app koji moze "napraviti" virtualnu karticu za shoping a da se moze dopuniti paypal kreditom. |
Citiraj:
Funkcionira sasvim normalno zadnjih par godina. |
Citiraj:
Dali Keks traži isto sve ove gluparije kao Revolut? Samo još ocijene iz os nisu tražili. :lol2: |
Citiraj:
I Keks zna tražiti zajebanciju s videopozivom da dokažeš svoj identitet, što puno duže traje od Revoluta koji u pravilu traži samo osobnu i selfie. |
Nisam se toliko baš poružnio :D Zima,hladno pa sam malo pustio kosu/bradu.
Nedavno sam prelazio granicu nitko nije riječ mi rekao. šalu na stranu,hvala na info. |
Diners traži isto selfie
|
Citiraj:
|
account lock
Išao sam nekaj platiti i 2FA nije radio, probao resend sms 3/4x i zalokali akount ,nakon toga su mi smsovi došli -)...
koliko traje taj lock accounta i kako se odloka ,standardnom 2fa ili? hvala traje 2h |
PayPal
Jel ima tko problema sa isplatom (2k eur) novca s paypala nazad na karticu?
Faila transfer i na pbz racun i na revolut. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Isplati u 2x1000 , radit će.
|
Meni već dva dana ne dolazi sms za 2FA. Ne vjerujem da ima veze sa promjenom providera, broj je ostao isti..?
|
Citiraj:
|
PayPal uz 2FA SMS podržava i popularne 2FA aplikacije, pa umjesto SMS-a možete podesiti npr. Aegis, Microsoft ili Google Authenticator i sl. da se ne patite s čekanjem SMS-a.
|
Meni SMS uvik dolazi instant.
|
1 privitaka
Citiraj:
da barem radi klik na "Having trouble logging in?"... a ovaj drugi link za help isto ne radi.. (screenshot) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:49. |