![]() |
Prošljakal čironja od živaca, pljugi i crvenog staročeškog kojim sam zalil peptoran:D
Hitan posao a na prvom kompu kojeg imam za servis prdne matična a na drugom hard...pa sam si uzel čik/staročeško pauzu od par sati dok sam išel otkopat zadnju ispravnu kramu i hard...do onda je bilo 3 ujutro pa se nisam htel gnjavit sa jelom nego sam se pametno napucal slanih čvaraka, kruha i kiselih krastavaca...i evo rezultata:D Kad je bal nek je bal:p |
Citiraj:
Sinoć smo imali mini tulumišku u kleti na MartinBregu,ogladnili smo pa smo imali đihad od pizza svih vrsta,jumbo,regularne,male,mješane,slavonske,quattro.... Dojdem u podne doma a na stolu SARMA :dobartek: |
danas domatja goveđa juha od jučerašnjih ramstek kostiju i kožica, nakon toga carsko, krumpač i puterica.
mogu sad da krepam sretan :D |
Ne vjerujem da sam ziv.
Domaci kruh Risotto con frutti di mare Matovilac i crveni radič Calamari in forno "Alla chef", 2 Torta sa visnjom Nakon svega, zaboravijo sam slikat princess krofne. :D |
@ Nino, mogel bi ubit za ovo: Calamari in forno "Alla chef", :goood:
|
Zna starac ca je dobro. :D
|
Citiraj:
|
Opet općim s tosterom a kad se vubijem,kreće džihad bijelim bez mineralne :D
|
Danas bude pohani ćiknšit, pire i cikla:)
|
Sarma + domaći raženi kruh + kolač od pekmeza i orasa.
:) |
Citiraj:
po mojem kroju. |
Citiraj:
Staročeško crveno se već natočilo 2x :dajpivu: |
kod mene isto pohani ciknsit, riza, vugorki s domacim vrhnjem i konavoskim cesnjakom, a prije toga juhica od brokule :)
|
Svi opalili po ćiknšitu bogte...valjda je bil gadan tjedan:D
|
Juhica od svakakvog povrća, faširanci, pire, cikla ili kiseli krastavci.
|
e kod mene je carsko od jučer, novi krumpač u masti od pečenja... čikn je za papke :)
|
Citiraj:
|
pa ovaj... khm... draga jel... khm :D :D
|
Citiraj:
|
ma klopa sve u 16... jedino sad pod stare dane nema kosti i mesa kasno navečer, čir proradi ko i kod matorog :D
|
|
Naletim sinoc u fridzu na ostatke pecenog pileta, i zena naravno kaze da ce se to baciti...
Uzeo sve, skinuo meso, ubacio u multipraktik sa dvije zlice majoneze, jednom zlicom topljenog maslaca i zacinio bijelim lukom u granulama i paprom. Jel trebam govoriti da nikad vise u zivotu necu kupiti Argetu? :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa punjena jaja su klasika od bilo kojeg ostatka pečenog mesa...skuhaju se jaja, prerežu uzduž i žumanjci hite u zdjelicu.
U tu zdjelicu sitno narezano meso, kiseli krastavci, majoneza, sol i papar pa se dobro promješa, po žlica smjese na svaku polovicu jaja i malo ohladit u friću. Neš ti nauke:D Neko stavlja još i senf, neko masline neko inčune...kak kome paše-uz tost ili obični malo prepečeni kruh. |
Danas pizza, a za sutra se vec krcka jota. :zdero:
|
Upravo degustirali Kruh sa češnjakom, sirom i ljutom paprikom ne loše, ne :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ontopic: Nabasah maloprije u nekom lončiću u friđu dvije sarme od zadnje ture. Moj friđ je nepresušno vrelo tajni i uvijek me iznova oduševi :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:50. |