![]() |
Ja laganicu za večeru, sendvič (mortadela sa maslinama) i mali jogurt, jabuka:)
|
također... svinja, krumpač, majoneza ako zatreba i salata puterica, zelje, kiseli krastavci, gro papra, veliki limun i ulje :)
|
Jučer sam sa curom radio fritule, ali su odmah nestale pa ih nisam stigao uslikat :D
Nego ako će netko radit fritule, ja sam naučio da je najvažnije da ispadne što lijepša kugla jer je onda samo vanjski dio pečen a unutra finooo :) |
Punjeni šnicli u umaku i krumpir.
|
Citiraj:
|
Budući da danas nisam ručao bude lagana večera-domaći kruh, špek, malo ajvara podebljanog chilijem i ostatak fete:)
|
nadam se da nije onaj panoramixov čili jer bu ti cheeroke proradio sve u šesnejst :D
|
meni umak izgleda ko ulje od pecenja + vrhnje za kuhanje, tak i ja nekad radim samo sa naribanom mrkvom, ispadne super :)
|
Citiraj:
|
onda si zadnji put se požalio za probavne probleme jerbo je ono otrov čisti :D
@gore umak... ili baciti štapni mixer nutra ili koristiti kremastije vrhnje za kuhanje (megle 20%) da se to sve malo bolje poveže jerbo ovi otoci ulja nisu nikako privlačni za nepce ;) |
Citiraj:
Napravio sam dvije staklenke još prije par dana sa mrvicom chilija i jedamput promješao da se sve fino prožme, večeras bu taman:) |
zayebavam se, ono ima šmek boli glava dobar... samo je ljuuuuuut u vražju mater.
idući kotlić defintivno sa tim kombiniram jer želim taj šmek pod obavezno nutra. |
Ja sam stavio mali komadić suhog u juhu neki dan i bilo je taman onak da osjetiš da je pikantno ali samo malo:)
|
tvoj komadić suhog i moj kotlić su kao mala bombica vigorove votke vs. svi pijanci rusije :D :D
trebaš to probat matori yebemu... :) |
Citiraj:
|
majka nije imala veze s njima osim kaje rezala sve... svaki vrhunski kuhar nemre sve sam yebiga :D :D
|
A gle, možemo za kakvih dva tjedna-imam u škrinji nekaj vepra i srne kaj treba potrošit-dodaj ostalo pa da vidimo kuha li majka ili ti:D
|
UNTI :D :D
ovo ćemo morat prebaciti na private, a inače pitaj ostale članove da li vole moj recept :D |
Citiraj:
|
dobro to je bio fail... ali samo zato što pjan bio kuvar :D :D
pitaj istog tog šta se desilo za ljeto gospodnje neki dan :D |
Dogodio se vrhunski kotlic!!! :)
Ja zadnjih par dana jedem cuspajz kelj, rebrica, fasirance itd... |
Citiraj:
|
ja redovito spojim i ulje i maslac i ramstek vodicu sa vrhnjem, nije mi se još omaklo ;)
|
Citiraj:
O kakvoj vi to paprici pričate, nisam baš uhvatio? |
|
šunka off, dupli špek in :D
|
Citiraj:
Budući da je domaća šunka... |
Paradajzova juha, rižoto sa šampinjonima i pohana piletina.
|
Neki dan bili u konzumovom internet dućanu i fino uz kavicu kupovali špeceraj. Prezadovoljni smo. Donesu ti do vrata bsplatno jer smo obavili veliki šoping.
Ako nešto nemaju nazovu na mobitel i pitaju da li hočeš nekaj drugo. Donesu u vrijeme kad čovjeku odgovara. Za prvi puta samo riječi pohvale. |
za večeru trivija...podreegosha i gauda.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:33. |