![]() |
Citiraj:
AF navodno isto nema na 13mm. Uostalom senzor je toliko mali da na tih "f2.4" i onako većina kadra bude u fokusu. Ne vidim zašto je uopće upitna legitimnost s obzirom da je slika realno ispala treš (pogotovo nakon njegovog "edita"). Citiraj:
Realno jedina praktična svrha je zamijena za GoPro. |
Citiraj:
Mislis ti si ga percipirao kao vrh tehnologije? OK, ali on to nikad nije bio. Citiraj:
Dodaj tu jos ultra debele bezele i svu silu dostupne tehnologije koja nije ugrađena u njega i dobijes relano stanje stvari:D:D |
Ne znam koliko pratite MKBHD i koliko se slažete s njim, on ima listu 5 stvari kod mobitela koje su mu glavni faktori u odlučivanju go/no-go:
1. Build 2. Battery 3. Camera 4. Performance 5. Display 11 Pro je u svakoj od tih kategorija trenutni broj 1 ili dijeli broj 1 s nekim od konkurenata. To nije subjektivni fanbojizam nego činjenice koje se mogu izmjeriti. Ubaci u računicu još višegodišnju podršku, iOS (subjektivni plus), bezele/notch (subjektivni minus) i ostale parametre koji su (tebi individualno) bitni i dođeš do nekog zaključka. |
Citiraj:
Govorim o istoj ekipi koja danas uzdiže u nebesa 11P, a jučer su svršavali na spomen XS-a. Citiraj:
|
Citam rivju na đi es em areni ajfon 11p za kameru, fotic nije bas top klasa, ne briljira, al dobro bitno je da je u rangu flagsip konkurencije, a ni baterija mi ne izgleda nekaj ekstra, bar ne na papiru.
@bigAdvance, MKBHD je naklonjen ajfonima. Ajfon ne nudi nis novog, neg oni to sve lijepse i pedantnije implementiraju u sam OS i tu beru bodove. |
Citiraj:
|
Citiraj:
XR mislim da ima čak i bolju bateriju od XS, nisam siguran |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Nope, OP finacira i zato imaš poklone. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Pitanje za ekipu koja ga je uspjela nabaviti....da li i u stvarnosti ove kamere izlgedaju tako ruzno ko na slici ili ipak malo neutralnije....(da ne kazem manje ruznije lol)...
Cini mi se po dizajnu da je ovo najruzniji ajfon do sada... |
Nemam ga, ali sam se igrao uživo s njim.
Manje je ružno neg na slikama, brzo se navikneš. Ovaj kvadratni setup sa 2 kamere na običnoj 11-ici mi je ružniji. |
Citiraj:
|
Citiraj:
i taj MKBHD prije sam ga branio, ali mi je dojadio ko posni sir svaki video isti iste fore itd. Njegovih pet se svodi na testiranje mobitela 10 minute te par sati snimanja ujedno editiranja. Tipičan youtube influencer sa biranim riječima da sljedećem eventu dobije pozivnicu da bi se mogao naslikavati. Nisam držao iphone 11 u rukama ne može se reći da sada nemaju neki skok sljedeće generacije izglancaju ostane sitnice te budu rame uz rame s andoridima fino će izgledati ko jaje jajetu. Biraš OS koji ti odgovara i pozdrav sve do neke nove generacije mobitela, a kako je ispao samsung fold načekati ćemo se |
Citiraj:
Kad ja kazem fanboyizam, onda je to izraz koji danas nije (drustveno) prihvatljivo koristiti:D:D Citiraj:
Lagali su da je xs kamera dobra:beer: |
Citiraj:
Отправлено через Pixel |
Citiraj:
11P je noviji i bolji XS. |
meni su sve to nijanse, evo imam oba pa svaki dan malo uspoređujem
najviše napredak baterija, to sam već par puta rekao, jedini i glavni razlog, i razlika u odnosu na xs imam osjećaj kao da imam Plus model ovo ostalo mi je sve bilo dobro i na XS, od kamere do svega, jedino tu ima taj night mode i to je to, al nije mi selling point |
o
Citiraj:
Svaki sponsorhip video se mora jasno naznačiti. Ako nije naznačen, nije sponsorship video i review je legit. Tu nije u pitanju samo etičnost nego i kaznena odgovornost (u USA). |
Citiraj:
Narucen inace ip11 pro max, pa javim dojmove s baterijom/kamerom i ostalim cudesima. |
Treba li imati račun i jamstveni list prilikom nošenja na servis ili u iStyle-u
primaju uređaj po serijskom broju?.Hvala. |
sve imaš na njihovoj stranici
Citiraj:
|
To me i buni.Kako će se datum jamstva na računu i Apple sustava razlikovati ako nemam račun?
|
apple sustav biljezi kad si regao i upalio mob
pa se po tome i navode. |
https://checkcoverage.apple.com/hr/hr/ tu provjeri
|
Ok,hvala.Izgubio sam(žena bacila?) račun ali imam kutiju i onu naljepnicu
ovjerenu od A1 di isto piše serijski broj,znači ne bi trebalo bit problema ako zatreba servis. |
meni je rekla žena u istyle da je dovoljno samo donijet mob, nisam pokušavao, nikad zapravo nisam trebao reklamirat ajfon do sad :D
|
ja sam na ip 5 reklamirao bateriju
ponio račun, garanciju tht na kraju reko, ništa mi ne treba .. samo daj mob i voz ča |
Zišle su Btw već konšept fotke za idući ifon - prema leakovima iz Čajne.
https://twitter.com/BenGeskin/status...691363842?s=19 https://twitter.com/BenGeskin/status...550610945?s=19 Ak to ziher bude tak izgledalo, count me in on the hypetrain Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk |
ovakav stav bi svatko odrastao trebao imat odličan summary cijele smartphone industrije i odnosa prema njoj |
kakav stav @mamutarka manipulirati masom?
Nije mu prvi puta da igra na obrnutu psihologiju. Napisao bi što mislim o dotičnom, ali bi dobio vjerojatno crveni pa ću se suzdržati. Za dva mjeseca očekuj nekakav video da prelazi na iphone te poslije forsiranje apple dok ne izađu sljedeće godine novi modeli androida. Pogledaj mu pod povijest apple, iphone, dont buy... |
Whaaat?
daj procitaj ponovo naslov videa, vjerojatno ti je promaklo ovo “not”, a i pogledaj ga opet cijelog, jer ti je promaklo i to da sad prelazi na ajfon (kraj videa), ne za “2 mjeseca” kako kazes (Znam svu njegovu povijest raznih ajfon bendgejtova itd, nisu ga sad ni pozvali na ajfon event etc. etc. Al to mi je manje vazno za ovu pricu) But anyways, ono sto je meni najvise zapalo za uho je “slim differences” medu mobitelima opcenito, sve su nijanse, kupi sto ti odgovara i sisaj |
@zalosnasova
Ako si ga kupio u a1/tcom/tele2, onda ga nosiš njima na reklamaciju. To je tvoje zakonsko pravo i oni su obavezni primiti ga. Spike 'pošaljite ga u servis' slobodno odhebi. Ako ga ne žele primiti, neka ti to daju napismeno. |
dodali su deep fusion, u beti je sa 13.2 iosom, par primjera
https://pbs.twimg.com/media/EF5Xf0kU...jpg&name=large https://i.imgur.com/0aGPHtF.jpg https://pbs.twimg.com/media/EF5Xf0mU...jpg&name=large https://pbs.twimg.com/media/EF5ewNRU...name=4096x4096 |
Poslovni SE.samo za pozive i mailove koristim na 13.1.1 je trenutno.
Upravo sada čudo- na 39% baterija...doslo mi azuriranje neke od aplikacija i mob se zblesirao ugasio i baterija na 6% u roku 30sekundi. Naravno tek nakon 4tog puta paljenja jer se svaki put resetirao sam... Šta mu je ?? :O |
Baterija je za zamjenu.
|
Baterija zdravlje je na 93% mobitel je star oko 1god.
Upravo ga stavio na punjač i u roku 10 min na 6% na 53% sto je nemoguce. Izgleda da je negdje zapamtio da je bio na39%,, |
Ja isto nisam mogao vjerovat dok nisam prekjucer to vidio na jednom SE.
Baterija na 90% kapaciteta, izgasio se kod updatea aplikacije, jer u tim slucaju cucla puno struje. Kod paljenja osvanula je ona famozna poruka da je throttlean jer se desio unexpected power loss. |
probaj kalibraciju baterije odradit, pusti ga da se isprazni i ugasi, pa ga napuni na 100%
|
Pitanje.
Stavio zadnji update, aplikacija je gmail. Kada otvorim mail, i želim odgovoriti/proslijediti, stoji mi bijela pozadina i ništa se ne dešava, gmail imao update prije 2 dana. Netko koristi gmail app i ima sličnih problema? |
koristim, radi normalno
probaj reinstal app |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:50. |