![]() |
Citiraj:
|
7 dan na ćevapima...idemo dalje..uz kajmak i dr. ivan77:D
|
Citiraj:
|
25 tanjurica na running sushiju. nisam zadovoljan :(
|
8. dan samo ćevapi. Preporučam ovaj režim prehrane.
|
Ti si lud :D
|
Ali znaš što je najbolje, organizam mi se bolje osjeća ovako
|
Siguran sam da bi krvna slika to potvrdila
|
I ja sam danima, pa ustvari jedno tjedan dana jeo ćevape svaki dan, al već ne ide više..
|
Tako i ja kada sam u Sarajevo isao. Najbolji dani moga zivota, dorucak pite bureci itd, rucak cevapi s lukom kod mrkve ili zelje 1/2/3 i za veceru na janje neko. I tako svih 7 dana tamo.. eh da mi je nazad opet :(
|
ja sam samo 4 dana bio na tom režimu... majko mila kako se dobro tada jelo.
|
Sestra iduci vikedn slavi rodjendan i planirao sam neki dobar rostilj okrenut ali prije toga marinirati meso da stoji jedno 7 dana ( vratina, krmenadla carskog i piletina). Zanima me sto smije a sto nesmije u marinadu da bi meso odlezalo 7 dana a da se ne pokvari. Znam samo da mora bit prekriveno uljem ali me zanima koje zacine stavljate. :chears:
|
Citiraj:
Nego, PIZZERIA Baltazar u Rijeci, na Zametu kod nove dvorane (odmah ispod osnovne Škole Zamet). Preporuka svima, miješana normalna pizza 32kn. Dostavljaju nakon 16h. Ako dolazite u Rijeku probajte Pizzu u Baltazaru, Kokolu, Pepi i Pizzeria EX. U bilo kojoj da pojedete nećete se razočarati. Sve su vrhunske! Ova je iz Pizzerie Baltazar, pa čak i najbolja pizza u Ri(makar što se mene tiče): http://s18.postimg.org/u34uthdk5/rsz...04626284_v.jpg |
Kad navratim u Rijeku, obavezno idem u Gvardijan na pizzu i tamo mi je fenomenalna. Kažeš da je ova bolja? Na slici mi izgleda kao miješana vulgaris, ništa specijalno.
|
Citiraj:
Meni osobno Kokolo i Baltazar dve najbolje pizze u Rijeci, a možda i najbolje koje sam u životu probao, a stvarno sam jeo u masu restorana tj. pizzeria :chears: Za Pizzeriu ex nisam toliko mjerodavan pošto nisam bio već par godina :) Čuo sam i za pizzeriu Rusticu na Kastvu da je vrhunska isto, moram ići probati pa kažem iz prve ruke :D Linkovi: Kokolo Baltazar (pogledaj jelovnik-cijene) Pepi (pogledaj pod galeriju jelovnik) Ex (pogledati jelovnik) |
Sljedeći put kad naletim, obavezno onda ide jedan od navedenih. thx na preporuci
|
|
Pa krepaćete od začepljenja svih stvari koje se u tijelu mogu začepit :D
|
Di si krvavice izvuko? Dobro zgleda to. Rado bi se i ja zacepio..
|
a ne ovo je bio bbw samo sa susjedima (njih troje) i fale slike još jedne runde vratine i 2kg kobasa :D
edit: hebiga smrznute od prošlog kolinja. |
Rostiljem zacepljivat zile, moze svakodnevno.
I ja jeo rostilj za vikend, ovaj put u gostima :D vratina, carsko i pecenice od kudelica. Plus zapeceni kruh, paradajz i luk, nazderali se samo tako :D Jucer pizza s brdom gljiva, kulenom, spekom, 3 vrste sira i malo luka i paprike. |
Naručio gastroguss grill tavu :)
Prešao tenk preko nje i niš joj nije :D https://www.youtube.com/watch?v=x1lXoTN3yXs |
@roberto... e zaboravio da sam i jedan kruh prepekao i kasnije naribao sa češnjakom na obje strane ;)
@stari athlon... koliko košta takva igra? |
Evo da se pohvalim. Bio u Chellu, prvi puta.
Jeo s curom Doomsday s ljutim dodatkom, pica je super, sastojci su kvalitetni, ali iskreno, nije neki WAU, kako sam očekivao. Da me nebi krivo shvatili, pica je definitivno vrh, jedna od 3 najbolje što sam jeo, ali očekivao sam drastičnu razliku između drugih, a nema je. Barem nije bilo ovaj puta. Možda nisam imao sreće, ili sam previše očekivao. Ne znam, možda je do mene, ali meni zagorska u Oro-goro je u rangu s Doomsday ako ne i bolja. Ako pričamo o Oro-goru, jedem samo zagorsku, probao druge, i ne valjaju, da se razumijemo. Kvaliteta sastojaka je sporedna stvar u ovoj priči, jer Oro-goro koristi doslovce najgore sastojke, ali kombinacija sastojaka mi je fenomenalna. Moram probati nešto drugo o Chellu. Doubledecker vjerojatno će biti sljedeći puta. |
Chello vise nije onaj chello od prije godinu dvije, sudeci po 3 zadnja dolaska tamo...
|
|
Citiraj:
Ma čak i da padnu 20% u kvaliteti, opet će to biti dobra pizza, ali nije dobro ako su se počeli srozavati. |
možda smo se zasitili doomsdaya... ja sam probao par njihovih normalnih pizza i sve su bile vrh svoje kategorije.
|
|
Ja ga znam kao zelje sa paradajzom zato kaj se baki i staroj prisiljeno nije svidjalo :D
i da obozavam to, ja obicno volim pojest sa prepecenim hrenovkama. Fak sad sam ogladnio :D Boze oslobodi paradjz sastrane :p |
salata je kod mene uvijek sa strane... uz sarmu - zelje na salatu :D
|
Ko moj stari si :D :D :D
Samo da je salate :D |
|
nećeš dobiti ban jedino ako su ovi bijeli dijelovi masnoća sa špeka :D
|
Citiraj:
Zobene, mrkva (strgal sam ribež pa je išlo nabrzaka na ruke -.-), bademovo mlijeko, grožđice, maline, stevia, cimet, i (nažalost ne špek) kokosov čips. Citiraj:
Redom u sva 3 sam stalan gost: 1. Rocket, 2. Burgeraj, 3. Papa's :D Papa's ima malo suh kruh... Rocket i Burgeraj su iznad svega. Oppenheimer u Rocketu. :care: |
|
|
|
trebao si skrinšotat kako upisuješ 999 :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:54. |